18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyovai
na hello a merci készül az uj

jadika
Hú dáci nagyon átvágtál nem is magyar és még a nyelvek között sincs magyar
SEGÍTS VAZZE:E

\"Az ÉlEt NeM éR sEmMiT GéPeZéS NéLkÜl!!!\" By\" ÁðI

eightmiles
mindkettõre aszongya': ja

urbijoe
és van hozzá magyaritás?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

urbijoe
ez a legujabb kamionszimulátor?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

eightmiles
lya, akkor melyiket csinálgassam majd? mutass képet

Scania Dáci
Ha az Ivecora gondoltál a nemmel ulj be egy 420-asba és megtod miért is jó,azért 420-st mondok mert nekem azzal van tapasztalatom

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

Scania Dáci
nem angolul van magyar

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

jadika
Dáci:nem😄

jadika
deh ott nem angol nyelven van dáci?

Scania Dáci
lol<#nyes>Az ivecora gondoltam,amugy megvaltozott az msn-m szolok mkinek akinél fent voltam.Az új camem:[email protected]

eightmiles
he'?

Scania Dáci
Hi Ádi!Én a wanadoorol töltöttem le,de hát az fizetõs,ezt az 1-t tom,és Notic hiába nem nagy kedvenced nagyon jók tapasztalatbol mondom,sry Mercedes1848 de szarakodik a netem és nem lép be az msn-m azért nem vettelek még fel majd csainalok egy ujat na csá mkinek.Scania 4ever<#worship>

LeBronjózska
ti hol vettétek a játékot mert nem találom sehol

jadika
Nem tudja valaki honnan lehet letölteni az Adobe Photoshop ot magyarba!?? Kösz a választ.! Üdv.:Ádi a pttm team fórumból!

Igen. Elég csekély a tartalma... <#zavart2>

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

eightmiles
EuroStar meg EuroTech talán még nincs a game-ben, igaz? sry nem nagyon értek az IVECO-hoz, nem nagy kedvenc

RaST
Ne olyanokat sorolj fel amelyikek már nemsokára kész vannak ..

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Izé kéne, IVECO Stralis vagy EuroTech vagy EuroStar, mert IVECO még nem nagyon van a játékban. (Azt tudom, hogy van mér egy TurboStar, de az mikor volt már kamion??? 20 éve...)

Jó estét mindenkinek ! Arról szeretnék érdeklõdni hogy valaki nem tudna csinálni egy 3 tengelyes billencs pótót. De nem olyanra gondolok amilyet a nyergesekkel lehet huzgálni. Elõre is szépen megköszönném ha valaki tudna csinálni egyet.

MBActros1848 voltam! 10-4 Gyere vissza!

eightmiles
milyen kamiont lehetne még csinálni, ami még nincs? nem oldschool-ra gondolok, hanem mostanában sokat látható kamionokra

RaST
Ezt szerintem eddig mindenki észrevette .. Csupán ott sem sok minden van ..

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Mûködik az oldalad, csak sokan azt hiszik hogy a képre kellene kattintani. Gördítsetek lejjebb, és ott a 3 hivatkozás!!!

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

soprano
Hali arc!
Majd ha valamit tényleg felraksz az oldaladra (legalább is a PTTM részre) akkor tedd közzé ebben a fórumban! <#nyes>
Így nem sok értelme van sztem,de oké,a tied,azt raksz rá amit akarsz!
Csak mondom,hogy akkor szokták beharangozni az oldalakat,amikor már rendesen fel van töltve cuccal!
Amúgy meg sok sikert és csak így tovább,kezdésnek nem rossz! <#nyes>

&Otilde;szintének lenni veszélyes. Ha csak nem vagyok hülye is hozzá

Scania Dáci
Ja ez igaz,tényleg nem jön be semmi

ennél még a gyakorlo oldalam is jobban müködik :-)

ehh ha full kész van a PTTM rész akkor hol találom mert ha ráklikk a letöltésre bejön a nagy semmi

Scania Dáci
Ja nem csak nem hozta be rendesen elõször sry<#nyes>

Scania Dáci
Hi Sleepy!nekem csak 3 képet hoz ki ha rákattintok a PTM részre<#nemtudom>

Sleepy Bone
Hello!
HAwerommal csináltuk egy PTTM-el is foglalkozó oldalt, amin a PTTM rész full kész van szal nézzétek meg itt

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

Scania Dáci
hi gyovai!én lehet leszek faterral egy IVecoval de ez még nem tuti sajna<#szomoru1>na hi

Gyovai
na hello FONTOS:valaki kint lesz szegeden a kamionos találkozon??????????????
irjatok na heloo

Hát sajnos közölnöm kell a lesulyto hírt nem vagyok sofõr, édesapám az. Ha valami érdekel akkor a Kamionok forumba ird le. Kérdezz bátran amugy de most hogy én leálljak mesélni azt ne várd töllem mert már nagyon sokszor jártam külföldön nagygéppel, de szerintem nem csak én vagyok így.

ILLNeo
Miért te egyébként is soför vagy? Mert akkor mesélhetnél arról, hogy legutóbb merre voltál...

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Ezt láttam egyszer németbe parkoloba. Olyan csunya volt élõbe hogy leakartam rókázni az oldalát hogy legalább legyen rajta valami szép is.

soprano

&Otilde;szintének lenni veszélyes. Ha csak nem vagyok hülye is hozzá

Pontosítanál! Külföldön hol voltam?

ILLNeo
szevasz, hol voltál eddig?

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Ezt mindek tetted be ?

Scania Dáci
Hi all!vki tudja mikor jelenik meg a rignroll?remélem majd modolhat óelz az is hogy lehessen eu-s kamcsikkal is nyomni.ja bár ez nem ide tartozik de ha vki tud jó állapotú aprillia rs125-t az szóljin thx ÉLJEN A PTTM FÓRUM<#worship>Scania 4ever

Sleepy Bone
JA de ne offoljunk

ILLNeo
Ja igen volt...de az olyan gáz, hogy inkább bele se rakták volna...

Sleepy Bone
Ja tudom és kösz a választ amúgy az AA-ban volt egy kicsike törés!

Csá!

Én normál módon billentyûzettel nyomtam a játéknak amíg tudtam vele játszani!
1-2 baleset nálam is megesett, sok hülye köccsög autós miatt, mikor befékeznek kinn a pályán én meg tolom mögöttük 10 centire 100-al....
Amúgy a játékba nincs beépítve a törés modell, ha egy kamcsival frontálissan ütközöl, akkor nem szakad szét az eleje (SAJNOS), mint a HT2-ben is volt.

Carlos
Áááá...szar volt tudom...
Ez van. A korral jár... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Sleepy Bone
hát én se szoktam másnapig feleklni 😄

Carlos
Ja. Pötyörészek unalmamban.
Fáratt is vagyok nyûgös is, megyek is majd aludni jól. Hard-ba...
Fel se kelek holnapig!

Þór vígi þessi rúnar

Sleepy Bone
😄

Carlos
Nem tartom korrektnek a dolgot.
Igy ebben a formában ez hülyeség, mertha már százalékos, akkor illik a 100%-nak kijönnie.

Þór vígi þessi rúnar

BlueMaster
Húú ez nagyon király lesz sok sikert és kitartást hozzá! <#eljen>

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!