18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ÁZ!
Nagyon nem teccik hogy Debrecent lehagyták a magyarosított maprol
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Tudja valaki használni azt a retkes map editort?
Én szivesen mászkálnék Lengyelországban Meg Romániában...
Jujjj megkéne csinálni....
Meg olyan helyekre mennék, ahova kompozni kell, Angli, Skandinávia....
De tudod hogy kéne megcsinálni????
A '80-as éveket kéne belefoglalni a szimbe, járni a Közel-Keletre is...
Hát ha enyén lenne az EA......
Amúgy van 1 szerintem tök jó ötletem a játékhoz. A kamion, meg pótkocsi fuvar közben koszolódhatna és le kéne õket mnosatni fuvar közben ilyen autópálya széli kamionmosókban. Mondjuk ez legyen benne majd a következõ 18 WoS-ban!! Meg a körforgalom, bár az USA-ban nem tudom mennyire vannak ezek elterjedve, mert ugye elvileg USA-ban kamionozunk függetlenül a magyrosítástól.
ÁZ!
A map editor nagyon bonyolult??
Esetleg össze lehetne hozni 1 magyar mapot!
Meg szomszégos országgokkal
1 Elbasszzzottul nagy mapot kõne kreálni
Amzgy sikerult a fuver!! THX al-age
nem tom de én biztos hogy totálisan kinyirtam a játékot <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
De NP mert ma a Winfos is felmondta a szolgálatot <#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Szarakodhatok megint a kamionokkal 😊
leszedtem a 3dartpol-ról a targoncás trailer-t és abban volt ez a readme file-ban:
"Note!
...
whenever you create a new or add new cargo trailers then you always have to start a new game or else the game will crash whenever such a trailer spawns or you meet a AI-Driver carriing such a trailer"
magyarul ha létrehozott valaki egy új fuvart, akkor új játékot kell kezdeni, mert a játék fagyni fog, ha valamelyik új fuvar kerül elõ bármilyen formában, akár valamelyik vállalatnál, akár valamelyik gépi kamionos mögött...😞((
akár fizetõs oldalon is!!!!!!plz valaki ha tudja szóljon!
thx.
Õszintének lenni veszélyes. Ha csak nem vagyok hülye is hozzá
extdefs "/defs/cargo_base.def"
igazából sztem ez csak egy apróság, de lehet, hogy számít, valamint itt van még 1 apróság:
a name, trailer, variant, stb... elõtt van tabulátor?
ha nincs akkor tegyél mind elé egyet
Fuvar (ez a defs\cargos mappában van benne):
fájl név: homok.def
extdefs"/defs/cargo_base.def"
def cargo:cargo_base {
name:"homok"
trailer:"dump"
variant:"0"
ico:"!empty.mat"
}
Cég (ez pedig a defs\companies mappában van benne):
Fájl neve: 10_ore_mine
extdefs "/defs/company_base.def"
def company:/company_base {
idx:10
name:"Hexa Kft."
produce:"excavator:1|crane:1|engines:1|mech_parts:1|roll:1|saw:1|turbine:1|silo:1|homok:1"
accept:"ore|coal|iron|pipes|tube|homok"
ico:"umc_ico.mat"
label:"umc.mat"
}
A JÁTÉK NÁLAM MAGYAROSÍTVA VAN!!!!
ezeket mivel lehet megnézni/szerkeszteni?
,,,Gépezés,,,Sg,,,Pttm kamion szimulátor,,,Renault Magnum 4ever,,,
,,,Gépezés,,,Sg,,,Pttm kamion szimulátor,,,Renault Magnum 4ever,,,
nos ha a vállalatok neve is magyar, akkor a vállalatokat nem a base.scs-bõl kell kimásolnod, mivel azok már szerintem ott vannak a C meghajtón a defs\companies mappában.
egyszerûen ott írd át õket
viszont ennek a fuvarnak semmi köze a tréler kerekeihez, lehet, hogy más lesz ott a gond...
másoljátok be a szokásos mappába és próbálgassátok
egy biztos buktatóról tudok, ez pedig az, ha mondjuk betöltesz egy mentett játékot, amiben teszemazt a Zabart's-nál parkolsz és elõtte pont ezen vállalat-ot buzeráltad akkor fagy.
most csinálok egy olyan fuvart, ami tuti megy a játékkal, feltöltöm, próbáljátok ki Ti is, légyszi.
ha menni fog, akkor abból kiindulva már lehet módosítgatni.
Amugy THX a segítséget mindenkinek!!
Írtam egy fuvart úgy, ahogy leírtad a word doc.-ban, de nem lett az igazi a dolog. A póthoz kapcsolódó dolgokat jól csináltam meg, az tuti, mert a showroomban látom a pótot, ahozzá írt fuvarral együtt, csak a 2. lépés kicsit nem tiszta még nekem.
Szóval a legfontosabb (szerintem) azaz, hogy nekem magyarosítva van a játék, és ez gondolom befolyásolja valamilyen szinten ezt a fuvar dolgot. Komolyra fordítva a szót a 2. lépésben én a 10-es céget választottam (ore minét, a magyarosításban a neve Hexa Kft. ez csak Eszékben ill. Montereyben található meg), ebbe a fájlba beírtam a beírni valót, de nem jött össze a dolog sajnos, viszont a pótkocsikat elég jól megkavarta ezután (pl.: labdát, gyümölcsöt tudok szállítani a "munkagépes" cégtõl). Viszont valahogy mégiscsak sikerült ez a fuvar írás dolog, mert átmentem az Egishez Eszéken belül (mert láttam a fuvarok között egy Érc feliratú szállítmányt) és ott állt a dömper félpót, csakhogy annyi volt a gigszer, hogy az egész pót teljessen piros volt (nem volt valamiért jó a textúra, de viszont a showroomban meg minden frankón látszódik) és az volt még furi, hogy én a Hexa Kft. fájljába írtam be a homok fuvart, ehelyett az Egisnél tudtam felvenni.
Esetleg ha tudsz, meg van kedved hozzá, akkor légyszi segíts!
Szóval kicsit érdekes még ez a dolog.
u.i.: jah és a showroomban a pótkocsinak azt írja fuvarként, hogy: homok,Szén
1. Gumikacsa által készített mega pót (ilyen piros függönyponyvás pót, kicsit retkes, 3. a pótkocsik között, fuvar is van hozzá, tojásos pótkocsi, ebbõl a mega.rar-ból másolj be szépen mindent ahova kell, megéri)
2. Kesenyi által készített dumper pót (1. ugyanezen a listán, látsz a képen a pót mellett egy kék Zsigulit is), ehhez a póthoz nem lesz fuvar, ehhez próbálunk fuvart írni!!
1.a játék kipurcan az elõregyártott objektumoknák
2.az új trailer nek nincs kereke! WTF
Lolvasom még vagy 100X
Amugy te erre honnan jöttél rá?
!empty.mat az az ikon, az rendben van
homok.def a szállítmány neve
akkor azért...
az ott levõ mappák nevei közül írd be az egyiket a trailer-hez a def file-ban!
arra jó, hogy az alapján meg lehessen csinálni egy fuvart!
sztem nem létezõ trélert rendeltél hozzá és ez lehet a baj, nálam tök faxán megy, már több saját fuvarom is volt😊