18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akadna valaki aki segítene zmodellerezésügyben?
Elõre is köszönöm.
a rossz minõségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Köszi de nekem is van róla videóm abból tudtam meg nagynehezen hogyan kell kimenteni csak ha berakom az általam készített 2 táblát akkor dob ki csak a játék, örülnék neki, ha elmagyaráznád nekem.
Itt az msn címem: [email protected]
Na de most megyek, jó éjt mindenkinek.
De a modelleket ugyanúgy kell megcsinálni és berakni.
Én csak kis helpet képrek mert az ets topikban senki nem segített nekem.
CB: Kis Lámpás Jimy
a rossz minõségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
Még új vagyok és kérnék egy kis segítséget zmodeller ügyben. Ugyan nem pttm-ezek hanem ets-ezek (ets elött pttm-eztem :)) hiába kérek segítséget ets fórumon nagyívben szarnak ott mindenkire (tisztelet a kivételnek).
Remélem itt lesz valaki oly kedves és segít?!
A problémám az, hogy kamionba raknák 1 névtáblát és 1 rendszámtáblát. Ezek kész vannak skin is rajtuk, ki is mentem csak játékban vásárlásnál kidob a játék. Szerintem zmodiban kéne valamit állítani, csak nem tudom, hogy mit. Léci segítsen valaki.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol, az utas az aki a megállóban vár!!
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"