Moderátor figyelmébe !!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
További kellemes napokat!
Üdv.Én
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Amatõr mixerek topikot töröltétek?
Üdv.Én
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
sazl : c
Merthogy jelenlegi állapotában nem vagyunk vlami ismertek, de természetesen ez még változhat 😄
Match közlegény engedélyre jelentkezik!
😄
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Köszi!
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
ha mégegyszer valamelyikõtök flémel, akárkivel, akármikor => <#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
látod ezért nem foglalkozok veled(mostmár)
Kuss!-magyarázta.
ne cicázzál plz...
kár h e kezdted szarozni, utána meg még neked áll feljebb?
jó mind1...leszarom mit beszélsz mondjá amit akarsz te kúrtad el mostmá érvelhetsz engem nem érdekel.
Kuss!-magyarázta.
Hát csak sajnálni tudomm ha vkinek az a csitri a kedvence, gyenge hang, lebutítot gitárriffek, stb..
Egyébként te kezdtél gúnyolódni cicám a hozzászólásoddal.
igen neked egészséges volt, talán rájössz, hogy ne ugasd le a többiek kedvencét.
Kuss!-magyarázta.
Amúgy ha objektívan megnézed azt a kiscsajt, tényleg gyenge hangja van. Nálam biztos jobban énekel, de rengeteg olyan ember van, akiknek még klipjük sincs, nem szól rádióból, és 10-szer jobb hangjuk van.
Ez a kis vita szerintem egészséges.
Kuss!-magyarázta.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
egyébként meg ha már igy vagyunk dobj hozzá még kettõt plz htx
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Indoklás:
"kurvapicsa moderátrak az összes :@"
MIÉRT CSINÁLSZ ÚGY MINT AKI NEM ÉRTI A POÉNT ?????????? TE JÓÓÓ ISTEN !!!!4
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
(mi ennek a számnak a cime)
ha tudsz olvasni akor rájösz számcime nem együtes cime a különbség az hogy a számcimben aki ir tudja az együtes cimét letöbször viszont az együtes cim nem tudja
és a számot halgatni lehet a rádióban a klipet viszont nem
valaki nyisa meg a topikomat mert jogtalanul le lezárva
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1064853605