Fable - The Lost Chapters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(én 200-nál megúntam, elég xp gyûlt össze mindenre 😊)
One Vision. One Purpose.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Kár.
"fizesd le az õröket"
Nocsak! Le lehet fizetni az õröket?
Érdemes egyébként a kereskedéssel bíbelõdni? Márminthogy egy-egy fegyvert/tárgyat/ruhát bizonyos helyeken olcsóbban lehet megvenni, máshol meg drágábban eladni. Egyáltalán: fixek az árak? Vagy ez nem az Elite, felejtsem el?
Hogyan lehetne másképpen sok pénzt felhajtani? 😉
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Necro démonkapú elkérte az összes ezüstkulcsomat , és egy egész jó kardot adott kardot adott...(fõellenséget csak 3X kelett megcombóznom vele) 😄
a páncél a necropolisi ezüstládában van (vagy demon door? nemtom..)
Hogy a páncélt hol találtam ,az meg egyáltalán nem rémlik 😄 De tuti , hogy nem vettem...
(a darknak mása neve)
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
A karakter meg tökmindegy mert a játék végére mindent ki tudsz maxolni szóval menetközben nyugodtan meggondolhatod magad és a fullos kardozósból is átképezheted magad íjászá
Meg szerintem nem fontos kiegyensúlyozott karaktert csinálni!
És a házakazt meg csak akkor rámold ki amikor nem látják! Mert ha akkor teszed amikor valaki észreveszi akkor elfut szól az õröknek és jönnek utánad!De ha kifizeted a büntetést akor újra békénhagynak!
Igazából mindegy hogy Generalt vagy Strength xp-t kapsz mert a Generált mindenre el tudod költeni!
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
esc->3 vagy negyedik menüpont-> és ott a Blockot keresd katt rá majd nyomd azt a gombot amire akarod!
Hogy lehet olyan elugrást csinálni, mint a játék elején a néger csajszi, amikor szaltóval átugrott felettem?
Más: kiegyensúlyozott karaktert kell készíteni, vagy egyes tulajdonságok kimaxolásával elõállított spéci karakter az életképesebb.
Más: ha a városokba szétverem a hordókat, akkor vandalizmusért megbüntetnek, pedig egy csomó jó cucc van bennük. Gondolom az a lényeg, hogy ne lássa senki, amikor ezt mûvelem, de vannak elég forgalmas helyek, ahol mindig ténfereg valaki. Mit kellene csinálni? Hasonlóképpen: retorzió nélkül pakolhatok ki minden házban minden ládát meg könyvespolcot ha nem látja senki?
És egy fontos a végére: én mindig csak General Exp-et kapok, sose kapok Strength Exp-et, pedig 99%-ban karddal csépelem a népet. Van ennek egyáltalán jelentõsége?
<#nyes>#nyes>
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Igen, itt valóban mozgáskorlátozottak vagyunk, de végülis ez nem baj, mert itt 1 Hõs vagy, és a nemes délceg hõsök nem ugrálnak.
Azonkívül: Nehézpáncélban te sem ugrálnál, célzás közben szintén nem jó 5let ugrálni, és 1 ugráló mágus is elég nevetségesen fest (lásd,pl. Gothic 2-ben legyél tûzmégus, csináld meg a tûzpróbát vedd föl az új köpenyedet és ugorj át 1-2 kerítésd, és most bírd ki röhögés nélkül!).
A jatek nagyon szep csilivili, hangulatos stb.
De nem birom ha korlatoznak 😊
Nem lehet ugrani a karaterrel?
Pl egy keritesen atmenni, egy dumbra felmaszni?
Meg csak most kezdtem de ki akartam ulni a tengerpartra...vagy ez csak illuzio es csak az osvenyeken lehet oda-vissza maszkalni? <#conf>#conf>
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim