18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De mint olvashattad én bocsánatot kértem mindenkitõl és ezzel részemrõl a téma le van zárva.

MBActros1848 voltam! 10-4 Gyere vissza!

Én nem akarom hogy utáljanak, õk kezdtek kötöszködni, meg rast fenyegetõzõtt hogy megyek magnum után.

misi9
Köszi szépen 😊4 kereskedõ nem volt meg.<#merges2>

kesenyi
Miért akarod, hogy utáljanak? Direkt hergeled a többit "Hol vannak a nagy szavak, hogy taknyosok meg hasonló jelzõk ???"<#ejnye1><#ejnye1>

...:::kesenyi:::...

ILLNeo
A veszekedés helyett agyalnátok a teoriámon!!!!!!
10242 beírás

Téma: A ROAD TRAIN elterjesztése a PTTM-ben

<#heureka><#email><#integet2>

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

F0Rm4T
Na látom itt már megint a vita megy ,mivan meguntátok a pttm-et vagy mi van ?<#idiota>

Részemrõl abba van hagyva, és köszi hogy te legalább nem bántol.

Nekem személy szerint semmi, meg el is fogadom a pacsit, de tessék abbahagyni a dolgot.

A PTTM nem errõl szól.

Na meg mondja valaki hogy mi a bajotok velem ?

Mi van srácok, nagyon csöndesek letetek. Elvitte a cica a nyelvetek??? Hol vannak a nagy szavak, hogy taknyosok meg hasonló jelzõk ??? Csak hogy lássátok hogy nem akarok haragot itt és ezennel baráti jobbot nyújtok mindenkinek, és bocsánatot kérek mindenért mint minden jól nevelt ember. Aki akarja elfogadja a baráti jobbot aki meg nem az félre üti, de én legalább ugy viselkedek mint egy rendes ember.

Mi bajotok velem? Mondjátok már meg? Légszi!!! Föleg neked rast, az hogy nem hagytam hogy a haveromat, basztassátok? Vagy mi ?

És szabad kérdeznem mért? Mi alapon? Mit tettem?

RaST
Menyj Magnum haverod után <#banplz>

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Tudjátok mit mennyetek oda ahova akartok, én nem állok le veletek kötözködni.

RaST
LOL

Mást is tudsz mondani ?

"Nem is koptatom inkább miattad a billentyûzetet."

Ezt nagyon gyorsan fejezd be!!! Nem akarok anyázni oké??? Ki szólt hozzád beszélgetünk egy témáról és ahoz kelletek a képek, oké. Én nem állok le kötekedni ilyen kis ... !!! Nem is koptatom inkább miattad a billentyûzetet.

<#nyes><#banplz>

Duddits
Na mi van??!! Hiányzik Magnum? Nem rak be senki képeket a kamionosba és inkább ide rakod?!!

állítólag tiszta jó játék csak még nekem NINCS MEG!!!!!!!!
ILLNeo
Tölem lehet Europai is, úgy is fasza az ötlet. Csak azért mondtam az Ausztrál verziót, mert az a gyökere az egésznek.
Sáros, nagykerek?, 4 üzemanyag tank, gallyvédôrácsos monstrum.
Szerintem akkor is az az igazi ROAD TRAIN!!!!

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Al Age
storno, idõközben megtaláltam azt amirõl beszéltél és ez már frankó😊

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Al Age
köszi, meg is találtam de van vele némi gond:
1., kisebbek ezek a kerekek, mint amekkorák gyárilag vannak a játékban és a nagyobb kamionok elég gagyin néznak ki
2., #10210-ben látszik, hogy a felniken van egy feket sáv és nem krómozott az egész. na nálam teljes egészében krómozott és úgy nem néz ki olyan jól, mint a képeken látható együttes

Svéd:

Franciaország:

Svédország:

Hollandia:

Még egy Francia:

Bocsi a sok képért!
Csak egy ki Európai érdekesség!

Kép is van róla!!

Svédben meg Finnben már járnak ilyen szerelvények, ez 100%. Pontos adatok: max. 25,25 méter hosszú lehet a szerelvény és max. 60 tonna a súly. Vagy úgy kapcsolják össze õket, hogy normál nyerges szerelvény és egy pótkocsi (tandem v. normál) vagy esetleg a paltós teherautóhoz akasztanak egy nyerges félpótot.

Franciát nem tudom, hogy járnak-e ott ilyen szerelvények, de a Camion Truckban olyasmit olvastam, hogy már tesztelik ezeket a szerelvényeket Nyugat-Európában.

annó én is megnéztem😉 de én csak annyit találtam hogy: 5 felkiáltójel+tahó minõsítés 😊

RaST

RaST
Van a truckstore-n egy mega pót. Túlnyúló rakománnyal, meg ilyenek.. Biztos megtalálod .. Annak a wheels mappáját másold át ..

misi9
Valaki tudna berakni 1 térképet, hogy hol vannak a kereskedõk? Már egy csomót megtaláltam , de nemtom, hogy megvan-e mind. Amiket régebben adtatok linkeket, azok már nem jönnek be.

Nem kötözködés képpen de már az eu-ban is kezdenek elterjedni az ilyen több pótós gépek. Pl: svédbe már 2 db 13,60-as pótot kapcsolnak egy vontató után, franciába 25 méter az ország területén belül a hosszúság maximuma, ezt csak két póttal tudják kivitelezni. De azért ausztrália a király ebben a témában.

ILLNeo
British Petrol 4 pót
Állatok ketrecbe szállítása.....Australian Road Train Association

ILLNeo
Kacsa mit szólsz hozzá! szerintem fasza lenne...
Én az Ausztrál feelinget próbálnám egy kicsit belevinni a játékba, mert ezen még senki nem agyalt semmit....

Al Age
nem tudnád becsomagolni a "wheels" mappát mindenestõl becsomagolni és feltölteni valahova? vagy ha nem olyan nagy, akkor akár mail-ben is jöhetne

nagyon megköszönném, ha valamelyik verzió mûködne😊

Szereintem errõl kérdezd meg Kacsát. Õ lehet megtudná csinálni.

RaST
Nekem ezek vannak póton is meg traktoron is 😉

kesenyi
Gõzöm sincs

...:::kesenyi:::...

ILLNeo
Én csak kreativ director vagyok!!!

Vannak itt profi Zmodellerek!!!

CB Dávid 18
ez egy jó ötlet!! Meg is csinálod?

[email protected] Volvo FH 16... King of the road!!

ILLNeo
Srácok az juttot eszembe, hogy a városok külsö kerületébe csinálhatnánk ROAD TRAIN STATION- nöket. 3-4 összekapcsolt platóval.
80,70,40,20 fôutak mentén. Szerintem tök jól nézne ki, és még fasza is lenne...
az ikarus csuklóelvére lehetne fektetni a road-train plató kanyartechnikáját...
<#heureka>

Mit szóltok?????

Duddits
De. Én megnéztem annó.

vagy megkeresed egy korábbi írását, és a nevére kattintasz
de az adatlapnál sem részletezik, hogy mi a letiltás oka..

RaST
Fórum -> Forumozó keresõ

Sleepy Bone
Hello!Nincs olyan távolsági (!) busz amihez nem kell pót, ahhoz hogy szállíthassak vagy csak vmi buszos azon a merciun kívül?

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

Sleepy Bone
thx de hol tok rákeresni?

Duddits
Keress rá a Fórumozók között és ott az adatlapjánál alúl írják.

Igen, én meg mondtam, hogy végre kitiltották. Nem szpemmel többet. <#nyes>

Sleepy Bone
Hello! visszatértem Magnumot mér tiltották le?

Al Age
ezeket a felniket honnan lehet lecibálni?

Igen és ezzel a vitát le is zárnám. Nem érsz annyit hogy a billentyûzetet koptassam miattad.