Apám beájulna
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Észrevehető, mely korosztályt célozták meg ezzel a filmmel. Ez nem is lenne baj, de gyakorlatilag minden hiányzik belőle, ami egy igazán jó közönségfilmhez kell. Csősz Boglárkának bombasztikus alakja van, miatta bevállalnák egy-két pofontot. Amúgy a film felejthető. Én majdnem bealudtam rajta. Hehe...Lehetne ez is a címe: Apám bealudna...
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
de a szöszi jó volt benne :-)
most néztem meg, tényleg jószar 😊
Figy, nem világviszonylatból ,hanem a magyar oldalról kellene nézni.
Sok kisországnak még ennyire se futja!
Sok kisországnak még ennyire se futja!
Glory Glory Man United!!
Sztm szörnyü egy film volt,eroltetett nagyon,csak azert lattam vegig mert baratnovel neztuk ;p pedig mekkora marketingje volt... magyar filmek kira!kontroll pl. nagyon utott moziban
MY BIATCH!
en mar be se irom mit gondolok a filmrol...
no a lenyeg hogy engem azert fogott meg mert felig valami hasonlokat eltem at.. de azert sok dolog az eletben nem igy tortenik hogy sirunk egyet masnap meg dejo barinok vagyunk.. a barbi csaj eszmeletlenul a toppon van😊
no a lenyeg hogy engem azert fogott meg mert felig valami hasonlokat eltem at.. de azert sok dolog az eletben nem igy tortenik hogy sirunk egyet masnap meg dejo barinok vagyunk.. a barbi csaj eszmeletlenul a toppon van😊
Ahogy a 2 hülye pesti pitsa beszélt.. ki tudtam tõle akadni.. Kedvesem ha fel akar húzni elkezd úgy beszélni mint a Barbi meg a Szarka... Szerintem sem akkora durranás.. akkor már inkábba Kontroll..
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
nekem nem tetszett, az igaz, hogy aztán végig se néztem:-))
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
Annyira szerintem nem jó film, nekem nem tetszett, picit erõltetettnek tûnt.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Dunanet pfff.... Alig vártam, hogy lejárjon az egy évem.
Elvileg 400 kbit, azt töltött 30-35 kb/seccel.
Még Worms World Partyzni sem tuttam rendessen, mert folyoton kidobott a játék a szar pingek miatt.
Elvileg 400 kbit, azt töltött 30-35 kb/seccel.
Még Worms World Partyzni sem tuttam rendessen, mert folyoton kidobott a játék a szar pingek miatt.
http://g-box.tx.hu
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Melyik szolgaltato? Nem munkahelyi netet akartal mondani?
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
imádom a magyar filmeket, régieket, ujakat is (A tanutól a Rosszfiukon át a Kontrollig mindet), de ez az egy kimaradt. Ha esetleg tudjátok hol tudnám letölteni azt megköszönném, dc++ kizárva, azt tiltja a szolgáltató.
még moziba lattam de sztem annyira nem jo