Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Kérdéseinkre a választ valaki, please!
Érdekelne, és addig nem akarok továbbmenni...

Peca: Csak ott lehet, ahol buborékol? Mert én eddig cak ott tudtam, de utánna eltünik a buborék és nem tudok ott pecázni többet! Hogy is van ez, tanárúr?

Þór vígi þessi rúnar

szerintem csak matekbol 1 es a srac😄D

wedge31
Greatwood Lake.Tegnap éjjel egy órát pecáztam egy helyen és sokadikra összejött aszem moonfish volt.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Hmuda
Mármint súlyhoz az volt írva, hogy 164000g?
Hol fogtad? Eddig a legnagyobb 4900g-os volt amit fogtam a bronz kapu elõtt.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Carlos
Semmit. Najó, asszem 10.000-et vagy valami ilyesmit!
Mi történik, ha nem nyírod ki?

Þór vígi þessi rúnar

Lacc
Mit kaptál Whisper kivégzése után Jacktõl?
wedge31
A pecázás kicsit elett túlozva most fogtam egy 164kilós halat egy egyszerü orsós bottal /jó lenne egy ilyen varázsbot a valódi horgászáshoz/

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Carlos
Nekem most van két mentésem.
Egy polgármesteres és egy feleséges.
Aztán majd ha itt valaki felvilágosít a polgármesterség értelmérõl, akkor eldöntöm, hogy melyikkel megyek tovább.
Amúgy mintha gonosznak lenni kifizetõdõbb lenne.
A kis Whisper-t vagykit is kivégeztem. Ráadásul Lady Grey elég jó bõr, hogy a csajom legyen. Nameg a 15 ropi se jött rosszul.

Þór vígi þessi rúnar

Lacc
Ez engem is érdekelne, én polgármester lettem, de nem láttam volna sehol, hogy pénzt kapnék, vagy extra taskot esetleg. Sõt, még az emberek se említették meg a dolgot az utcát.
Lacc
Az arénában a két gólem elég nehézkes az biztos. Whisper nekem borzalmasan béna volt, neki kellett volna elterelnie legalább az egyik gólem figyelmét, de nem igazán sikerült neki, csak néha-néha. Egyébként kerülj a gólem hátába és csapkodd a lábát, amikor pedig ugrik, gurulj hátra, hogy kivédd a kõgyûrût, nem nehéz, csak úgy, ha egy másik gólem közben dobál téged 😛
Carlos
Akkor énis kérdezek.
Melyik a jobb, ha elveszem lady grey-t (15.000 + feleség) vagy én leszek a polgármester (sokmindent nem kaptam).
Szóval ha jó vagyok, akkor mit kapok a polgármesterségen kívül? Mi a jutalma a jóságomnak?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos #880 még gyorsabb 😊

musha
gyorsabb voltál ^^

musha
nem maxra kell mennie, hanem minimumra kell húznod. nyomkodd az egér bal gombját amikor nem húzza a hal...

Amikor nem mozog a csíkon a hal akkor nyomogasd a bal egérgombot de amikor a hal megint ficánkol akkor ne csinálj semmit különben elszakad a damil (elõször barna lesz aztán piros végül recss 😊
A cél hogy a halat a csík baloldali végére hozd akkor sikerül kifognod vmit, ha a hal a jobb végére ér a csíknak vagy elszakad a damil akkor a hal nyer és kezdheted az egészet elõröl.

Carlos
Ezt sajna nemtom!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Én berserk-kel gyaktam agyon õket...
Peace of cake!

Þór vígi þessi rúnar

tigeroo
ha a játék elején az orchand farmot nem megvédem, hanem megtámadom, akkor is "összeveszek" whisperrel?
Carlos
Másik irányba kell mennie a csiknak.
Amikor húzza a damilt a hal, akkor ne piszkáld. Ha nem húzza, akkor paskold az egér ball fülét, mint a meszes!

Þór vígi þessi rúnar

tigeroo
amikor horgászom, a kis csík felmegy maxra, akkor ezt írja ki "i got away"
mit csináltam rosszul?
gamekapocs
Az Arénában a két kõ gólemet hogy nyírjam ki??

Carlos
Nekem kábé berserk-kel 3 csapás volt.

Þór vígi þessi rúnar

Én lenyilaztam 😊

Hmuda
Változó. Erõ jártasságoknál 7 a max.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Negwar
Master katana passz, de egy két ütés egy ember vele.
Nem az a gond (gondoltam erre is) kiproszáltam több féle "szerszámmal" is., eggyik se hatott.
Ennek is van valami modja nem? Mint a nagy rabló vezért csak mikor beragatt a kardja és a hátát ütöttem akkor sebzödött.

\"This is a good day to die!\"

Mr_no_NaMe
Akkor valszeg fakardal estél neki...mennyit sebzel?
Negwar
Kössz a segítséget, de nem mükszik wisper életereje a jóbb felsö sarokba "szürke csik" meg se moccan pedig jópárszor telibe trafáltam. A Mágiára meg immunis. BUG? :S

Kandurex
ez pasi bazzeg 😄, csak ruha nõi..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

hiba
ez vmi transzfestica? borostas az orra alatt

Carlos
Köszi a válaszokat!
Egy skill-nek mennyi a max-ja (str esetén (4-5-ös szinten vagyok most))

Þór vígi þessi rúnar

Hmuda
1: én nagyokat preferálom (keveset ütök, de az odab*sz).
2: javítják a tulajdonságokat. Ha egy dög érzékeny a tûzre, az zokon veszi a tûz augot, ha villámra, akkor a villámosat, ha ezüst akkor jó anti balverine és undead fegyó lesz, stb.
3: alignment módosító. Ha jó vagy akkor a jó varázslatok kapnak engedményt XP ügyileg, ha gonosz akkor a gonosz varázslatok (pl a gyógyítást olcsóbban veheti meg egy jó kari).

Carlos
Nekem is lenne egy-két lámer kérdésem:
1, Melyik a jobb, egy light kard (90) vagy egy heavy balta (150) (tehát a sok kicsi, vagy a kevés sok, csakmert néha a kommersz banditákat 1 percig kell csapkodnom)

2, Az argument-ek vagymik mire jók? A 90-es kardomban most egy fire és egy silver van (küldetés adta, csak akkor lehetett sebezni valami jószágot) Mert sebzésileg sokat nem változott a dolog.

3, Mi az az aligment vagymi (varázslás környékén van)

Þór vígi þessi rúnar

Mr_no_NaMe
Csapkodjad,azt mikor lila aurája lesz a akrdodnak nyomj neki egy jobbklikket és izomból rá fog cseszni a Whisperre amit már nem tud kivédeni😊
Hmuda
Hát ha már az almaligetben legyõzted akkor illene tudni. (jobb alsó sarokban villog az ikon akkor jobb klikk, vagy amire épp be van állítva).

Negwar
Igen néhányat kivédi de a mágiát nem tudja kivédeni és akkor se moccan.
Mi az a flourisht? Nem vagyok jó angolos a játékban is vizuálissan azonositom a cuccokat 😊

Hmuda
Gondolom kivédi. <#idiota>
Használj flourisht. 😛

Negwar
Hi!
Nekem egy kis segítség kellene.
Arénás küldi Wisper csajszit hogyan lehet semmlegesíteni mert ütöm ütöm de nem fogy a lelki ereje. ( meg se moccan az életereje 😞 )
választ elöre is kössz

Tegnap végre rájöttem hogy hogyan mûködnek az AgeofWill/Skill/Strength potionok, az aktuális combat multit 1000-el felszorozva adja meg xp-ben.
Genya zombikon összehoztam egy 25x multit, megittam 2 szkill lötyit és kaptam 50000 skill xpt 😊
Ja, és a lightning az egyik legfaszább varázslat, igaz hogy nagyon kicsit sebez viszont sokszor és egyhelyben is tartja a genyákat, eszellõs experienceket lehet will-hez összehozni vele, általában az utolsó 2-3 ellent elég szétlájtningolni és csak õk 3000+ will xp-t adnak.

nah vege😞 multiattack roxorz max strenghttel meg lassu,nagyot sebzo fegyverrel😊
nah akkor most kezdem elolrol egy gonosz karival😊

Amikor ugrik akkor gurulj hátra ilyenkor a gólem nem tud sebezni a kõgyûrûvel

Carlos
Találtam egy vicces bugot, amivel könnyen pénzt lehet szerezni.
Van egy szép házad, full tunning meg minden.
Beraksz két trófeát (legdrágábbakat) eladod. Leveszed a trófeákat, visszavásárolod a trófea nélküli áron.
16.000-es ház, két trófeával nekem 17.300. Eladom ennyiért, megveszem 16-ért. És elölrõl...

<#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nekem is tartott egy percbe mire rájöttem...
Mostanában a földbõl elõmászó gólemek szivatnak nagyon...
De rájöttem arra is.
Berserk, ütni a lábát mint disznó, mert akkor nem tud megdobni kõvel.
Aztán ha ugrik eggyet nagyügy... Még mindig jobb, mint a kõhajigálás álltal hanyattesni...

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa
kiegeszitve jo taktika lehet, hogy beleallsz a szajaba, ekkor lecsap rad, akkor arrebbgurulsz, ujra a szajaba allsz, ekkor megprobal leszurni (ez a bizonyos foldbeszuras, mogekerulsz, utod-lovod-varazsolod, es kezded elolrol

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

bigfoot
sajnos úgy is kidobja a runtime error t

Lacc
GeF2 elég csirke alá szvsz, de próbáld meg win98 módban még.

TwinBlade pedig nem nagy dolog, ha van Assassin Rush-od 😉
Amikor erõlködik a földbe szúrt kardokkal na akkor kell a hátát ütni ezerrel, még a harc elõtt látni is a cutsceneben hogy csak a hátán nincs páncél 😊

bigfoot
vki help pls!a vidikarin gef2 32megás!
de a gta:sa és a hl2 is ment vele!
felraktam egy júliusi drivert is

DnP
Üdv!

Minden szep és jó (igaz szaggat neha bitangul 3gigasp4 es gef6800GT), de hogy a turoba lehet kinyirni a TwinBlade sracot? Megsebezni sem birom sehogy. Lecsap neha a boszmenagy kardjaival, majd erolkodik hogy kihuzza, gondolom ekkor kene nekem valamit csinalni. De mit??? Csapkodom, nyilazom, dobalom ra fireballt de semmi. Ecer 1 pixelnyit csokkent az elete de nem tom miert. Reprodukalni nem tudtam az esemenyt, szal mar ketelkedem hogy telleg lattam-e azt az 1 szurke pixelt. Lecci help!!

c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;

bigfoot
help!!
elindítom a gamet,de runtime error ra hivatkozva nem indul el!!mi lehet a hiba??

Még mindig nem tudtam eldönteni hogy melyik a nagyobb baromság, az egész börtönös rész vagy elõtte a földbõl elõbújva azonnal sebzõ zombik...