18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
| Kamionok | Kisdoki | Szentesi Doki | Atesz
CB: Kis Lámpás Jimy

Kezdetleges, szépség hibái még vannak de õ készül épp:

És szerintem GTS-be meg már lesz rakatt poly..
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Jól néz ki, tetszik... <#eljen>#eljen>
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
#49788: nagyon szép <#eljen>#eljen>
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Szép laci😊
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Sok idõ után, megint elkezdtem PTTM-ezni.
Van ez a bizonyos T.I.R. mód.
Én ehhez nem találtam élõ linket. Ha valaki tudna adni esetleg egy élõ linket, azt nagyon megköszöném.
Vagy ha valaki tud egy jó kamion, tréler pakkot, az legye kedves adjon egy linket!
Köszönöm szépen!
További jó munkát!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol, az utas az aki a megállóban vár!!