10
-
#10 #8 ha ezek nem lennének , elvennék a sok script kiddie játékait :) -
#9 ú de ügyes vagy!
Megtanítasz crackelni vagy mi????
Hogy lehetek én is ilyen?????1111egyegyegy
---
na jó ne szórakozzunk eftársak...
Nem azért mondtam. meg idézőjelbe van a feltörni, de mind1... -
Razgon #8 Iszonyat sok olyan ember van, akinek gőze sincs az internetről, de rendszeresen netezik. Csak éppen tanulni nem hajlandó.
Több ismerősöm van, akik évek óta neteznek, ennek ellenére nem hajlandók lemondani az IE-ről (még MYIE2-re sem, mert picit máshogy néz ki...)
Állandóan tele van a gépük spyware-el, trójaikkal, tárcsázókkal. És ha karbantartok náluk, hiába rimánkodok, javaslok más progikat... Semmi.
Nem csoda, ha ilyen nevetségesen ócska trükkökkel is lehet infókat lopni.
-
#7 Hú de ügyes vagy!
Megtanítasz crackelni vagy mi????
Hogy lehetek én is ilyen?????1111egyegyegy
---
na jó ne szórakozzunk eftársak... -
#6 Ezeket tényleg csak a nem odafigyelők veszik be. De sajnos ezzel a módszerrel akármit fel lehet törni, nekem már sikerült egy haver freemail-es accountját "feltörni"...
(Azért megjegyezném, hogy utánna megmondtam neki hogy ilyet többé ne csináljon, és változtassa meg a jelszavát :))) -
#5 Egy hasonlót kaptam én is csak Ebayes változatban. -
#4 Ez az egyik , de gondolom rafkósak , sok bank .. sok számla .. megy körbe körbe a lé .. azt katmanduba ki is veszik .. -
#3 Azt sem ertem, hogyha megszerzik egy ilyen kartya kodjat, atutaljak a penzt a sajat szamlajukra, annak azert nyoma marad es siman lekovetheto. -
#2 A főnököm épp ma kapott egy ilyen "citibankos" emailt. :D
Persze gondolkodhatnának egy kicsit az emberek, mert mi a fenének kéne a PIN kódot bárkinek is megadni???? Ja meg gondolom a bank elfelejtette a bankártyaszámokat is... -
#1 Az a baj, hogy amit irt a cikkiro is, hogy nezni kell a weboldal cimet meg mindent, semmit nem er azzal szemben ami a kepen is van. Sajnos emiatt sokan besz*pjak :(
Mindenhol csak azt irjak, hogy leallitottak ezt meg azt a szervert. Remelem nem csak leallitjak hanem nyomozas is indul. Bar sajnos sok szerver tulaj nem is tud rola, hogy ilyen van a szerveren.