Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

észak-lugaskõn, a börtön melletti kijáraton kell kimenned, és valahol ott. a továbbiakban ezt javaslom böngészni <#wink>
És azt a Thunder-t hol találom meg? A polgármester azt akarja h gyakjam le csak nem találom.
Kössz! Az Oakvalle-i roncsoknál volt!
vagy a lugaskõi, vagy a tölgyvölgyi rakparton a hajóroncsok mellett kell ásni. azt hiszem.
Szevasztok!
A polgármester nyakláncát hol találhatom meg???
Elõre is kössz!!!!!!!!!!!!
Nos leszedtem netröl a fable-t és tökéletesen megy,az elbaszott eredeti magyarnyelvü meg nem.

Azt hiszem, csak egyszer.
A dupla testõr meg talán a misebortól lehetett, vagy mittomén 😊
Én még nem tapasztaltam. 😊

nem jött össze az ütésváltás, a vén <#kocsog> jól tartotta magát, vagy esetleg én voltam tápos. az erõre még gyúrnom kell (vazze).
hanem aztán bánatomban avo templomában adakoztam egy rakás pénzt, és fiatalodtam tíz évet. ezt többször is el lehet játszani?
(a templom elõtt szokta magát kínálni egy srác, de a bõkezû adományom után ketten voltak. ez így szokott lenni, vagy bug?)
[/url][/img]
Védekezz sokat. Nálam az jött be, hogy kigurultam a támadásai elõl, és oldalról-hátulról azonnal visszatámadtam. Teljesen összezavartam vele, ütötte a levegõt 😊

a másik három társulatot (lugaskõ, tölgyvölgy, ikerpenge-tábor) lenyomtam simán, de ez a göblyuki dagadt loboncos nagyon kemény. pedig izomzatilag jobb vagyok, mint sztallóne és svarcenegger, sebességileg magam alá gyûröm a fényt és dzseki csent, a nézésem/szókincsem lealázza brúszviliszt. oszt mégis. na majd este elkenem a száját <#eplus2>
engem sosem vertmegaz csávó...

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Pedig meg lehet csinálni, maxra fejlesztett közelharci skillek nem ártanak hozzá.

természetesen az a megoldás, amire a legkevésbé gondolsz (driverek meg kodekek közben az embernek eszébe sem jut holmi winamp).
a göblyuki ökölharcos-partit sikerült valakinek megcsinálni? (hetven jobbhorgot viszek be a f@szinak meg hússzor fejberúgom, utána õ rámver kettõt, és azt mondja: "vesztettél, f@szikám, próbáld újra legközelebb". tudom, hogy az lenne a megoldás, hogy egyszer se tudjon megütni, de a nyolcadik próbálkozásom sem sikerült, és már kezd elmenni a kedvem az egésztõl.)
plu604
😄

Minimum gépigény: proci, memória, videókártya, Winamp. 😊

ááááááááááá nemhiszem el felraktam a winampot és MENNEK A SZÁJBA****ott videók !!! istenem !!! és köszike a hintet, na mentem most kipörgetem videókkal <#buck>
ehhez mit szoltok:

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

wedge31
Darkwood Lake.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

bordély

Nem tudjétok hol van a bordély ház?😊

középen fenn rákattintasz arra, hogy "fórum", utána balra fenn a "privát üzenetek"-re.
vagy pedig a
szmájlik makrók url beszúrása kép beszúrása képfeltöltés mehet
alatt kéne lenni egy olyan szövegnek, hogy "privát üzeneted érkezett", arra is jó. <#kacsint>
privátot?
olvass privátot. ha az se, akkor már semmi ötletem (az xp újracsináláson kívül).
leszedtem minden codec-et és így se megy...
thnx

JackMeadow: ha a játék végén végigmegy a credits úgy, hogy nem nyomsz meg közben semmit, akkor folytatódik a játék (bár új küldetés már nem lesz, azt hiszem).
lopni akkor tudsz, amikor balra lent megjelenik egy bandita-bûnözõ-gengszterszerû ikon, és nyomod az f1-et, mint az ökör. ha közben nem vesznek észre, tiéd a cuccos, ha igen, akkor meg bünti.
MegaCsiga: talán ha leszedsz minden más playert meg kodek-témát, és a vlc lesz az alapértelmezett lejátszó, akkor van remény.
hát most e megy, igaz az error code már nem 0x80040216 hanem 0x80040200
de ezzel az új playerrel már letudom a játék könyvtárában játszani az intrót és a többi rajzfilmes átvezetõt, nem lehet valahogy úgy megcsinálni hogy játék közben is azt használja?
ja és lopni hogy loptok?

Hali, elvileg miutan kinyirom Jacket a sárkáényalakjában utána még lehet mászkálni meg csinûlni bármit, de engem kidob a mneübe és ot vége is jajateknak a credits után ez mii van?

xp-t most se idõm se lehetõségem nincs ujrarakni, de azt a vlc-t megpróbbálom
ha most nekilátsz az xp-újratelepítésnek, délután már meg tudsz hívni egy sörre a tölgyvölgyi kocsmában. <#nevetes1>
na azért ne kapkodd el <#smile>
hát akkor sajnos az xp-install marad csak, mint jó megoldás. de még elõtte szedd le és próbáld ki a vlc media playert, amióta nekem az van, nem volt kodek-gondom.
(de azért érdekes ez a probléma. más játék mûködik rendesen?)
hát hivatalosan is mindjártleszopom magam.......... most se megy
nincs mit, sok sikert. (ha esetleg hangilag is gond van, kerítsd elõ az alaplaphoz kapott lemezt, és a hangkártya driverét is tedd fel újra.)
ok megpróbálom, és nagyon köszi
nvidia 7600 driver
ace mega codecs pack
ezeket szedd le, installáld fel, és utána meglátjuk. közben persze jónéhány újraindítás.
fable the lost.. experienced an error durning video playback

unable to plya video. pleashe check that your video and audio hardware are working correctly

és alatta az error codos szöveg
biztos, hogy videó-gondod van? a hibaüzenetnek mi a szöveges része?
és error code 0x80040216
xp, 7600gs
ez biztosan rendberakná a dolgokat (xp reinstall, fable szintén re). nehéz így tanácsot adni, hogy fogalmam sincs, milyen videókártyád van, milyen operációs rendszerre (xp, vagy vista, vagy linux, vagy egyéb) akarod a játékot felnyomni, és hogy pontosan mi volt a hibaüzenet. de ha rám (és EnZsoltra) hallgatsz, a legbiztosabb az oprendszer újrainstallálása, driverek felrakása, aztán a fable. ha akkor sem megy, akkor már tényleg passz.
EnZsolt
Akkor valószínûleg nem tudják a probléma okát. Az biztos, hogy nem a játékkal van a hiba. Ha rég volt a windowsot reinstallálva, akkor próbáld meg, lehet az a baja, hogy valami bennmaradt a registry-ben, ami zavarja. Egyéb ötletem nekem sincs 😞

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

6000 komment van, azokat visszaolvasni nem kis idõ, mér elkezdtem és volt pár hasonló probléma de senki sem válaszolt azokra
tényleg csak annyit tudok mondani, hogy szorgalmasan olvasgassatok visszafelé, hátha már írtak errõl valami okos dolgot. nekem soha nem volt ilyen gondom, így tanácsot sem tudok adni.
Eza Codec pack ez mi?és hol tudom kikapcsolni?mert nekemis eza bajom.

Ace se megy... azt próbáltam elsõnek, a tesóm laptopjátn (amd proci ati x700) semmi baj vele és a bevezetõanimáció meg minden animáció megy
nézd meg ezt az ace mega codec pack-et, hátha segít. meg csinálj egy töredezettség-mentesítést, az biztosan nem ront rajta. nekem soha nem volt ilyen jellegû problémám, úgyhogy fogalmam sincs, mi lehet a megoldás.
régi driver sm megy 😛
nézd meg ezt: #5886, hátha segít. de ha visszaolvasol pár oldalt, biztosan lelsz valami okosságot a gondodra.
segítsetek legyetek oly szívesek. az a baaj hogy amikor elindítom a játékot egy szép hibaüzenet jön "... error code 0x8004020..." valami videóbaja van, maga a játék megy csak 1 animáció sincs benne, és amikor lenne akkor csak simán átugrik és utána a hang is elmegy... mit csináljak hogy megnézhessem végre a videókat ?!?!