Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a_n_d_r_e_w
van még egy 30-as láda is

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
a 103-as jó, de korántsem kimagasló. határ a csillagos ég 😊
(én 200-nál megúntam, elég xp gyûlt össze mindenre 😊)

One Vision. One Purpose.

szablya
Kösz a semmit.

!!!Gothic forever!!!

Hmuda
Fenéket, abban az Archon páncél van, dark setet árusoktól lehet venni (pl Hook coast).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

via_mala
😊))

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

tigeroo
szablya
A játékot honnan tudom letölteni?

!!!Gothic forever!!!

via_mala
"négeres szaltót nem tudsz"
Kár.
"fizesd le az õröket"
Nocsak! Le lehet fizetni az õröket?

Érdemes egyébként a kereskedéssel bíbelõdni? Márminthogy egy-egy fegyvert/tárgyat/ruhát bizonyos helyeken olcsóbban lehet megvenni, máshol meg drágábban eladni. Egyáltalán: fixek az árak? Vagy ez nem az Elite, felejtsem el?
Hogyan lehetne másképpen sok pénzt felhajtani? 😉

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

tigeroo
ehh! ha jó vagy akkor élet, ha gonoc halál :c
de jó oldalon se lessz happy end a vége..😞
scorpeeon
Jack halála után mit érdemes választani a kis hugocskának? halál vagy kegyelem?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Egyébként 103as combat multiplier jo?Ki szerzett ennél többet?
A francba ahhoz az ezüst ládához 25 kulcs kellett ugye nekem meg csak 21 volt és mindet odaadtam annak a hülye demon kapunak(Az összes legendary weapont össze akartam gyüjteni és már csak az hiányzott.)
 eX
És hol találom hozzá a kulcsot? 😄

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

Arthas
Az ezüst ládában...
Necro démonkapú elkérte az összes ezüstkulcsomat , és egy egész jó kardot adott kardot adott...(fõellenséget csak 3X kelett megcombóznom vele) 😄

tigeroo
jaaa igen bocs..az nem dark platemail😄D
a páncél a necropolisi ezüstládában van (vagy demon door? nemtom..)
tigeroo
gurulj mindig odébb az ütései elõl, vagy assasin rush, mivel csak a hátán tudod eredményesen megsebezni, + ha a földberagadt kardjával bajlódik, kerülj a hátához és kombózd le
Arthas
A siasak azthiszem az 1. képen látható pályarészen találtam egy ládában
Hogy a páncélt hol találtam ,az meg egyáltalán nem rémlik 😄 De tuti , hogy nem vettem...

pera
HOgy kell a Banditák táborában azt a nagy ürgét leverni? Arra gondlok, amikor körbeállnak a banditák vagy 30-an és nem engednek elmenni. Egy csupa páncél hapsit kell ütni. Én 10 percig csépeltem, de nem volt eredménye... <#gunyos1>

tigeroo
a páncél az dark platemail set, a sityak meg holy legendary helm dark változata😛P
(a darknak mása neve)
Honnan van ez a jó sisak és páncél?
Nektek mennyi volt a legnagyobb combat multiplier?(Mert nekem 103)Az Jó?
Arthas

MIért van az hogy akármennyit pozolok a feleségemnek és flörtölök vele nem térnek rá a dologra.
magus
egy eleg jo fegyver

scorpeeon
hogyan lehet spéci mozdulatokat csinálni? pl lefejezés?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

eX
ok

négeres szaltót nem tudsz, éjszaka fosztogass akkor kevesebb a járókelõ, használj assassin armort és lopakodj vagy fizesd le az õröket hogy ne nézzenek oda
A karakter meg tökmindegy mert a játék végére mindent ki tudsz maxolni szóval menetközben nyugodtan meggondolhatod magad és a fullos kardozósból is átképezheted magad íjászá

Kapcsold be a lámpát

Fogsz egy íjjat és lõsz <#rolleyes>

eX
jó ötlet mert valami világosságról dumál!
Majd kipróbálom!

eX
Azt hogy hogy kell szaltót ugrani meg hogy jó cucok vannak-e a hórdókban megmondom õszintén foggalmam sincs!

Meg szerintem nem fontos kiegyensúlyozott karaktert csinálni!
És a házakazt meg csak akkor rámold ki amikor nem látják! Mert ha akkor teszed amikor valaki észreveszi akkor elfut szól az õröknek és jönnek utánad!De ha kifizeted a büntetést akor újra békénhagynak!

Igazából mindegy hogy Generalt vagy Strength xp-t kapsz mert a Generált mindenre el tudod költeni!

via_mala
Valahol azt olvastam, hogy valami lámpa kell hozzá, de ott még nem tartok.

alberto 15
hogy tudok ijásszá válni?

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Magic Boy
A töbire is válaszolj neki légyszives,mert engem is érdekelne a válasz!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

eX
És lenne nekem is egy kérdésem! a Gulid kögötti Doom dort ,hogy tom kinyitni?

eX
Persze!
esc->3 vagy negyedik menüpont-> és ott a Blockot keresd katt rá majd nyomd azt a gombot amire akarod!

via_mala
Még csak 2 napja játszom a Fable-val, a fórumot kb. 300 hozzászólásig visszaolvastam, de nem találtam rá választ: lehet-e valahogy a védekezést átkonfigurálni klaviatúrára, mert a mouse middle button nekem marhára nem esik kézre a harc hevében.
Hogy lehet olyan elugrást csinálni, mint a játék elején a néger csajszi, amikor szaltóval átugrott felettem?

Más: kiegyensúlyozott karaktert kell készíteni, vagy egyes tulajdonságok kimaxolásával elõállított spéci karakter az életképesebb.

Más: ha a városokba szétverem a hordókat, akkor vandalizmusért megbüntetnek, pedig egy csomó jó cucc van bennük. Gondolom az a lényeg, hogy ne lássa senki, amikor ezt mûvelem, de vannak elég forgalmas helyek, ahol mindig ténfereg valaki. Mit kellene csinálni? Hasonlóképpen: retorzió nélkül pakolhatok ki minden házban minden ládát meg könyvespolcot ha nem látja senki?

És egy fontos a végére: én mindig csak General Exp-et kapok, sose kapok Strength Exp-et, pedig 99%-ban karddal csépelem a népet. Van ennek egyáltalán jelentõsége?

hiba
akkor legalabb masszon at vagy tegyek at a keritesen ha nagybetuso hos esnem hajlando ugralni
<#nyes>

hiba
ahh akkor ez hikomat <#wilting>

De ott nem is vagy nagybetûs Hõs :p

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

hiba
A Gohtichoz vagyok szokva ahol majdnem mindent lehet es nem osvenyen megyek hanem ahol kedvem tartja a haztetotol a to fenekeig 😊

végig is ugráltam 😄, de fps nézetbõl nem néz ki olyan viccesen, és ott is inkább levitálgattam

Esrohnoil
Morrowind jobb? Ott végigugrálod az egész terepet h. fejlõdjön a megfelelõ skill. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Emberünk valszeg FPS- stílusú játékokhoz szokott, ahol úgy mozoghatsz, mint a valóságban.
Igen, itt valóban mozgáskorlátozottak vagyunk, de végülis ez nem baj, mert itt 1 Hõs vagy, és a nemes délceg hõsök nem ugrálnak.
Azonkívül: Nehézpáncélban te sem ugrálnál, célzás közben szintén nem jó 5let ugrálni, és 1 ugráló mágus is elég nevetségesen fest (lásd,pl. Gothic 2-ben legyél tûzmégus, csináld meg a tûzpróbát vedd föl az új köpenyedet és ugorj át 1-2 kerítésd, és most bírd ki röhögés nélkül!).

Magic Boy
A játékba tudtommal(erre szerintem te is rájöttél)szinte bármit megtehetsz és sokkal kevésbé vagy korlátozva,mint bármilyen más játékban!

hiba
Lenne egy hulye kerdesem😊
A jatek nagyon szep csilivili, hangulatos stb.
De nem birom ha korlatoznak 😊
Nem lehet ugrani a karaterrel?
Pl egy keritesen atmenni, egy dumbra felmaszni?
Meg csak most kezdtem de ki akartam ulni a tengerpartra...vagy ez csak illuzio es csak az osvenyeken lehet oda-vissza maszkalni? <#conf>

Viszont az az egyik legszebb titkos kert 😊

Magic Boy
De látok csak én nem ilyen képre gomdoltam hanem olyanra amin látszanak a karakter tulajdonságai,kasztja,tárgyai,stb........

Devil_Gy
Akkor ez most millió+1. De azért kösz.

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Hmuda
Az árnyékot vedd egyel lejebb és úgy okézd le. Már milliószor le lett írva.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun