2204
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#135 mod it. -
#134 [böff] -
#133 jólvan, nyugi... nyitok egyet gumiba ;) -
#132 továbbá attól hoyg egy kicsit flame hangulatú volt a topic attól függetlenül a zenéről szólt, illetve a zajról, amit zenének akartak titulálni :DDDDDDDDDD -
#131 ne sértegess :DDD szólok az aluljáró őröknek :DDD -
#130 különben is hoyg lehet egy ilyen lény mint te moderátor? :D
ma már akárki lehet? :DDDDDDD -
#129 tudom :DDD ded elintéznéd a DJ palántákat >;)
gumiba nyissak egyet ? :D -
#128 nembaj de így olyan uncsi :D -
#127 mert kérték, hogy töröljem... meg sztem is felesleges... flémelni a gumiban kell... a rokker-diszkós vitát meg soha nem fogod eldönteni... -
#126 PreziTeGeci!
miért kellett a zenefikázós topicot bezárni? -
#125 -
#124 hát ez a topig meghalt :c -
#123 -
#122 íhh rosszul fogalmaztam:DD
azt akartam miért nem tudnak:DDD
!!FONROS!!
félreértés volt, nem Prezire értettem, hogy miért nem tud degíteni -
#121 én csak moderátor vagyok :D -
#120 nem könnyíted meg a dologm:))
na jóvan viccen kívül ok:) -
#119 másik topic ;) -
#118 hát, esetleg valaki ismeri vagy valakine DVD-s csárli van meg aminek a hátulján kiírják az összes számot, nekem már az jó lenne, ha valaki ezt betudná írni -
#117 ha a fil soundtrackjén sincs rajta akkor elég nehéz lesz megtalálni -
#116 azz a baj, hogy volt annyi gógyim, megkerestem neten a hátsó boritóját a kiadott CDnek, leszedtem 1nként a számokat és abban nincs benne:((
A film végén kiírják az összes szám nevét meg előadóját, de a videón sajna elég xarul látszik nem lehet kivenni nagyon a betűket:(( -
#115 hidd el igenis aktívak itt az emberek! -
#114 jóó nem ezzel van a gon illetve nincs is az:))
csak azt hittem itt aktívabbak az emberek:D
miért is kérsz bocsánatot?:)
azéé nem láttad mert soka Jennás videód:P
Nézd meg vannak benne jó zenék Jacksontól-Kornig:DDD
na szóal akkor lezárhatjuk viccenkívül -
#113 Milyen Zenét Hallgatsz a fő 'chates' topicunk ahova nem csak beírod hogy mit hallgatsz hanem informálódsz is, mert lehet hogy írták : Charlie's Angels Soundtrack vagy vmi ilyesmi :) csak példa. -
#112 de hiszen ott beszélsz a csávóval és kérdezi az infokat a filmről !!! amigy én nem láttam a filmet sorry :( -
#111 ja azéé járok ritkán, mert úgy vettem észre legalábbis mostanság elég lapos a hangulat:
elkezdtem irogatni azt elszállt a topic, már a többnaposok között van -
#110 ez szép beszéd voltmeg riggattál
a kérdéseim a Mi ennek a számnak a címe és az MP3at keresekbe raktam be. Akkó rakjam be még 1x?
most viccen kívül
-
#109 nem én vagyok a 'zene fórum', én csak a moderátor vagyok... amugy nem tudom észrevetted-e, bár nemsokat járhatsz ide: a zene részlegnek vannak rétegei... én csak úgy hívom, hogy a MAG... őket ismerem elég jól, ott figyelnek az icq-mban, msn-emben és tőlük szoktam informálódni ha van esetleg vmi kérdésem... ők sokat nézelődnek erre felé és biztos vagyok abban hogy 'rossz' embereknek tedted fel a kérdést. Azt is tudni kell, hogy ide, jóformán csak kérdezni járnak az emberek ezért egy kis időnek kell eltellnie mire a haverok látják a postodat... és akkor sem biztos hogy tudnak neked segíteni! Szóval, próbáld meg mégegyzser és ígérem segítek ahogy tudok, pedig moderátor vagyok, nem személyi asszisztens :)
Sok szerencsét ! -
#108 ok, de miért nem tud segíteni, a BF vietnámos azéé nem olyan nehéz, de most poén nélkül -
#107 prezi moderátor, nem információs iroda, de most poén nélkül. -
#106 hát 1x mééég régen kérdeztem 1 számot semmi....
akkor megérdeklődtem 1 csárliangyalosta, semmi....
aztán meg, hogy honnan lehetne leszedni a BFVietnám zenéi anélkül, hogy egyenként kéne rákeresnem, semmi...
Hát milyen zene fórum ez poén nélkül -
#105 hmm... ezt fejtsd ki bővebben légszives, poén nélkül, komolyan. -
#104 prezi milyen zenerészleg az ahol nem tudnak segíteni semmiben?:)))
kikéne rúgni téged:D -
#103 hehe :D idiósön -
#102 -
#101 rohatt -
#100 TÉK !!! -
#99 ha mind1, akkor haladjon tovább! -
#98 reklám ? -
blackgamer #97 a sample cd-s topic-ot mért kellett törölni?
bár mind1 -
#96 LÁL