Fable - The Lost Chapters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó lenne, ha lenne hozzá majd letölthetõ quest-csomag...
kár, hogy vége...😞
http://gaborszantai.co.uk/
de karddal nehezebb😊
a tetováló ki van irva h meik vársoban van, ha megnézed a térképen, és mutatja mien szinnel jelöli
hópihe
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Tudom sokszor volt már kérdés,és már 2millio helyen utána néztem,DE nincs valami bevált modszer a Skorm's Bow megserzésére?
Temple of Avonál vettem fel embert adakoztam nagyot,hogy ne legyek full gonosz(elvileg akkor engedett egy kis idõ kilengés),de vagy 30 szor probáltam és sosem sikerült=(
Mer mindig lefársztod ö meg kinyirja a tiedet.
Csináld forditva.
hentesferi:
ATI!!!
9600-X850 (legjobbak)
hópihe
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
A FA***** ****** *********** ****************************************
EZ SEM INDUL EL !!!!
Ennek meg pixel shader hibája van nekemmeg nincs pixel shader 😞((((((((((((
nme igazmár ezzel se tok jáccani annyira szaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
bocs csak nagyon ideges vok és csalodott 😞((
lécci mondjatok egy lyan video kártyát ami támagot pixel shadert nem lehetne vaahogy megoldani hogy elinduljon anélkül mert a sw republic comado nál is éri de ott elindul a jatek csak egy kicsit szar graffal na mind1 ilyen az én az én szerncsém 😞
azonkívül a spirit strikeokról nekem 1bõl a GFek jutottak eszembe
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Köze nincs hozzá, bocs ha kötekedek.
Mind2 játékvilág isteni én imádom mind2 stylet de teljesen különbözõ.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
A világa az 1 kicsit final-fantasys, a graf baromi jó, de ugyanolyan kötött a mozgás mint a Fabléban
azt mondják hogy a sudeki hasonlo hozzá eléggé ez igaz ?
milyen jatek a sudeki ?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
V. ha vmi könnyebb hangvételûre vágysz akkor Blade of Darkness v. Enclave.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
pl. Gothic
nagyjabol hasonlo
van valami hasonló jatek amúgy ?
felteszed, es ott majd megnezzuk
siman alcohollal bemountolva tedd fel, aztan 1-es lemezt mountold, es probald meg ugy
a codec packot meg kapard le a geprol, es soha tobbe ne tegyel fel semmilyet sem
most regisztráltam magam az sg-re csak a fabble miatt 😞((
kicsit ideges is vok mert mindig beszívom 😞((
pedig ugy akarta jáccani vele 😞((
mind1 már megszoktam hogy sohasemmi de semmi se sikerül 😞
<#worship>#worship><#worship>#worship><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
de elobb tedd fel galeriadba
nvdia driver 77.77-es már fel is tettem de még mindig nem jó <#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#schmoll2>#schmoll2><#schmoll2>#schmoll2><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
fogod mar?
amugy van msn-ed ?
😊
77.77-es whql legyen
majd számolj be sikerült-e
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
codec pac : k -lite
driver : nvidia : 71.81 -es
nos 😊 hát a hangkártyám elég régi 😊 nem tom pontosan hány éves és a drivert se tom 😊 de ha elondod holl lehet megnézni megnézem neked 😊
nem eredeti van meg hanem images 😊 ugyanúgy instalálom minta többi jatekot next next next 😊 kiválasztom hova tegye next next next 😊 és crackos 😊
milyen hardvered van
codec pack?
milyen drivert használsz?
ilyen hagkértya, annak milyen driverét haszbálod?
tehát szépen ird le részletesen, hogy installáltad, hogy akarod futtatni
erdeti, crackelt, vagy image-t használsz
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
egyébként nem tudok segíteni nem volt ilyen problémám sry
๏̯͡๏﴿
a kopmatibilitást beálitottam 98-asra és végre bejött a töltõ képernyõ és aztán kiírja az exe hibát 😞(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
képzeljétek milyen szar nekem 😞
lécci válaszoljatok
köszönöm mindenkinek