18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Speedbreaker
<#idiota>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

egészségedre😄😄😄:😄😄😄

CB: Kis Lámpás Jimy

ugye?😄

| Kamionok | Kisdoki | Szentesi Doki | Atesz

Speedbreaker
Hapcival mi van? :S

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Speedbreaker
nagyon szép 😄

hát igen sok javitani valon van még sztem:S

ZAZ
a Skienek letölthetitek a kamionszimulator.fw.hu-rõl.

Sonkolybusz www.sonkolybusz.hu

ZAZ
törölt hozzászólás

Speedbreaker
komolyaaaaan??????

Nah rast akkor 5 perc alá menj!XD

ZAZ
<#mf2><#nyes><#nyes><#nevetes1>A volvot 5 perc alatt csináltam.

RaST
Nehéz skinek lehetnek xD

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Én szerintem is nem jók a kerekek de azon kivül szép
ZAZ
A mercinek meg az elején van egy kis problen de amúgy szerintem más nincs.

ZAZ
THX de én a kerekeket nem piszkálom!

Speedbreaker
nagyon szépek <#idiota>

Scania Dáci
elég lolok azok a kerekek

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

Cindas
a mercin még van mit csinálni... dejó lesz

a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

ZAZ
törölt hozzászólás

ZAZ
törölt hozzászólás

Nem az a gond hogy írsz,hanem az hogy nem PTTM el kapcsolatos hanem balesetjelentés... remélem megérted...

ZAZ
jóvan na bocs hogy írok.

RaST
Ez nem kamionostopic lámi

Ez nem ebbe a topicba való.

MBActros1848 voltam! 10-4 Gyere vissza!

ZAZ
Na már megint volt egy kamion az árokba itt nemmessze.Egy román iveco.Egy kicsit elaludt.

King of Roads
<#idiota><#idiota>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

ZAZ
Én csak mondtam

Speedbreaker
Engem is! 😄

Helyes,gondolod segitek😛

örülnél neki hogy felteszi...

RaST
Szerinted csak 1 skin van a mercin ?
Ne kötekedjél mer szájbaruglak ..

ZAZ
Fiyg nem azért mondom de ha lengyel cég akkor má nem lengyel redszámnak kéne lenni?<#buck>

RaST
Nagy ricõ fan vagyok ,ezért csinálgatom ..

Speedbreaker
Szép a felni meg minden. Grt

ZAZ
egyébként ki találta ki ezt a ricöt?vagy valaki látta azt azt hitte hogy jó skin?(csak kérdém)(én is láttam és nem rossz<#idiota>)

ZAZ
Nem rossz!<#eljen>

daf xf
Pedig mi má igen😄

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

RaST
Még mindig nem unom <#idiota>

Hiányzik még valamilyen driver program. Három alapból kell. 1. DirectX 9.c, 2. A kártya legfrisebb sajátja, 3. OpenGL támogatottság, bár ez a ATI/GeForce kátyák (Catalsim/Detonator) driverében benne van. Ugyan ezt írtam le egyébként a Haulin topickjában is. Figyelem: minden viedokártyának le lehet letölteni csak a driver programját, ez kb. 5-6MB, a bõvített vezérlõje pedig kb. 30-45MB, ez természetesen tartalmazza a sima driver-t is.
RaST
eSZt énse xDD

hát de 1 hónapja max 1 hónapja simán ment ez a gém és ugyan onnan szedtem le és ma raktam reggel újra az xp-t akkor mi lehet a gond eszt nem értem

A PTTM (és a használt grafikai engine) teljes egészében OpenGL-es, amit viszont nem támogat mindenféle videokártya. Még a mai korszerûek sem minden esetben. Ráadásul azon belül is az v1.1-et. A prism3d.exe gyakorlatilag az engine futattó fájlja, és magával a betöltéssel van a gond. Tehát a videokártyád nem támogatja, vagy nem tudja lerenderelni a grafikai elemeket.
please consult the game manual for known workarounds that might improve the game's compatibility with your harware.

na itt nyomok egy OK ot és eszt írja utána ki

runtime error!

program C:\program files\18 wos pedal to the metal\prims3d.exe

please application has requested the runtime to terminate it in an unusual way.
Please contact the application's support team for more information.

ja és az elõzõ üzenetet folytattam mert véletlen küldtem el ja és nem tudok visszaolvasni nem tom mért könyi segítsetek

sziasztok. a haveromnál letöltöttük a pttm-et mert az én cd-im szarrá mentek és kiírtuk cd re és ott felraktuk de ezt ija ki meg most itt nálam is felraktam és itt is ugyan ezt írja kí

we are sorry, but the operating system failed provide the windows to render the game grandpics in.Please

solle
király<#eljen><#eljen><#taps>

garam93
Nagyon király!Csak így tovább!<#taps>

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

tegnap láttam egy ugyaniet az utcán 😄

Scania R470
Nagyon szép<#eljen><#eljen>

RaST
Ez nem az a topic ..

roliairsuni
bazz emiatt visszarakom a PTTM-emet, remek, gyönyörû, grat, így tovább

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!