2204
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
jefferson83 #660 Jaj tehetnek kivételt max 3 napot kértem tőlük. Pixnek írtam azt mondta lehetséges. Punkerworknek is írtam csak az még válaszra sem méltatta. Erről ennyit. Segíts magadon Isten is megsegít. -
Cat #659 1. nem fogják átrakni
2. ha az általánosban nyitsz ilyen cimmel, tuti nem uszod meg buntipont nélkül -
directorius #658 Kérném szépen a méjen tisztelt moderátorokat hogy ezta bannert tegyék be ebbea topic-ba.
Thanx -
jefferson83 #657 Szevasztok ide is beírnám a kérésemet.
Ma nyitottam egy topikot a saját fórumok keretein belül és fogalmam sem volt, hogy ezt nem teszi ki a fórum főoldalán lévő legújabb témák részbe. Azt szeretném kérni, hogy valaki akinek van joga átrakni az rakja át legyen szíves az általános eszmecserékbe. Ideiglenes topik pár nap múlva törölhető is lenne. Előre is köszi. A topik címe: Help me plz!! -
Ibron #656 Thanks! -
#655 ok -
directorius #654 Bocs a linkért de megszüntették a useremet az ATW-nél és ott volt a kép...:(
Na de itt van ezt tegyétek be
ebbea topicba... -
cyrus #653 lálmár :D
+fav :D -
#652 igyvan -
#651 jajj...a link rossz,ha normális linkkel leirja/leirod hogy hova tegye be,és melyik bannert,akkor beteszik a bannert,nemkell itt balhézni emiatt -
Ibron #650 . -
#649 lol... azért kicsit nézz már széjjel... szerinted én direkt átírom a linketet? azért nem raktam be, mert nem működött! azt gondoltam szolgáltatoi hiba, majd másnap megnézem... azóta se jó, szoval nem kellene reklamálni, meg hangoztatni, hogy milyen keményen fellépsz a banner csere ügyében (lásd Eminem topic)
szoval tegyétek fel a képet és húzd meg magad... szerintem. -
#648 Igen teljesen valószínű hogy prezi szándékosan belepiszkított a linkbe, hogy az ne működjön, mert ő ugye megteheti mert modi. Ez így történt.
láma -
Ibron #647 Mert gondolom elcsesztétek direkt,ha meg nem,akkor megkérem IJTAX-t,hogy írja már le rendesen..írni csak tud. -
#646 felhívnám a figyelmedet, hogy a banner link nem müködik... -
Ibron #645 Naná vazzz!IJTAX kérte,hogy tegyétek be a bannert az Eminem topikba,erre mi a válasz???directorius...jó,tudom én is,hogy ő az,de attól még belehet tenni a bannert,mert gondolom te se,meg mások se örülnének annak,ha szerte széjjel basznák a topikot mindenféle szarral és,ha bannert kérnél,nem tennék be....szóval nem valami jó érzés,úghyogy mélyen tisztelt moderátorocskák legyetek szívesek és tegyétek a dolgotokat...vagyis normális bannert az Eminem topikba. -
#644 valami gond van ?! -
Ibron #643 Vazze...miért nem tesztek be normális bannert az Eminem topikba,ha megkérik???...valamelyik köcsög direkt elbaszta,de persze például az ő topikját senki se bassza szét.Akkor ezt minek kell???...parasztok. -
#642 köszönöm -
#641 beraktam :D -
#640 preszi beteszed e a bránnerem? :DDD -
#639 directorius...
-.- -
#638 Áldott jó estét...
Szeretném ha valaki betenné EZTa bannert EBBEa topicba.
Előre is THANX.... -
#637 Joestét!
Szeretném ha betennétek ezt a bannert ebbe a topikba
htx -
Ibron #636 hopp...f lemaradt..felmerült-t akartam írni,szorri. -
Ibron #635 Ja és nem bezáratni:DDD...mer mások kis agaycskájába ez is elmerült:D. -
Ibron #634 Kéretik valahogy kijavítatni az Eminem topik bannerét!Megnyitottam és itt szórakoznak vele,hogy elírják fullra,pedig ez nem játszótér..ehh. -
#633 Prezi, lécci rakd át a gumiba, mert ennek SEMMI köze nincs a zenéhez.
[URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1125162270]"Akármi" topik...[/URL] -
#632 ok -
#631 EZT:
http://www.sg.hu/galeria/11210167331124723198.gif
IDE:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1124704126
Berakná valaki? -
#630 Dánke -
#629 ok, kiszedtem -
#628 jah, de legalább jó kép :D -
#627 Prezi, lécci töröld innen jazz-funk-blues... a #264-es hozzászólásom ELSŐ képét, mert kissé nagyra
sikerült...
Köszi,
Chris -
#626 kiezmiez? -
#625 http://www.steviegonzales.uw.hu
rokonod ez a pista gyerek hogy itt reklámozhat mindennap? -
#624 fogadsz ? -
#623 ok,de ált-ban nincs mod figyelmébe topikbocs... -
#622 ez a zene forum -.- -
#621 bár a 1024x768ba még épp befér...mindegy,hagyd...