18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lol igy éjszaka nemtudok mit csinálni és azzal szórakoztam h felirtam a motor power-t 700-ra, váltót hozzáállítottam, ráadásul kerekek power-jét és a fékek erõsségét is felvettem...😄 ritka érdekes dolgokat tapasztaltam😄 a scania mûszerfali km/h orája 2X körbefordult 10-es fokozatban xD Már csak aztkéne vhol átirni, hogy ne boruljon fel ien sebességnél a kanyarokba😄 De sajna azt nemhiszem h egyszerü...😊
Nah mind1, csak gondoltam megosztom veletek a hülyeségemet xD
Peace
Nah mind1, csak gondoltam megosztom veletek a hülyeségemet xD
Peace
Team Limetec

CB: Kis Lámpás Jimy
Szerintem is. 😊
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
De mi a véleményed a skinrõl, és nem tudod a megoldást arra, hogy ne szaggasson a skin?
Egyébként úgy csináltam, de mégsem jelenítette meg, sztem a mérettel voltak bajai, nem?😊 Nah mind1😊
Egyébként úgy csináltam, de mégsem jelenítette meg, sztem a mérettel voltak bajai, nem?😊 Nah mind1😊
kép beszúrása gombra katt és a kép direct linkjét illeszd be oda.
Nice tónyó!
Nice tónyó!
mind1, nem jeleniti meg, akkor itt a link: http://proba1331.fw.hu/hrsc.jpg
Itt a kép:

Hali!
tudom, nem a legjobb, de az elsõ skinem:
A problémám csak annyi vele, hogy ha ezzel a skinnel megyek, néha elkezd szaggatni, és folyamatos errorokat ir a játék "parancssor"-ába. Mi lehet a gond?
tudom, nem a legjobb, de az elsõ skinem:
A problémám csak annyi vele, hogy ha ezzel a skinnel megyek, néha elkezd szaggatni, és folyamatos errorokat ir a játék "parancssor"-ába. Mi lehet a gond?
õh, ha 0 varianton vagy az most jó. Akkor nézd meg h a fuvarba pontosan adtad meg e a pót nevét.
okés köszi, akkor ha nem megy pl. var.0-val akkor probáljam meg m1-2 stbvel??
1.Azért dob ki mert lehetséges h olyan variant szám nincs, amien megvan neked adva. A variant (szám) az a pót szkinét határoza meg, tehát te döntheted el h az x mennyiségû szkinbõl ami a póton van meiket akarod használni.
Pl.: van 1 pótod amin 4 db szkin van, akkor a választási lehetõséged: 0,1,2,3 így a variant után a kiválasztott számot írod be.
2. A fuvarba h beletuggyál menni, és tud is szerkeszteni ahhoz F4 et le kell nyomnod.
Pl.: van 1 pótod amin 4 db szkin van, akkor a választási lehetõséged: 0,1,2,3 így a variant után a kiválasztott számot írod be.
2. A fuvarba h beletuggyál menni, és tud is szerkeszteni ahhoz F4 et le kell nyomnod.
helosztok!
azt szeretném megkérdezni, hogy fel tudna-e venni vki (v én fel tudok-e venni vkit) msn-re, mert egyszerüen nem megy a fuvarirás...
megnyitom total commanderben, de nem tudok belejavitani, akkor kimásolom word.padba, meg minden, mentem, visszamásolom a játék mappájába, de nincs benn a játékba, söt játék közben folyton kidobott.. :S
pedig nagyon kellene 1-2 uj pót...
vki légyszi segitsen. addig megvan, h a total commanderben megnyitom az 1ik gyári fuvart.
de abba a felugró mappába nem tudok beleirni. akkormit csináljak?? hogyan tovább?? elöre is köszi
baszi
azt szeretném megkérdezni, hogy fel tudna-e venni vki (v én fel tudok-e venni vkit) msn-re, mert egyszerüen nem megy a fuvarirás...
megnyitom total commanderben, de nem tudok belejavitani, akkor kimásolom word.padba, meg minden, mentem, visszamásolom a játék mappájába, de nincs benn a játékba, söt játék közben folyton kidobott.. :S
pedig nagyon kellene 1-2 uj pót...
vki légyszi segitsen. addig megvan, h a total commanderben megnyitom az 1ik gyári fuvart.
de abba a felugró mappába nem tudok beleirni. akkormit csináljak?? hogyan tovább?? elöre is köszi
baszi
kevés az olyan pótkocsi amihez van fuvar is.
sziasztok!nem megy nekem ez a fuvar irás azt szeretném megkérdezni hogy honnan tudnék letölteni olyan potkocsikat amihez nem kel fuvart irni!elöre is köszönöm aki segit!
De amugy pls ne basszatok át xD Tényleg le van zárva a kamion??O.o Hogy?😄 Kezddem ugyérezni h átwagyok verve😊
Oksa, köszi😊
Hát ha feltöröd,de az nem szép dolog,szóval inkább keress másik kamiont ami nyitva van.
Mi equipo favorito: Real Madrid
Értem én, hogy le van zárva a kamion, de hogy lehet kinyitni?😄
de mennyivel ;D
Hali!
Van már mûködõ zmodeler2-öm, és az a bajom vele, hogy vannak olyan psm fájlok, amiket megnyit, vannak, amiknél meg azt irja ki importáláskor hogy: "the file is locked and can't be imported". Ez miért van? Elõre is köszi😊
Van már mûködõ zmodeler2-öm, és az a bajom vele, hogy vannak olyan psm fájlok, amiket megnyit, vannak, amiknél meg azt irja ki importáláskor hogy: "the file is locked and can't be imported". Ez miért van? Elõre is köszi😊
ez közelse olyan :C
Nah,van ám különbség a tied meg az enyém között.
Tied nagyon tetszik de senki se kapja meg,ezért gondoltam,hogy egy "hasonlót" össze eszkábálok magamnak és megkérek valakit,hogy konvertálja be.
Tied nagyon tetszik de senki se kapja meg,ezért gondoltam,hogy egy "hasonlót" össze eszkábálok magamnak és megkérek valakit,hogy konvertálja be.
85%
Köszönöm Nenusnak😊
Még a lámpákat be kell állítani,meg lesz díszítés belül-kivûl.😄
Köszönöm Nenusnak😊
Még a lámpákat be kell állítani,meg lesz díszítés belül-kivûl.😄
ha prism3d.exe hiba van akkor a szkin .tobj v .mat val van baj TC ben F4 el megtod nézni h minden jó e. Ha úgyse akkor a kamion base mappájában lévõ !desc fájlt megnyitod és benne megnézed h jól írtad e be.
JAh, és a másik..😊 Fullos zmodeler-t honnan tudok leszedni? amiben lehet importálni is, mert keresgéltem sok helyen, mégis csak a trialt találtam meg, amin nem enged importálni. Ha vki priviben irna errõl, azt megköszönném😊 Elõre is köszi ezt is😊
(48868-as üzi volt még az enyém😄)
(48868-as üzi volt még az enyém😄)
Hali srácok!
Skint akarok készíteni, DXTbmp-vel ki is szedtem, paintel szerkesztettem a cuccokat. Teljes mértékben sikerült is megcsinálni, viszont a játékban "errorozik". Szal ha azzal a skinnel mek (legfõképp ha külsö kamból) akkor beszaggat, 0-val megnyitom a cuccot és látom hogy folyamatosan ir errorokat, megállás nélkül. h miket nemtalál, meg ilyesmi. Ez lehet azért, mert paintel csináltam? mi lehet ez? ti mivel szerkesztitek?
Elõre is köszi😊
Skint akarok készíteni, DXTbmp-vel ki is szedtem, paintel szerkesztettem a cuccokat. Teljes mértékben sikerült is megcsinálni, viszont a játékban "errorozik". Szal ha azzal a skinnel mek (legfõképp ha külsö kamból) akkor beszaggat, 0-val megnyitom a cuccot és látom hogy folyamatosan ir errorokat, megállás nélkül. h miket nemtalál, meg ilyesmi. Ez lehet azért, mert paintel csináltam? mi lehet ez? ti mivel szerkesztitek?
Elõre is köszi😊
jól néz ki
ProgramFiles ba megkeresed a PTTM et, majd TC ben a base.scs be belemész. Megkeresed Defs->Cargos majd kiválasztasz 1 fuvart:
pl.: beer.def
extdefs "/defs/cargo_base.def"
def cargo:cargo_base {
name: "@@cn_beer@@"
trailer:"pót mappájának a nevét írd be ide"
variant:"0"
ico: "beer.mat"
fragile:1
prestige:25
}
Én ezt a módszert használom, valaki csinál fuvart.
pl.: beer.def
extdefs "/defs/cargo_base.def"
def cargo:cargo_base {
name: "@@cn_beer@@"
trailer:"pót mappájának a nevét írd be ide"
variant:"0"
ico: "beer.mat"
fragile:1
prestige:25
}
Én ezt a módszert használom, valaki csinál fuvart.
szep gep
Két célom van : -Elérni az elérhetetlent. -Megtenni a megtehetetlent.