14
xp felhasználói profil
  • Apocalipto
    Van a rendszergazda és a korlátozott amit be tudsz állítani: Vezérlőpult/Felhasználói Fiókok/Ott rákattintassza névre/Fióktípus Módosítása és itt lehet. Asszem a rendszergazdát nem tudod lekorlátozni :D
  • V Carter
    Tudna nekem valaki abban segíteni, hogy hol vagy mivel lehet az xp felhasználói fiókjainak jogosultságait beállítani. Két fiók van a gépemen és szeretném az egyiket elég rendesen lekorlátozni.Előre is köszi
  • Devla
    Szerintem az accountok beallitasait a documents and settingsben tarolja.
  • toto2700
    Hogy lehet WinXP-ben a regisztrációs adatbázis módosításával rebdszergazdai jogosítványokhoz jutni? Egyáltalán lehetséges?
    Toto
  • raal
    Hát épp ez az. Csak egy felhasználói fiókom van, amihez van rendszergazdai jogom is, és ennek a fióknak a profilja sérült. De hogy állíthatom helyre?
  • cSuwwi
    Van amikor kell több profil is. Nekem pl. az SP1-re a Dameon Tools nem megy fel, csak akkor ha csinálok egy külön fiókot, és onnan telepítem. A default userrel nem tudja az scsi miniportot létrehozni :/

(de amíg erre rájöttem, eltelt vagy 2 hónap, b+!)
  • Taranov
    Semmi olyat, amit hiányoltam volna
  • Amse
    És még azt mondod nem töröl le semmit.
  • Taranov
    Az szép. Nálam a javítás sikeres volt, egyszer csináltam és még 5 giga hely is felszabadult.
  • Devla
    Egyszer volt egy kisebb, de annal zavarobb hiba az xpben, na mondom akkor javitas. Szepen vegig is ment, aztan soha tobbet nem indult el az xp. Lehetett felrakni mindent ujra.
  • Taranov
    Így van. Egyébként meg újra lehet telepíteni úgyis a windowst, hogy ne törlődjön le semmi, a javítás funkcióval, szóval végső esetben az is megjátszható.
  • ibrik
    Vagy jelentkez be rendszergazdaként és szüntesd meg a fiókokat - tök fölöslegesek.
    Kit érdekel, hogy hogy néz ki az asztal, meg milyen a start menü. Mindenki hazsnáljon ugyanolyan beállítást - azt az egyetlent.
    Így még az indítás is gyorsabb lesz egy kicsit, hogy nincsenek különböző felhasználói fiókok.
  • N.E.O.!!!
    Hány felhasználói profilod van? Ha több akkor egy másikon menjél be és...tovább nemtom. Töröld le, vagy csinálj újat:P
  • raal
    Hello. Segítsetek már lécci. Az xp a következő üzenettel nyit: A Windows nem tudja betölteni az Ön felhasználói profilját.Lehet hogy a file sérült, Kérem lépjen kapcsolatba a rendszergazdával. Hogy tudom a hibát kijavítani, hogy ne kelljen az xp-t újra telepíteni. HA valamit felinstallálok, akkor a következő indításnál ugyanezzel az üzenettel találkozok és megint lehet mindent rakni újra.Köszi.