6909
  • Hmuda
    Nah, remélem megfelel mindenkinek (legalábbis a többségnek).
  • Mr_no_NaMe
    Énis szeretnék,ha értenék vmi mukkot a fotosophoz:)
  • Hmuda
    Szeretek pepecselni a képekkel. :-)
  • gamekapocs
    TEDD BE A JÓ VERZIÓT!!!
  • Mr_no_NaMe
    Ennyit buherálni egy banneren
    Ménem vót jó az előző?Igaz ez szebb de legalább nem kéne szarozni véle:D
  • Hmuda
    Hopp, most látom, hogy a keret eltakarja a szöveg egy kis részét. Pill.
  • Mr_no_NaMe
    Kira és tékő -.-
  • Hmuda
    Nah, mit szólnátok ehez a bennerhez?

• wedge31
    Én a villre gyúrok és a vérfarkasos küldetésnél van egy démon ajto /egy tábla csokiért kinyitja ugyhogy nem vészes/ ott van a játék legjobb mágus cucca.
  • D4v3
    Akárcsak a brit zázsló a srác alsógatyáján :D
  • Hmuda
    Sokszor olyan agyament dolgokat kérnek az ajtók, hogy nem foglalkozok velük.
  • Hmuda
    Én se tudtam kihúzni, pedig minden str-hez fűződő tulajdonságom maxon van (kivéve health). Szvsz csak egy Arthur poén, mivel angolok a készítők.
  • wedge31
    Felesleges venni mikor a démon ajtok mögött vannak a legjobb settek.
  • magus
    ize, tenyleg nagyon eros gep kell hozza?
  • Mr_no_NaMe
    Hát városban 1 csávesz van aki tud adni 1 láncinget...több várost nem igazán tok ahol tailor van:S
    Egyébként durva az a kard ami a hegyben van?Úgyértem feles akkor új kardot vennem?(igaz nemis tok mer ami ak ereskedőnél van az szart nem ér:D)
  • Hmuda
    Én full set armort árusoktól vettem. Városokban nézelődj és tuti árulni fog valaki.
  • Hmuda
    Hm, akkor elég rosszul fejleszted a karaktered. Én lazán belefutok egy 20 fős banitascapatba és egy perc se kell és máris gyüjtöm az XP-orbokat. :-)
  • Hmuda
    Vidd végig a főszálat és közvetlen utána megnyílik.
  • Mr_no_NaMe
    Timeg honnan az égből szereztek ilyen full sett páncélokat?
    Én wichwoodban vagyok 29 évesen és eddig a bandit armor a legjobban védő cuccom:S (500at véd)
    De tényleg és a domból a kardot hogyan lehet kihuzigálni?Már nagyon érdekelne!
  • Hmuda
    Dehogyis mindet. Egy nagy rakat kimaradt, de a főszál sajna elég karcsú.
  • Hmuda
    Ezt kerüld légyszi, nem szivesen adnék büntit.
  • malter
    thx elég erösek az ellenfelek a többi hasonlo tipusu gamehez képest volt mikor berohantam 1 nagy banda közepébe hogy majd én megmutatom aztán levertek 1 perc alatt:)
  • Lacc
    Arra kíváncsi lennék, hogy hol van itt az új terület, amit beígértek a box-os változathoz képest?
  • Lazlo
    köszi szépen :) dehát végig azt mondtátok hogy a mólótól balra azon a partszakaszon a hol a felesége van. namost nekem a felesége a móló jobb oldalán van és igen messze ettől a pontól :) ezért nem értettem semmit :) de köszönöm szépen :)
  • rotator
    Már?? Hány óra játékkal értél a végére és minden mellékküldetést megcsináltál?
  • rotator
    Kíváncsi lennék, hogy a shadow beállítás utolsó fokozata mit takar! Nálam ugyanis a 9600XT kártya azt nem supportálja. :) Netán a ronda, "kockás" árnyékok a szereplőkön javulnak meg?
  • Lazlo
    rotator aranyos vagy de az rohadt nagy rész esetleg valami konkrétumot??? szikla mellet dombon hajó roncs mellet vagy valami? nem hiszem el hogy ez ennyire bonyolul vak vok komoylan mondom :)))
  • rotator
    A móló mellett van balról, ha a tenger felé nézel, azon a partszakaszon, ahol a feleség van.
  • Lazlo
    Dave!

nem szabad kint hagyni ket hiszen a játék úgyvan megírva hogy az 1ik átfog változni farkasemberré vagy vérfakassá és megkell ölnöd. a másik meg végig nézni ahogy a behemótot kinyírod. ha nincsenek veled akkór mintha nem csináltál volna semmit :) sok sikert! csak nekems egítsen már valaki a szellem kincsének emgtalálásban please TÜRELMETTLEN VOK!!! :)
  • D4v3
    Hi!
    Van egy kis gondom az egyik küldivel, mikor 2 árust kell kísérni át egy erdőn. Úgy csináltam eddig, hogy az új terület előtt leállítottam őket, bementem, kitisztítottam mindent és visszamentem értük. Éppen kinyírtam valami bazi nagy szörnyet, ami a földből jött elő és mikor visszamegyek a srácokhoz hiába beszélek nekik nem csinálnak semmit :(
    Valami ötlet?
  • j0nNyKa
    Tobbszor vegigjatszos, vagy only 2 napos jatek ?
  • Lazlo
    scythe csinálj nekem légyszi 1 schreenshot-ot hogy hol a kincs a parton egyszerüen loller vok de nem találom :) pls help mert megőrülök :))))
  • gamekapocs
    Köszi!

Jó lenne már egy jó banner!!:)
  • Hmuda
    Ha egyszer a játék azt írja, hogy nem bírja akkor nem bírja. Max próbálj drivert frissíteni, nem rég jött ki egy új catalyst.
  • Hmuda
    Majd inkább cisnálok bannert, mert az ilyen "kijelölöm és copy-paste" tipusú bannerek nem valami megnyerőek.
  • gamekapocs
    A #362 -es bannert kéne kivágni majd betenni!!
  • Haversrác
    aham, hát akkor remélem ezt majd javitja valami patch! köszi
  • Lacc
    Hát ez már jobb, de bannernek kéne lennie nem egy screenshot méretű dolognak :D De inkább szavazzák meg a többiek.
  • Lacc
    Én is arra gondoltam, de ha lejjebb veszed akkor se maradsz ki túl sokból, az árnyékok nem a játék erősségei.
  • gamekapocs
    BOCSI!