18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
a rossz minõségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
2:Ki miben jó!Le merem fogadni hogyha "oda jönnél mellém" és mondanám hogy rakjál le egy silót csak pislognál.
3:Engem is baszogatnak,leszólnak mégsem kapom fel a fost...
4:Én nem küldelek el mert neked is jogod van itt lenni,de ha továbbra is szeretnél maradni akkor 1 kicsit moderáld magad
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
CB: Kis Lámpás Jimy
Jamaica a Jamaicaiaké.
Pedal to metal hun map..............
Ha nem érted akkor Csum(p)iiii lehet menni!!!!!!!!!
Pedal to metal hun map..............
Õ lenne akit megcsináltál?

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
#49585 - Tõled csak annyit kérdeztem, hogy itt mindenki Scania-t csinál-e ha te ebbõl ekkora ügyet csinálsz akkor jó nagy tahó lehetsz!
#49586 - Téged meg nem kérdeztelek!
Jamaica a Jamaicaiaké.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Jamaica a Jamaicaiaké.
inkább levettem a lámpát
Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol, az utas az aki a megállóban vár!!
Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol, az utas az aki a megállóban vár!!
én is benne vagyok a 80%-ba
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
AMD Phenom X4 9850, Kingston 2x2048MB 1066MHz, GeForce 9800GT 1GB, Codegen+550W táp