Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
akkor mondom így: tökmindegy mit írsz be
tigeroo
11111-11111-11111-11111 (all 1)
azt tudom csak nincs benne

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

Lacc
Hát én elhajítottam a maszkot, de simán kivág a menübe utána...
robotnyk
nem viccbõl mellékelik az nfo filet!

Enter any serial number when installing
sziasztok!
nékem egy cd kulcs kéne,ha van valakinek <#help>

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Mr_no_NaMe
Jóreggelt nektek!!!
Hát tegnap az arénáig jutottam...Ma asszem ki fogom tolni😊
Egyébként nagyban befolyásolja a történet szálát hogyha megölöm azt az arénában,akinél választani lehet?
wordsworth
és melyik varoskaban vetted ezt a cumot? 😊) Na meg hol szerezted a fegyoket.. en eppen most kisertem at azokat a kereskedoket. Most meg akarom venni a ghost baldet szted az jo?

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Hmuda
Végtelen.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Jah azt vettem, kivéve a sisakot, de azt majd csak akkor tudod megszerezni, ha elõször lenyomtad a fõfõmuftit.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

tigeroo
nyílvesszõt kell venni a játékban vagy végtelen?
wordsworth
köszike Hmuda! Szóval akkor pl az az armor ami rajtad van vetted?

Hmuda
Hopplá mim van. :-) A Gamefaqs egyik FAQ-ja szerint ez a legjobb íj a játékban.

Hmuda
Renown: azt jelzi, hogy mennyire vagy ismert.
Boast: nagyképûsködhetsz a közönségnek és ha sikerül teljesíteni az igéreteket akkor extra renown-t kapsz a küldetés végén (bár az animáció szvsz szépen jelzi, hogy mi az ábra).
Cuccok: személy szerint mindent vettem, kivéve a kardomat és az íjamat.
Hotkeys: inventory, items, potions, vagy ami jólesik, fogod az ikonját és ráhúzod a megfelelõ slotra.
Célzás: elkezded hátrahúzni a húrt és jobbklikk (bár alul elég egyértelmûen jelzi a kis egérnél, hogy mi a tennivaló).

wordsworth
Ja igen meg mi a kuldiknel az a boast

wordsworth
Na meg lenne par kerdesem 😊...
Cuccokat az elején érdemes venni vagy majd ugyis talalok?
Az also 9 hotkeyre hogyan lehet cuccot tenni?
Van ez a regreat pont vagy mi a fene. amit kuldetesnel a penz melle kapok. Az mi a fene?
Ijjal hogyan lehet pontosan celozni?(amikor latom a celkeresztet) mert eddig csak nyomkodtam es ugy jott elo..
Amugy eleg konnyu a jatek nyelvezete siman lehet erteni középfokú nélkül is.

DarkHorSe
elkezdtem elorol a jatekot egy magussal, megtanultam a summon 1et es ha a petem oli meg a szornyet nem kapok xpt :/

Swedish people are albino monkeys&#65279;

DarkHorSe
hat szerintem olyan 60% korul

DarkHorSe

Kandurex
Ezüst kulcsokat honnan lehet szermányolni?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Na, most ott járok, hogy megcsináltam az arénát, földbe döngöltem a

skorpiót

a játék hány % -nál járok?

Egyébként szerintem a legjobb mágiák a területre sebzõk! Minden más hanyagolható, esetleg még a kard idézés hasznos, bár az is csak 3 - 4 azinten.

Hmuda
Mekkora halat kell fogni, hogy végre teljesítsem a halászversenyt? Már fogtam egy négykilós moonfisht az utolsó falu elõtti folyóban, de még mindig ott virít a questbookban.

Hmuda
A maszkot elhajítottad? Lehet, hogy nem lennél valami sikeres kalandozó ha az rajtad van. 😄

DarkHorSe
Dark plate full setet merre lehet venni vagy talalni?

Kandurex
Lezúztam õket, htx! 😊

Lacc
Hivatalos álláspont szerint vagy fizetsz 2000-et egy banditának és megoldja, vagy megölöd a ketreceknél a banditát, elveszed a kulcsát, kiszabadítod a csajokat és bemész.
Vagy lezúzol mindenkit, igen 😛
Mr_no_NaMe
Haggyad csak zúzd le a kapuõrt,és a többi banditát azt kész!
Aztán nyílik majd a kapu,jön még 3 bandita az erõsebb fajtábol és mehetsz is tovább!
Vagyha még mögébb vagy akkor legyen rajtad a full bandita sett!
Kandurex
Bent vagyok a twiceblade táborban, csak nem enged tovább 😞 A bérgyilkos szerint beszéljek rodickal (csak fogalmam nincs, hogy ki az) aztán valami key -rõl és hadoválnak? Hem? Pls, help!

Lacc
Na álljon meg a menet, végigtoltam én is, lement a credits, de hogyan lehet továbbkalandozni? Szépen visszadobott a menübe az outro után, aztán max az utolsó harc elõtti savet tölthetem be és kalandozhatok, az azért nem ugyanaz.

Egyébként ez a végsõ harc szvsz könnyebb volt mint az "eredeti" végsõ harc. Nem nagyon tankoltam fel potionbol, fõleg nem resurrectionból, ezért mindent felhasználtam, de meglett a dolog. Ha maxon lettem volna, mint a másiknál, még ennél is könnyebb lett volna.
nem csak akkor és én inkább úgy látom hogy akármilyen jó is egy konzolátirat mindig nagyon zavaróak a konzolbetegségei... 😊 ha ugyan ez a game konzolos õsök nélkül jött volna ki tuti jobb lett volna 😄DD
szal midnen eléggé nézõpont, vag yinkább elfogultság kérdése... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

wordsworth
Ez a game telleg nagyonjóóóóóó. Most csak par kuldetest csinaltam meg. eddig strmeg meg eletre meg a 3. ilyen izere gyurtam.. majd aztan gyurok skillre is bar azt egyenlorre hanyagolom. viszont van varazslatok kozott ghost balde. az mennyire hasznalhato?

Davidus
tuti nyomnám reggelig ha nem kéne korén kelnem😉

V9ykn8_TZL0

Davidus
Nagyon nagy game!😊 PC-re már csak akkor jön ki jó játék ha átportolnak egy konzolost...

V9ykn8_TZL0

Hmuda
Megtaláltam és tökugyanúgy néz ki mind a kettõ, csak a textúra más.

edios
Gondolom annál a résznél ahol a demon door nevét kell kitalálni,nem csak nekem jutott eszembe csúnya szó!😄 Elõ is jött két farkas-koma!

Kedvelem az ilyen elrejtett poénokat😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

DarkHorSe
hits

Lacc
Kint áll a templom elõtt, és mondja hogy valami ragyogó piros dolgot akar, cserébe megmondja a nevet. Adj neki egy olyan rubint amit a gólemek szoktak dobni.
Mr_no_NaMe
Hát felmentem a templomhoz az összes emberrel beszéltme még adományoztam is 500 aranyat,de eggyik sem akarta kinyögni a tégla nevét😞
Mr_no_NaMe
Ja egyébként nekemis game eleje óta sebhelyes az arcom és kicsit rettegnek tõlem😄
Nembaj nem az a cél hogy kürbenyalják a seggemet😄
Mr_no_NaMe
Köszike a helpet!!!
Én is erre gondolok de a tarkopasz fej pl. 50+ ad az appearance-re, ezek szerint minél kopaszabb vki annál jóképûbb?

Lacc
Van a közelben egy manus aki tudja a nevét, ott van a templomnál.

Haxor, a scaryness azt jelenti hogy ijesztõ. Na ha ez az érték pozitiv és magas, akkor szerinted hogy reagálnak az emberek? 😄
Mr_no_NaMe
Elakadtam...
Ottvagyok wichwoodban de semmit nemtok csinálni!
A démon ajtó aszondja hogy kinyílik ha megmondom a nevét...
Namost van tõle nem messze pár kavics,ha azokat ütöm megfelelõ sorrendbe (közbe nyögi a betûket)akkor ebbõl kell kirakni a nevét?
És mi a neve?Bár ha nem ebbõl akkor aszondja hogy valaki tudja a nevét csak nemtom hol😞
ilyesztõ=ijesztõ

Na akkor így, ha NEM akarok ilyesztõ lenni akkor plusz vagy minusz a cél?
Nem bírok rájönni mert az NPCk összevissza reagálnak :o

A lightningot gyúrogattam de tényleg harmatgyenge 😞
Mit éri meg fejleszteni?
Nem akarok hülyeségre költeni, a shockwave vagy mi hasznos bár nem sebez sokat de ha a nyakamramásznak legalább arréblök mindenkit.

oush nekem nagyon bejön pl 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Lacc
Hát az appaerance meg scaryness az attól függ, milyen beállítottságú vagy 😊 Ha elég ijesztõ vagy, rettegni fognak tõled a lakók, elég fun 😄

Amúgy téyleg furcsa, mennyire gyengék zeek a direkt sebzõ varázslatok, a fireball meg a lightning kimaxolva se ér gyakorlatilag semmit, csak kivételes helyzetekben. Viszont vannak igen hasznos varázslatok.
A sebhelyeket el lehet távolítani vhogy?
Egy hobbitírtás után úgy nézek ki mint aki fõfogás volt egy jakuza vacsorán 😞
Van vhol egy akármilyen de zárt sisak a játék elején hogy legalább az alacsony szinteket megússzam "ép bõrrel" míg faszább varázslatokat tudok szerezni?
Fura hogy feltöltött fireballból 2-3 kell egy hobbitba míg a tréningen nyert gagyesz nyílpuskából elég egy lövés :/
Lehet vhogy sürgetni az idõt hogy a mana gyorsabban töltõdjön?
Az appearance és a scarryness mikor jó ha minusz vagy plusz (tudom hogy hülye kérdés 😛)

egyelõre ennyi 😄

Az 5-ös clue azon a farmon van egy ládában amit még a legelején ad küldinek