25
a nagy kamu Ftv válogatás
  • repro
    nya válaszolva a privátra is:
    A hozzászólásomban nem az volt a lényeg, h hitelrontás és ezért lecsuknak 40 évre, hanem az, h egy másik topikban ingyen reklámozod a céget ahol dolgozol, itt meg lehúzol egy másikat. Jogoson vagy sem az teljesen mindegy (jogosan). Inkább a másik topikban kéne valami meggyőző, pozitív szöveget írnod a cégedről, ami eddig ott nem sikerült, csak az, h mikor van válogatás.
    Köszönjük, h megosztottad velünk ezt az információt, de ha már elkezdted azt a topikot, akkor inkább azt folytasd.
  • Taranov
    Nem is kell bizonyíték, eddig nem fog semmilyen fórumos ügy jutni :D
  • FREAK
    a FTV szent és sérthetetlen! :)
  • Aramir
    Már azthittem a kedvenc csatornámat szapulják, de hál' istennek nem :D
  • FREAK
    hűűű ezt nem én írtam, valaki meghekkelt!! :D
  • FREAK
    kivétel, amikor nincs :P

• KLaLa
    Sajnos a rendőrség nem tudja begyűjteni a károsultakat, mert még tartanak castingokat.....sajnos a rendőrség addig ne tud lépni amíg az összes sértett nincs meg.
  • neuro
    minden vágyam, hogy modell legyek
  • KLaLa
    nem hitelrontást akakrunk, csak megelözni mások bajait, ugyanis nem csak egy sértetről beszélünk, és nem akakrjuk hogy ez a létszám nöjön. aki gondolja járjon utánna.
  • Tikal #16
    "mindenre van bizonyiték, a bizonyiték mindig megmondja mi történt mert nem hazudik" mondta egy helyszínelő ( C.S.I. )
  • FREAK
    pontosan

a hitelrontás meg elég sikamlós fogalom, nehéz megfogni, utólag könnyű kimagyarázni

és mivel fórumon vagyunk, akárki eskü alatt vallhatja, hogy NEM Ő ÍRT a saját nickjével, BIZTOS egy hacker volt, és ez tökéletesen hihető is (és nem nagyon támadható, semmire nincs bizonyíték)
  • Prank
    ha igaz amit mondanak, akkor az nem számít hitelrontásnak...
  • Taranov
    Azért hitelrontásnak tényleg nincs helye itt, én is fikáztam már a tapasztalataimmal egy-két céget, de ha itt egy FIM-et lejárató topik készül, akkor az olyan lesz, mint a gumiban a fórumozókról nyitott topikok, amik a _gumiban_ vannak.
    Persze én nem szólok bele, nem értek a dologhoz.
  • FREAK
    egy fórumon azt ír, amit akar, max beperelik, de nem sok értelme lenne, ez nem Amerika
  • smici
    lál
  • repro
    KLaLa: mivel egy másik modellügynökségnek dolgozol, ezért fejezd be ezt a témát. Bármekkora geci lehet a FIM, hitelrontást akkor se szabad elkövetni. Reklámozd inkább továbbra is ingyen a te ügynökségedet a másik topikban. respect

[flémelni nem érdemes, mivel igazam van]
  • KLaLa
    nem érdemes velük dolgozni, te még jól jártál, mert sok ügynökségnek illetve m,odellekne ki sem fizetik évekig a pénzüket
  • FREAK
    semmit nem tudok, csak amit leírtam
  • 2Bálint
    én közvetve melóztam nekik.
    nevetséges pénzt fizettek.
    úgy hallottam, hogy rendőrségi ügy lett belőle!

vagy nem?
  • FREAK
    Fashion TV-nek meg bárki küldhet saját fotókat a www.ftv.com-on
  • FREAK
    egy srácnak egyszer csináltam portfoliót, mert nem akarta kicsengetni nekik azt az irreális összeget

sok csajt ismerek, akiket be akartak fűzni
  • KLaLa
    Jelenlegi válogatások az oktogonnál az Aradi u. 8-10 alatt található. Több mint 100.000 kérnek el a portfolióért, melyek előmunkálatai sem megfelelelőek. nincsenek fények, studió sem, és amilyen set cardot készitenek, az borzasztó, mindegyik mintha rosszul lenne nyomtatva. semelyik cég nem fogadja el már itthon sem a képeket, rögtön felismerik, hol készült és nem kapsz munkát amíg újat nem csinálsz.
  • KLaLa
    kérünk minden sértettet, hogy szoljon hozzá, hogy megelözzük az ujabb becsapásokat
  • Sephi
    Tobb info esetleg?
  • KLaLa
    csak minden modelkedni vágyó figyelmét fel akakrom hivni, hogy:

A FASHION INTERNATIONAL MODELS-t kerülje el távolról,

mert egy nagy kama cég, csak a pénzt szedik ki az emberekből, ők az Aradi u-ban vannak, ha valaki mégis befizetett náluk, akkor lépjen velem kaocsoaltba, merpróbálok segíteni. vigyázzon mindeki velük.