18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scania Dáci
ja jó csak annyi gondom van h az alsó két csík direkt kék v csak elmaradt?😄

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

VolvoScania
szép lett! grat!nekem tetszik!<#eljen>

AMD Phenom X4 9850, Kingston 2x2048MB 1066MHz, GeForce 9800GT 1GB, Codegen+550W táp

hülye kis szarcsimbók azt hiszik hogy ővék a világ...pfff

Bacsa11
csak külön-külön

HTS skin: még nincs kész van még pár dolog amit megkell csinálnom rajta.

Bacsa11
nekem meg van

Al Age
:-(

Még külföldi oldalakon sem találom.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

allock
nem, mert a magyar oldalakon sehol sincs fent az a pack

#hhwnd

Al Age
Akkor esetleg tudnál segíteni is valamiben?

allock
nem

#hhwnd

Al Age
Igen, pontosan.
Mert az elõbbi képen a bal felsõ nem csak a skinben különbözik a 3dartpolostól?

allock
az még a 3dartpolos verzió, nem?
az a kék

#hhwnd

Al Age
Sziasztok!

Több helyen láttam a letöltések között egy man Pack nevût, de a link már egyik helyen sem mûködik. Tudna valaki adni egy linket, ahonnan még le tudom szedni?
Errõl lenne szó:

Ha ez már sehol sincs meg, akkor esetleg tudja valaki, hogy a bal felsõ sarokban levõhöz hol találom ezt a skint? Maga a kamion külön megvan, de ahhoz csak egy skin van.

Scania Dáci

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

Speedbreaker
szerezz észt

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Swy
meg kéne írnom a fuvart csak nincs hozzá eszem!! segítetek??

http://bf2s.com/player/swy/

de az a lényeg hogy bírja!!!!<#nevetes1>

CB: Kis Lámpás Jimy

Speedbreaker
menny a pokolba <#hehe> <#idiota>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Truck Driver001
Pontosan.Már csak az a poén,hogy ilyen melegbe se kint,se bent nem lehet megmaradni<#idiota>

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

VolvoScania
ja, télleg::😊))))

AMD Phenom X4 9850, Kingston 2x2048MB 1066MHz, GeForce 9800GT 1GB, Codegen+550W táp

allock
te voltál.. 😄

#hhwnd

VolvoScania
Valamelyik merhe jól telerakta!<#idiota>

roliairsuni
énse

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

RaST
Pff .. Nemhiszem , hogy a nyarat mindenki azzal tölti, hogy a gép elõtt ül ..

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Speedbreaker
Nem kell állandóan spammelni... meg 1-2 szót hozzászólni.

Bacsa11
és hulla szag...

roliairsuni
nagy a csend...

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

roliairsuni
okk

Truck Driver001
Nem az én képem,csak a kamion van meg.

Speedbreaker
Ott van lent a keresõ. Keress rá nem igaz

VolvoScania
szép...

roliairsuni
milyen mappal tolod?

Truck Driver001

roliairsuni
nameg illaosító, a nélkül semmit sem ér 😄

roliairsuni
szép lett, még valami kemény vastag ifa kereket csinájj hozzá, úgy fullos lenne

nagyon ügyes, ez meg lehet csinálni L60-assal is.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

hát fizetõs oldalakról lehet
de biztos van ingyenesen is fent

CB: Kis Lámpás Jimy

Hali!!

Honnét lehet le tölteni a Hard Truck-ot

választ elõre is köszönöm!!😊

!!!RG Truck\'Z!!! !!! www.rgtruckz.hu !!!

sorry a nagy képért
ifa w50
[/img]
allock
akkor yo 😄

#hhwnd

roliairsuni
köszi szépen sikerült

allock
kicsit nagy a kép, de befér

érthetõ amúgy? 😄

#hhwnd

allock
mert az egy kis vékony lapocska, és soha a büdös életbe nemfogod megfogni 😄
najo, vannak ilyen kockák lásd 1, na ott a 2.-ra katt, aztán Front nézetre váltol át és rákatt a rendszámtáblára, miután megvan ien kis piros pöttyös lesz, aztán Left nézet, oldalról látod az rsz-t és a pöttyöket rajta, utánna Modify/Move-re katt, miután megvan tod majd mozgatni,(egy kicsit jobbra vagy balra) ha kész visszakell állítanod azt a kockás hülyeséget a 4. kockára, ekkor arrébrakod ahová akarod és miután beraktad ugyanezt a folyamatot megcsinálod visszafelé

#hhwnd

VolvoScania
sorry a nagy képért

VolvoScania
Ezt a combot csináltam most:

roliairsuni
és azt a kurva rendszámtáblát hogy fogjam meg, 1*ûen nem bírom megfogni mert olyan kurva vékony

az user nézetbe meg nemtom megmozdítani 1általán

roliairsuni
all, az mér van hogy raktam a kaminomra egy kis "díszt" úgy mappástúl mindenestül, megvan a mappájába mindene amit a desc fájl mondd, és mégis piros

az lehet az oka hogy z modiba átalakítottam mert volt vagy 8 lámpa, de én csak 4et pakoltam rá

na szóval mért van ez?

Sziasztok!!

Lenne egy kérdésem hol lehet le tölteni a Hard Truck Wheels of Steel-t??

Aki tudja legyen szíves nekem ki írni!!

Köszönöm elõre is😊😊

!!!RG Truck\'Z!!! !!! www.rgtruckz.hu !!!

de akkora szánalmas minden hova kiírta ezt..;DD