Fable - The Lost Chapters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A polgármester nyakláncát hol találhatom meg???
Elõre is kössz!!!!!!!!!!!!
A dupla testõr meg talán a misebortól lehetett, vagy mittomén 😊
Én még nem tapasztaltam. 😊
hanem aztán bánatomban avo templomában adakoztam egy rakás pénzt, és fiatalodtam tíz évet. ezt többször is el lehet játszani?
(a templom elõtt szokta magát kínálni egy srác, de a bõkezû adományom után ketten voltak. ez így szokott lenni, vagy bug?)
[/url][/img]
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
a göblyuki ökölharcos-partit sikerült valakinek megcsinálni? (hetven jobbhorgot viszek be a f@szinak meg hússzor fejberúgom, utána õ rámver kettõt, és azt mondja: "vesztettél, f@szikám, próbáld újra legközelebb". tudom, hogy az lenne a megoldás, hogy egyszer se tudjon megütni, de a nyolcadik próbálkozásom sem sikerült, és már kezd elmenni a kedvem az egésztõl.)

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
vagy pedig a
szmájlik makrók url beszúrása kép beszúrása képfeltöltés mehet
alatt kéne lenni egy olyan szövegnek, hogy "privát üzeneted érkezett", arra is jó. <#kacsint>#kacsint>
lopni akkor tudsz, amikor balra lent megjelenik egy bandita-bûnözõ-gengszterszerû ikon, és nyomod az f1-et, mint az ökör. ha közben nem vesznek észre, tiéd a cuccos, ha igen, akkor meg bünti.
MegaCsiga: talán ha leszedsz minden más playert meg kodek-témát, és a vlc lesz az alapértelmezett lejátszó, akkor van remény.
de ezzel az új playerrel már letudom a játék könyvtárában játszani az intrót és a többi rajzfilmes átvezetõt, nem lehet valahogy úgy megcsinálni hogy játék közben is azt használja?
hát akkor sajnos az xp-install marad csak, mint jó megoldás. de még elõtte szedd le és próbáld ki a vlc media playert, amióta nekem az van, nem volt kodek-gondom.
(de azért érdekes ez a probléma. más játék mûködik rendesen?)
ace mega codecs pack
ezeket szedd le, installáld fel, és utána meglátjuk. közben persze jónéhány újraindítás.
unable to plya video. pleashe check that your video and audio hardware are working correctly
és alatta az error codos szöveg
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune