Fable - The Lost Chapters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
szóval nálam ez egy 9-es game😊
Abszolute király kategória amit csak ajánlani tudok az rpg játékosoknak😛
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
és nemvágom 😞 még bal oldalt a zegzugban se láttam semmi jelet 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Nálam nem esett az esõ fedett területeken sem, sehol.
- A horgászás egy ugyanolyan minijáték, mint a kocsmákban pl. a Black Jack vagy a memóriajáték... Jól megfért a többi mellett, kit érdekel, hogy fárasztással kell kifogni pl. egy varázsitalt?
- Az ellenségek újbóli megjelenése: az lett volna súlyos elvi hiba, ha egy területet teljesen kitakarítva ott soha többé nem jelentek volna meg újabb ellenfelek. Kicsit uncsi lett volna újból végigjárni azokat a területeket... Így meg rá lehet fogni, hogy a környezõ erdõkbõl odavándoroltak újabb banditák/teremtmények... Engem nem zavartak ezek a dolgok.
- Ha a "hõs mentése" opciót teljesen értelmetlennek találod, akkor nem kell használni. Ennyi.
- "Ritkán lefagy a játék, vagy állandóan már betöltéskor ld. elõbb, vagy van ahol fixen egy bizonyos cselekedetre." - Nálam egyetlen egy helyen fagyott le a játék, ahol az orákulumnak táblákat kellett felmutogatni. Az egyik táblánál mindig kilépett a játék. Még szerencse, hogy semmi érdemi információt nem adott, és simán végigjátszható volt a játék. Nálad hol fagyott még le? Mert nálam egyszer sem fagyott sehol máshol, még töltésnél sem.
- Patch minek a játékhoz?
- Ami a megjelenítést illeti, a fejlesztõk nem követtek el semmilyen hibát a rajzfilmszerû lényekkel. A játék világa/hangulata eleve rajzfilmszerû (igaz, néhol meglehetõsen darkos) beütésû, és ebbe a karakterek tökéletesen illeszkednek. Abban már tökéletesen igazad van, hogy ez valakinek bejön, valakinek nem. A többségnek bejött, és ez a lényeg. Azon már nem tudom mit értesz, hogy az effektek eltúlzottak, de ez legyen a te bajod 😊
- Az öregedés tényleg jó dolog a játékban. A többiek nemöregedése tûnhet logikátlanságnak, de szerintem ez szintén nem volt zavaró. Életszerûtlen? Az egész játék az, az összes többi fantasy és sci-fi játékkal együtt... Egy játék soha nem lesz tökéletesen életszerû, és a magadfajta kákán is csomót keresõ bugvadászok mindig találni fognak mindenben valami kivetni valót. Aki meg csak élvezni akarja a játékot, az fogja is, és nem akad fönn ilyen apróságokon.
- A kereskedõk butaságával szintén nem muszáj visszaélni, ha számodra taccsra vágja a játékot. Ez a lehetõség valószínûleg egy tudatos döntés volt a készítõk részérõl, és a játékosokra van bízva, hogy mennyire élnek ezzel a "csít"-tel.
- Magyarítási hibával szinte alig találkoztam, volt egy-kettõ elvétve, de összességében jó munkát végeztek a készítõk. Sokkal de sokkal jobbat, mint egyébként a hobbifordítók szoktak végezni. Az az egy, általad súlyosnak vélt fordítási hiba semmilyen módon nem befolyásolja a végigjátszást, ráadásul rögtön kiszúrható, hogy valójában nem kibérlésrõl, hanem bérbeadásról van szó.
- Trófeák mutogatása: szintén egy minijáték, amely egyeseknek szórakoztató lehet, másoknak marhaságnak tûnhet. Szintén nem muszáj használni.
- A beakadásokkal nem volt problémám, félrelöktem mindenkit, aki csak az utamba került 😊
- Esc-re vagy Enter-re feljövõ menüablak a konzolos átirat átka, nekem egérrel sem volt semmi gondom vele, de inkább billentyûzettel mozogtam a menükben.
- Knothole Glade-ben: ezt egy küldi közepén Thunder-nek mondja a polgármester, és becsukja maga mögött az ajtót. Neked viszont épp sietõs dolgod van, úgysem érsz rá a faluban császkálni... Mire végzel a küldetéssel, újból nyitva állnak KG kapui, és szabadon szúrkálhatod az asszonyodat 😊
A játékot amúgy nem kisgyerekeknek szánták (16+ a besorolása), hanem olyan felnõtteknek, akik szeretik a meséket. Az, hogy neked gyerekesnek tûnik, hát szíved joga, ilyen is van.
Úgy általában egy játék leszólására annyit, hogy lehet normális érvekkel alátámasztva megindokolni, hogy ezért meg ezért nem tetszett, meg lehet gyerekes módon "leszólni", illetve érveknek látszó buta féligazságokkal megfûszerezve "fikázni"... Neked ez utóbbit sikerült összehoznod. Persze demokráciában élünk, így jogod van büntetlenül fikázni meg sületlenségeket összehordani. No problem.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Ha letorlom a profilt elindul a jatek, de megegyszer nincs kedvem mindent vegig vinni 😞 Köszi elõre is!
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
Úgy általában egy játék leszólására annyit, hogy a legsötétebb kommunizmusnak nevezett diktatúrának volt az a jellemzõje, hogy a dolgokról csakis jót, szépet lehetett mondani, jogos kritikát egyáltalán nem, az üldözték, büntették, szankcionálták. Csakhogy ma demokrácia van, ez pedig azt jelenti, hogy az emberek kifejthetik a véleményüket. Nem kell a másik véleményével egyetérteni, de nem szabad a másik véleménykinyilvánítását akadályozni. Lehet hogy a fiatalabbak ezért nem fogják fel mi a demokrácia, mert nem éltek akkor, amikor nem az volt. El lehet ezen gondolkodni.
2. Avo templomába lehet fiatalodni, ha elég mélyre nyúlik az ember a pénztárcájába és adakozik. A fiatalodás ideje eltérõ lehet, de asszem max 10 év. és max 2* lehet.
1:lady grey nek hol a nyaklánca?vagy kivel kell dumálnom ezügyben?
2:a fiatalodás engem is érdekelne, légyszi írja le vki a módszereket!😄
elõre is thx!
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Lenne egy kérdésem: Vettem ásót, de nem tudom hol érdemes vele ásni, azt írja tartsam nyitva a szemem, de nem találok semmit!?
THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!
5168-as hozzászólást megtaláltam elolvastam. Felfogtam hogy neked nem tetszik. Mondjuk az már más kérdés, hogy sok pontjával homlokegyenest nem értek egyet, és van olyan része, ami miatt leszarozod, de ami nélkül talán a játék elképzelhetetlen lenne.
Az oda-vissza sértegetés megvolt, szóval remélem bocsánatkérés helyet a beismerésem is elég!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ott van a játék milliónyi aspektusa. Lehet szar, lehet jó. Ezek alapján meg lehet ítélni egy játékot. De te mit csinálsz? Felhozol egyetlen egyet. A többiek nem öregednek (egyébbként a nagy részük igenis öregszik, csak nem olyan mértékben mint a karaktered). Ennyit. És te, ennyi álltal egy komplex, összetett játékot, leszarozol.
Akkor ki is a hülye?
(az meg megint más, hogy még kis iskolás koromban, az IQ szegény hülye gyerekek mániája volt ez, hogy ha nem tud válaszolni, értelmesen hozzászólni valamihez, akkor egybõl azzal jönnek, hogy a másik nem érdemli meg az õ fenségesen nagy válaszát és figyelmét. Furcsa, már akkor is dedósnak tartottam, pedig még csak 10 éves lehettem)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
egyébként öregszenek a többiek is, csak nem olyan tempóban 😄
Ezek szerint ha végig akarom vinni, át kell száguldani a játékon, szép kényelmesen kocogva nem lehet.
"pedig már ott tartottam h ijjászkodtam"
Már?? Nem vagy egy kitartó ember, még sehol nem jársz, és máris meguntad?
kitöröltem az összes videot a video mappábol és elindult 😄 mongyuk televan irva hibákkal, de müködik fainul. csak nemtom mennyire befojásolja h nemlesz majd "avi-s" video