18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lol igy éjszaka nemtudok mit csinálni és azzal szórakoztam h felirtam a motor power-t 700-ra, váltót hozzáállítottam, ráadásul kerekek power-jét és a fékek erõsségét is felvettem...😄 ritka érdekes dolgokat tapasztaltam😄 a scania mûszerfali km/h orája 2X körbefordult 10-es fokozatban xD Már csak aztkéne vhol átirni, hogy ne boruljon fel ien sebességnél a kanyarokba😄 De sajna azt nemhiszem h egyszerü...😊

Nah mind1, csak gondoltam megosztom veletek a hülyeségemet xD

Peace
TóNyóóóóóóó
fajin<#eljen>

Team Limetec

CB: Kis Lámpás Jimy

RS
Szerintem is. 😊

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Prémium driver
szerintem is jobb lenne Thermo King hûtõ rajta

Jamaica a Jamaicaiaké.

kazai21
Nice😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

De mi a véleményed a skinrõl, és nem tudod a megoldást arra, hogy ne szaggasson a skin?

Egyébként úgy csináltam, de mégsem jelenítette meg, sztem a mérettel voltak bajai, nem?😊 Nah mind1😊
kép beszúrása gombra katt és a kép direct linkjét illeszd be oda.

Nice tónyó!

Dylan96
Jo lesz, de inkabb Thermo King-et rakj ra..😊

TóNyóóóóóóó

készül...

mind1, nem jeleniti meg, akkor itt a link: http://proba1331.fw.hu/hrsc.jpg
Itt a kép:

Hali!
tudom, nem a legjobb, de az elsõ skinem:

A problémám csak annyi vele, hogy ha ezzel a skinnel megyek, néha elkezd szaggatni, és folyamatos errorokat ir a játék "parancssor"-ába. Mi lehet a gond?
õh, ha 0 varianton vagy az most jó. Akkor nézd meg h a fuvarba pontosan adtad meg e a pót nevét.

okés köszi, akkor ha nem megy pl. var.0-val akkor probáljam meg m1-2 stbvel??
1.Azért dob ki mert lehetséges h olyan variant szám nincs, amien megvan neked adva. A variant (szám) az a pót szkinét határoza meg, tehát te döntheted el h az x mennyiségû szkinbõl ami a póton van meiket akarod használni.
Pl.: van 1 pótod amin 4 db szkin van, akkor a választási lehetõséged: 0,1,2,3 így a variant után a kiválasztott számot írod be.

2. A fuvarba h beletuggyál menni, és tud is szerkeszteni ahhoz F4 et le kell nyomnod.

helosztok!
azt szeretném megkérdezni, hogy fel tudna-e venni vki (v én fel tudok-e venni vkit) msn-re, mert egyszerüen nem megy a fuvarirás...
megnyitom total commanderben, de nem tudok belejavitani, akkor kimásolom word.padba, meg minden, mentem, visszamásolom a játék mappájába, de nincs benn a játékba, söt játék közben folyton kidobott.. :S
pedig nagyon kellene 1-2 uj pót...
vki légyszi segitsen. addig megvan, h a total commanderben megnyitom az 1ik gyári fuvart.
de abba a felugró mappába nem tudok beleirni. akkormit csináljak?? hogyan tovább?? elöre is köszi
baszi
kevés az olyan pótkocsi amihez van fuvar is.

sziasztok!nem megy nekem ez a fuvar irás azt szeretném megkérdezni hogy honnan tudnék letölteni olyan potkocsikat amihez nem kel fuvart irni!elöre is köszönöm aki segit!
TóNyóóóóóóó
úgyvan lezárva a kamion hogy nem lehet beimportálni a psm-et zmodba

De amugy pls ne basszatok át xD Tényleg le van zárva a kamion??O.o Hogy?😄 Kezddem ugyérezni h átwagyok verve😊
Oksa, köszi😊
Atikah
kilincsel

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

kazai21
Hát ha feltöröd,de az nem szép dolog,szóval inkább keress másik kamiont ami nyitva van.

Értem én, hogy le van zárva a kamion, de hogy lehet kinyitni?😄
kazai21
Le van zárva a kamion.

de mennyivel ;D

Hali!

Van már mûködõ zmodeler2-öm, és az a bajom vele, hogy vannak olyan psm fájlok, amiket megnyit, vannak, amiknél meg azt irja ki importáláskor hogy: "the file is locked and can't be imported". Ez miért van? Elõre is köszi😊
Cindas
?ASd

a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

eightmiles
?ASd

Atikah
enyém szarabb

kazai21
Hát azért írtam idézõ jelbe😄

ez közelse olyan :C

Cindas
hazucc:C

kazai21
Nah,van ám különbség a tied meg az enyém között.
Tied nagyon tetszik de senki se kapja meg,ezért gondoltam,hogy egy "hasonlót" össze eszkábálok magamnak és megkérek valakit,hogy konvertálja be.

Atikah
mit utánzol?

kazai21
85%

Köszönöm Nenusnak😊
Még a lámpákat be kell állítani,meg lesz díszítés belül-kivûl.😄

ha prism3d.exe hiba van akkor a szkin .tobj v .mat val van baj TC ben F4 el megtod nézni h minden jó e. Ha úgyse akkor a kamion base mappájában lévõ !desc fájlt megnyitod és benne megnézed h jól írtad e be.

JAh, és a másik..😊 Fullos zmodeler-t honnan tudok leszedni? amiben lehet importálni is, mert keresgéltem sok helyen, mégis csak a trialt találtam meg, amin nem enged importálni. Ha vki priviben irna errõl, azt megköszönném😊 Elõre is köszi ezt is😊

(48868-as üzi volt még az enyém😄)
Hali srácok!

Skint akarok készíteni, DXTbmp-vel ki is szedtem, paintel szerkesztettem a cuccokat. Teljes mértékben sikerült is megcsinálni, viszont a játékban "errorozik". Szal ha azzal a skinnel mek (legfõképp ha külsö kamból) akkor beszaggat, 0-val megnyitom a cuccot és látom hogy folyamatosan ir errorokat, megállás nélkül. h miket nemtalál, meg ilyesmi. Ez lehet azért, mert paintel csináltam? mi lehet ez? ti mivel szerkesztitek?
Elõre is köszi😊
Ricsi234
Pihizek!
#48853:nem kell mindig fikázni más dolgát!😞

AudiQuattro
Nemis ismered ezeket a márkákat XD

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

kazai21
Köszi😊

jól néz ki

kazai21
bolond.xD<#idiota>

Cindas
és mér kell mások logóját ellopni?:S

TóNyóóóóóóó
:ASD:?ASD:?A:S

#48859:te mi a geciér lopkodod a lokókat te oposszum?

ProgramFiles ba megkeresed a PTTM et, majd TC ben a base.scs be belemész. Megkeresed Defs->Cargos majd kiválasztasz 1 fuvart:
pl.: beer.def

extdefs "/defs/cargo_base.def"

def cargo:cargo_base {

name: "@@cn_beer@@"
trailer:"pót mappájának a nevét írd be ide"
variant:"0"
ico: "beer.mat"
fragile:1
prestige:25
}
Én ezt a módszert használom, valaki csinál fuvart.

szep gep

Két célom van : -Elérni az elérhetetlent. -Megtenni a megtehetetlent.

Cindas
na én akkor most hagyom abba a pttm-t<#idiota>