Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vagy Dark...

c115

Hol lehet venni Bright Plate fullt?

c115

www.gamesmagyaritasok.uw.hu
regisztrálás
letöltés
GAME 😊

c115

VAN MAGYARÍTÁAS!!!

c115

Megtanulta a fizikai pajzs varázslatot, ami megvéd minden sérüléstõl, amíg kitart a manád. Én is ezt használom, ha a combat multiplier-emet fel akarom tornászni 😊

hogy csinálod hogy kéken világítassz???

c115

Neked is Windows XP:Reborn-od van????

c115

köszi

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

wedge31
Akkor mentsél ha a mentés lehetöségnél a világ mentést ajánlja fel ez akkor van ha nem vagy áppen quest közben és ez a teljes mentés.
A hös mentést nem érdemes használni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Hali!

Azt szeretném megkérdezni, hogy hogy lehet menteni ebben a játékban? A FAQ nem mködik.

Most próbáltam ki ezt a gamet, hogy érdemes e kiirni dvdre. Mászkálgattam, csak menteni nem tudtam. Nagyon tetszett, csak kár hogy éppen más játékkal küzdök, és elöbb azt akarom végig vinni.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

GTheo
Az a vége h meg kell ölni a sárkányt? azaz jacket 2xra...
Mert utána jött vmi bejátszás, aztán készítõk stb...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Nyugis
JNC magyarítása még készül folyamatban van..

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

Kmarha
nem, azt még tudtommal nem. De már régen néztem feléjük.. áruló lettem 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

én a jnc félére gondoltam
v már kiadták?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Kmarha
meg magyaritás készült, tesztelték. és nem rossz.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

magyarosítás készül, illetve tesztelik ^^

Nyugis
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

a netröl töltöttem!😄

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

megvette a gémet eredetiben?

Honnan van magyarításod????

c115

Kmarha
szerintem egyszerüen szerezz be egy másik verziót a játékból! (ezt töröld/kuka és töltsél/vegyél le/egy újat)

Montanosz
virtuális memóriát nyomtál neki? mert akármennyi memóriád van legalább 1-2 giga kell manapság beállítva

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Timbo
Persze, +crack nélkül is futtattam akkor is ez a gond + win98 módba is próbáltam akkor is ez. Fura :\

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Újratelepítéssel próbálkoztál már?

Timbo
Remélem jár még erre vki 😊

Timbo

A játék elindul , de a 3. videó után kidob az asztalra ezzel a hibaüzenettel.
Ha vkinek volt már ilyen problémája és tudja a megoldást 😊 az segítsen 😊
Elõre kössz 😊

oh, testvér 😄
falusi ruha + horgászsisakot imádtam 😊

Yosimicu
tulaydonképpen mire végignyomod szinte minden skill full-on lessz mágia,harc stb. A páncél asszem nem sokat számit talán csak eleinte de ha már húzod a manapajzs-ot onnantól meztelenül is mehetsz. ( én minig arra mentem hogy minél jobban nézzek ki) a védelem nem számit anyit mint egy mmo-nál vagy mint más rpg-be. De az igaz nem lehet megunni <#violent><#violent>

\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)

Sziasztok, én nemrégen kezdtem el játszani, bowra gyurok, szerintem ez a legerosebb, de kivancsi lennék h egy vazsi pl hogy megy itt, ugyertem ha elejetol megprobalok csak magiara menni, miylen armor kell pl? mert ah elneztem a variruha eszmeletlen keveset ved, szoval errol irhatna valaki pár szot ha megoldhato, faq nálam nem muxik, am sztem ezt a jatekot nem lehet megunni😄 eddig mmoztam de kell az a halálnak, ez mindet veri:p byez

Yosimicu
force push + fire mittoménmi:-) nyomjad a területsebzõ mágiákat azzal nagyon le lehet alázni. (engem már meg se tud ütni 😊 mondjuk már vagy 5x-6x végignyomtam )

\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)

Kódok? Ehhez? Trainer talán van, de szerintem az is abszolút felesleges, kiirtja a játékélményt.

SNAKE01
na GTFO -.-

tutok a játékhoz kodokat vagy magyar oldalt ahol megtalálom
ott jól jön a mana pajzs (v vmi ilyemi van xD)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

üsd,nyíl,varázsolj(asszem)

Maze ellen mi a jó? Mert csak nagy téssel lehet sebezni. A többit védi bár eközben feltöltõdik a kard. Így is megy de a kérdés azhogy van valami más mód a sebzésére?
SNAKE01
úgya

A pénzre másik megoldás is van, a guile skillt maxra húzva nagyszerû kereskedõ válik belõled, aki olcsóbban vesz, mint ahogy elad. Keress egy olyan kereskedõt, akinél sok drágakõ van (ezek hozzák a legtöbb profitot, de bármilyen áruval eljátszható), vedd meg tõle mindet, add el neki, aztán megint vedd meg, megint add el. Unalomig ismételhetõ...

SNAKE01
a pénzre is van megoldás,alant írták is

macleod2005
Megvan a megoldás, simán kicsit gonosznak kell lenni. Most megvan az összes skill maxon, mostmár csak egy rakat pénz kell hogy megint jó lehessek 😄. Remélem megmarad a Necromancer név is, akkor lesz kemény. Ilyen névvel, darkos skillekkel, Skorm nyilával, és glóriával a fejemen <#idiota>

macleod2005
Látom neked is van 3 skill amit nem sikerült maxra fölvinni, ez a 3 skill nekem sincs maxon, mert valamiért nem engedi. Aki tudja a megoldást hogy miért nem, vagy hogy hogyan lehet maxra fölvinni, az írja le plz! A sötét oldal sem gáz, mert végülis úgy szaladgálok Skorm nyilával hogy közbe glórai van a fejem fölött.

SNAKE01
nem volt kedvem összevágni,lusta vagyok :|

SNAKE01
3. (kezében AVO könnycsepje nevezetû kard)

4.

5.

------------------------------------------------------------------------- -- -- -- -- -
BRIGHT PLATE PÁNCÉL SZETTBEN:

------------------------------------------------------------------------- -- -- -- -- -
MÁGUS RUHÁBAN: (egy kis villámszórás)

DARK BRIGHT PLAT PÁNCÉL SZETTBEN:
1.

2. (kezében a SOLUS nagykard)

ADATOK:
1.

2.

3.

SNAKE01
KARIM: LEGENDÁS HARCOS IDÉZÕ: PALADIN

ARCHON PÁNCÉL SZETTBEN:
1.

2.

3.

4. (kezében a Bereaver kard,kicsit marad el a solustól)

5.

6.

7.

PÁNCÉL NÉLKÜL:
1.

2.

SNAKE01
löttem pár képet énis már,csak összekéne vágni :|
majd beszúrom õket hamarosan...

SNAKE01
képet!<#smile>

Csibusz
na letesztelve tökéletes😄😄
Esrohnoil
Nem az életkortól függ pár varázslat maxra fejlesztése, hanem az alignmentedtõl.
Tehát ha most full jó vagy, és meg akarod tanulni a maradékot is, akkor lehet végigtarolni a városokat. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Én az elsõ karimmal maxra meg tudtam tanulni minden harci, ügyességi és mágikus képességet, szal nem kellett többször végigtolnom. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Jack ellen csak gurulgatni kell asszem, de ami utána jön :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;