Moderátor figyelmébe !!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi elõre is!
de utána ne köpjél be a modiknak h milyen fasz vagyok!!
pff
Kuss!-magyarázta.
"A fórumon mindig van élet, mindenki ott fórumozik ahol szeret, ahol ismerõsök vannak, de titeket a flém, a flémelésre való vágy tartott itt és ezért pörgött a topic" -semmi igazi flém nem volt, de még ha lett volna, akkor is álljon odébb akinek nem tetszik és kész, mert lehet hogy van 100 másik olyan ember akinek tetszik.
Mert ez így tiszta kommunizmus =)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Ez fenyegetõen hangzott 😄
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
a maganeleti problemaidat probald mihamarabb megoldani, lehetoleg pozitivan szamodra
MSNm nincs, pedig elbeszelgetnek veled (nem csak errol)
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
de ha majd jobb kedeved lessz egyszer megkerdezem, ki csinalta a galibat. ne vedd sertesnek prezi, de ugy viselkedsz mint egy tanar (tudom, en is tanitottam)
Vannak olyan emberek, akik egyébként tök jó fejek, mint Prezi, csak a hatalomtól meghülyülnek. Persze ez nem valós hatalom, hiszen gyakorlatilag nem sok mindent kéne bezárni, azonban egyes moderátorok annyira komolyan tudják venni ezt az egészet. Szeretnek topikokat bezárni, fõleg olyanokat, amiket más élvez, azért, mert nekik nem tetszik. Hisz nem a fórumozók véleménye számít, hanem az övé, hát õ a moderátor.
Olyan embereknek ad büntetõpontot, vagy olyan emberek fórumozásába szól bele, akiknek egyszerûen különbözik a véleményük az övétõl. Ha a véleményünk egyezne, nem kellene fórum, illetve olyan lenne, mint a legtöbb weboldalon található kis fórum, aminek semmi szerepe nincs, csak hogy lássák a látogatók, hogy a weboldal készítõje ilyet is tud.
nem a zeneben volt nyitva a rocker topic, valaki atrakta
ironia off
en is csak reklamalok. gondolom ha nyitnek egy topicot hogy "rockerek" akkor bezarnad, mert mar volt ilyen es mar bezartad... egyszeruen nincs alternativa, de ta vagy a fonok, neked kellene tudnod
A mûvelt, polgári családból származó emberek, mert tanultak, mert szégyen volt nem tanulni. Hát ez volt mondjuk 50-60 éve, szerencsére már nem így van, de ettõl függetlenül is vannak mûvelt és mûveletlen emberek, prolik, parasztok, elmagyaráztam világosan, hogy ki proli, és rendesen félreértette mindenki. Hát ezekután nem tudok mit csinálni.
Na ez már nem ehhez a topikhoz tartozik.
a prolizas mas volt, csak egy embernek a velemenye es szerintem mindenki ugy gondolta, hogy ha ez az o velemenye akkor proli vagyok (ja meg praszt is, meg rocker, meg buzlok es hosszu a hajam). de erre vannak a forumok, hohy az ember megmondja a velemenyet. nem kell megsertodni rajta, ha nem erint, legfeljebb nem ertesz vele egyet. vilag prolijai idejojjetek...
Nem a topicot akarom védeni, #1-t elolvassa az ember, nevet egyet, kész, vége... De közben érdekes témák vetõdtek föl, amirõl még lehetett volna vitázni, és én is szívesen hozzászóltam volna.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ha 3 kultúrált ember téved be oda, 10 hozzászóláson belül arra a konzekvenciéra jutnak, hogy zárható.
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Abban a témában pedig a témától teljesen független személyeskedés folyt. Ehhez nem értem miért kell ez a topik, ott az Msn.
Köszönöm. Akkor mirõl beszélünk?<#nemtudom>#nemtudom>