Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
tobb xpt, penzt kapsz erte, de nehezebb (pl armor nelkul megcsinalni, stb.), bar ezt a jatek teljesen erthetoen kozli veled

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Sziasztok

A küldetéseknél lehet választani vmi boartvagy boastot vagy mit,ha azt választom akkor miben változik a küldetés?

Esrohnoil
Tudod, a sok gyógyegér biztos panaszkodott h. nem akarnak bonyi játékot...
Máshol is szemmel látható ez a visszafejlõdõ tendencia. pl. nézd meg Earth 2150 után a 2160-at...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Eredetileg a Fable 1 teljes értékû RPGnek indult, nem akció-RPGnek, szóval nemtudom mi a bajod...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

hol lattal te itt osszehasonlitast?

wedge31
Megint a sok okostojás akik két teljesen más stilusu játékot hasonlitanak össze.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

ayden
hééé feltörtem az ajtót, persze nem kibicskával hanem álkulcsal, de kaptam gonosz pontot😞 mehetek meggyónni😄

Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.

majd egy eves wow utan ez a game kesz feludules volt imo😊 en elveztem.

Tény, hogy a játékot megjelenés elõtt be kellett volna adni a Bethesdásoknak 1-2 hónapra...de így se rossz...csak kicsit egyszerû

raziel.
hát igen marad a jo öreg wow...

de többet vártam ettõl

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

ayden
én mint jófiu verjek szét egy ajtót? nemcsoda hogy ez nem jutott eszembe😊

smúgy a 82.89g hal jónak számit? még ha nem is legalább elsõre megnyertem a horgász versenyt és van már megfelelõ sapim😄

Hmuda
Nem lesz jobb, de ha nem tetszik, akkor nem kötelezõ játszani vele.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

raziel.
az egész játék folyamán külön külön ilyen kisebb mapokon találjuk magunkat vagy lesznek öszetettebbek is? mert ez elég gagyi igy sztem

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Hmuda
Gondolom van valami fegyvered...az ajtó sincs gyémántból...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ayden
és hook coaston vissza lehet valahogy még jutni a toronyba? mert anno amikor a hajót megidéztem nem volt még 25 kulcsom, és azóta meg zárva az ajtaja, de szivesen kivenném a kis fegyvert a ládából😊

Hmuda
Azt buktad. Van egy kulcs, amit csak akkor szerezhettél volna meg, ha megmérkõzöl Thunderrel.

ayden
azokat a silver keyket amiket Lady Gray questekkel lehetett volna megszerezni, de mondjuk én elõbb lebuktattam minthogy elvettem volna feleségül stbstb késõbb be lehet gyûjteni? vagy ezzel hogy becsületesjómunkásember voltam örökre lemondhatok róla?

De! 99 óra 99 perc 99 mp után instant death van!

Lacc
Valami 65 év körül áll meg az öregedés, szóval nincs végelgyengülés 😊
És ha nagyon öreg vagyok bele lehet halni "végelgyengülésbe"? Vagy annyi xp-t nem lehet összeszedni?

War. War never changes.

Bucser
Az Xp elköltésével öregszel...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

hogy megy az öregedés a játékban? lineárisan történik, tehát mittomén 1 nap = 1 év, vagy a küldetések teljesítésével öregszem? nem akarok egy vén trotty lenni 😊
Panzerfaust
Az gáz. Akkor kell még 10 kulcs<#rinya> Kössz

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

Hehehe
Nekem is dettó ez lenne a kérdésem 😄
Ha közel megyek egy tárgyhoz akkor kéken világít, megnyomom a tabot azt infót ír róla, használni nem tudom.

Valaki segítsen már nekünk, tudjuk ciki de ez van!

Hmuda
Mármint az Archon? Necropolis 25-ös ládája.

Panzerfaust
És az hol található? Mert már végigtoltam, de eddig nem találtam, valami két démonajtót nem tudtam kinyitni, remélem nem azok mögött van.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

Magic Boy
Ne mondjátok a F.A.Q.-ot,mert azt elolvastam és nemsegít biuzonyos dolgokban!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Van itt valaki aki segít 1 kezdõnek(priviben,de csak holnap este 20.00 után ill holnapután leszek)?

Magic Boy
Szerintem is!

Magic Boy
Hogy nyitom ki/használom a tárgyakat?
Mit keel csinálni rögtön az elején(az emberrel már beszéltem),hogy továbbengedjen?

köcce a válaszokat😛
ayden
szerintem ezzel a sapival aranyosabb😊

"hogy néz már ki egy mágus fullos páncélzatban? :-)"

Jól! <#vigyor>
(öszintén szólva a standard mágus ruhában olyan mint egy rongyokba csomagolt hippi)

Hmuda
A plate Armoroknál nincs jobb csak az Archon plate set, de azt majd csak a játéknak a nagyn vége felé fogod tudni beszerezni. De különben is, hogy néz már ki egy mágus fullos páncélzatban? :-)

Scariness: jah, az azt jelzi, hogy mennyire vagy ijesztõ.

Alignment: a beállítottságod. Ha piros (minusz) akkor gonosz, ha fehér (pozitív), akkor jó.

Hmuda
Látom neked is szelektív látásod van.

helló!az van hogy szerintetek érdemes megvenni a darkplate armort vagy nyissag ki vmi nagyon yó démondórt amiben armor van?a kardok annyira nem érdekelnek mer full mágus vagyok és szerintem az ugy élvezetes ha csak varázsolsz.Szerintem.mer most van egy willuser dark robe de az nagyon gyengus sztem.egy démonajtó mögött volt az is.szal nem tom hogy lesz e elég yó cucc.a másik kérdés az az hogy a scariness az az hogy mennyire félnek tõlem?mer +100on van és nem tok beszélgetni mer mindig elrohannak😊az aligment az meg mi?kösz lehet kicsit sokra sikerált😛
Esrohnoil
Megáll? 😄 Hát... ez nem vmi valósághû effekt. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

tigeroo
neeem😊 csak megáll az öregedés
scorpeeon
65 év a max életkor?? ha azt eléri, magától meghal végleg?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

tigeroo
én 65 évesen öltem meg (az a max életkor..)
az Avatar becézés nekem teccik..😊
j0nNyKa
kimesz a guildbol, es 1. arusnal vehetsz mas nevet... az 50 ev normalis

scorpeeon
nah, kinyírtam a sárkánykát (nem volt nagy szám), amit nem értek h miért Legendary Warrior called chicken chaser vagyok... hogy lehet ezt a chicken chaser nevet lemosni magamról? 😄 és az normális h 50 évesen nyírtam ki a sárkányt? 😄 egyszer 20 éves voltam, következõre meg már 40 volt 😄 kicsit öreg vagyok... meddig él 1általán? 100évig? 😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

j0nNyKa
terkepen lila, es a sima lefutas max 2-3 mp lesz, es akkor mar nagyon gyors voltal...

serito
Gyerekek, hol van a daemon door??? Ez ott kell, mikor, a kiképzés alatt gyorsabbnak kell lenni az egyik nagyarcnál, aki 50 sec alatt fut a daemon door-ig meg viszza, De hol van ez az ajtó, mert ha tudnám, hogy hol van simán lefutnám a kisgyereket!!!.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

ThugEdge
nem tom voltak-e már ezek a kérdések,de megköszönöm ha válaszol vki:
1.hol lehet tetováltatni?
2.hogy tudok házat venni és feleséget újítani
3.vannak vmi nagy varázslós témák,élet elszívás,akkor láttam olyan képet,hogy vmi nagy sátáni tüzet tudok magam köré nyomni,ezeket hogy lehet vagy majd idõvel megkapom a képességeket?(most tartok ott,hogy megnyeretm az aréna viadalokat)
õõõ egyenlõre ennyi jut eszembe
köszi

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Sir Quno Jedi
Csak a sebeid látszani fognak és elõbb-utóbb kvázimódi nyomdokaiba lépsz...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Olvastátok a temetõben a sírfeliratokat? Jó sokáig vigyorogtam az ilyen fejfaszövegeken, hogy: "Épp a fejemen állsz!"...

via_mala
Huhh, akkor most olyan választ kaptam a lényegtelen kérdésemre, ami több, mint amit vártam. Ezek szerint kajálás hatására XP-gyarapodás is történik? Ezt idáig nem is figyelem meg. A tápértékük ezek szerint nagyjából azonos, csak az adott XP-ben van eltérés.

Na most akkor: az autosave az ugyebár úgy mûködik, hogy a legutolsó Hero Save és a legutolsó World Save töltõdik be. Kilépéskor viszont csináltam egy Hero Save-et, tehát akkor a nálam lévõ cuccok és a szerzett XP megmarad, ezzel együtt úgymond visszautazok az idõben egy korábbi állapotba - tehát a kereskedõ élni fog. Ebbõl viszont az következik, hogy ha valahol találtam egy Silver Key-t, akkor az újra ott lesz, és kihalászhatom még egyszer, és ha csak Hero Save-et csinálok és újra betöltöm az autosave-et, akkor újra-és-újra. Hát ez igen egyszerûvé teszi a ládanyitogatásokat...
Egyébként itt nagyjából le is írják ezt a trükköt, és ez a walkthrough már a PC-s változathoz (Fable: TLC!) íródott.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Hmuda
He megahlt akkor meghalt. Max ha mákod van akkor dob egy kis pénzt.

Ha nem mentesz akkor nincs miröl beszélni. Szépen visszatöltöd az autosave-et és kezdheted elölrõl.

Bénák nagyon. Egyedül húst(STR), répát (DEX) és asszem halat (WILL, bár lehet valami más kaja, nem feltétlen hal) érdemes enni extra XP-ért, de kizárólag ûberbrutál szorzóval van értelme, mert különben elég karcsú pontszámot kapsz.

via_mala
Egy tûzlabdává alakuló tündért akartam levadászni, de sajna a nyílvesszõ tévedésbõl egy kereskedõt ölt meg. Az egy dolog, hogy kaptam valamennyi gonosz pontot, de akkor ezt a kereskedõt, és a nála vásárolható holmikat elfelejthetem, vagy fel fog támadni?

Tegnap elsõ próbálkozásra elbuktam a kissrác kiszabadítós küldetést - a hobbe-ok legyilkolták szegényt. Ezután kiléptem a játékból. Kérdésem az, hogy azért az elbukott küldetés során kapott XP pontokat és tárgyakat megtartja a mentés?

Még egy lényegtelen kérdés: a különféle kaják, alma, pite, husi, hal, tofu, stb. milyen tápértékûek a Health Potion-höz képest?

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%