26
Apám beájulna
-
#26 Észrevehető, mely korosztályt célozták meg ezzel a filmmel. Ez nem is lenne baj, de gyakorlatilag minden hiányzik belőle, ami egy igazán jó közönségfilmhez kell. Csősz Boglárkának bombasztikus alakja van, miatta bevállalnák egy-két pofontot. Amúgy a film felejthető. Én majdnem bealudtam rajta. Hehe...Lehetne ez is a címe: Apám bealudna... -
#25 naná, ő tartotta bennem a reményt, hogy végignézzem a filmet -
R9 #24 de a szöszi jó volt benne :-) -
#23 hát ez az, ma "volt szerencsém" megnézni. borzalmas volt -
#22 Fos,unalmas, kicsit sem vicces. -
OPM #21 most néztem meg, tényleg jószar :) -
#20 Figy, nem világviszonylatból ,hanem a magyar oldalról kellene nézni.
Sok kisországnak még ennyire se futja! -
#19 Sztm szörnyü egy film volt,eroltetett nagyon,csak azert lattam vegig mert baratnovel neztuk ;p pedig mekkora marketingje volt... magyar filmek kira!kontroll pl. nagyon utott moziban -
#18 en mar be se irom mit gondolok a filmrol...
no a lenyeg hogy engem azert fogott meg mert felig valami hasonlokat eltem at.. de azert sok dolog az eletben nem igy tortenik hogy sirunk egyet masnap meg dejo barinok vagyunk.. a barbi csaj eszmeletlenul a toppon van:) -
#17 Ahogy a 2 hülye pesti pitsa beszélt.. ki tudtam tőle akadni.. Kedvesem ha fel akar húzni elkezd úgy beszélni mint a Barbi meg a Szarka... Szerintem sem akkora durranás.. akkor már inkábba Kontroll.. -
#16 nekem nem tetszett, az igaz, hogy aztán végig se néztem:-)) -
#15 Annyira szerintem nem jó film, nekem nem tetszett, picit erőltetettnek tűnt. -
#14 a zenéjét nem tudhátok honnét lehet letölteni? -
#13 Dunanet pfff.... Alig vártam, hogy lejárjon az egy évem.
Elvileg 400 kbit, azt töltött 30-35 kb/seccel.
Még Worms World Partyzni sem tuttam rendessen, mert folyoton kidobott a játék a szar pingek miatt. -
#12 ez a film rikta pocsék -
#11 A Rosszfiúk is tetszett? Jesszus. -
#10 http://g-box.tx.hu -
#9 -
#8 Dunanet [www.dunanet.hu] -
Melyik szolgaltato? Nem munkahelyi netet akartal mondani?
-
#6 jaaaaj.. tenyleg el is feledtem ezt a filmet:) jo hogy szoltok:) majd rakeresek:) -
#5 imádom a magyar filmeket, régieket, ujakat is (A tanutól a Rosszfiukon át a Kontrollig mindet), de ez az egy kimaradt. Ha esetleg tudjátok hol tudnám letölteni azt megköszönném, dc++ kizárva, azt tiltja a szolgáltató. -
#4 vótmá nem? -
#3 Mi a sztorija? -
nick név #2 még moziba lattam de sztem annyira nem jo -
#1 Elöbb néztem meg a filmet,nagyon király.Ki látta még?