18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt honnan tudom hogy sikerült megcsinálni a mappákat és a kamionis benne van a játékba?
indítsd el és láss csodát😄

CB: Kis Lámpás Jimy

leho94
és ha leszedtem mit csináljak?már telepítettem

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

leho94
köszi

ha letöltöd a polish packot az létrehozza és még kamiont se kell beraknod

triskay
Leírtam h mit töltsél le h ne kelljen xaroznod!!! www.3dartpol.da ru és onnan letöltöd a Polish Pack-et

Zsolti!
A Dokumentumokba van egy olyan mappa hogy 18 Wheels of Steel, belemész. Utánna megkeresed azt hogy makes ha nincs létrehozod majd abba is belemész és létrehozol olyat hogy truck és trailer így írd ahogy mondom ien névvel legyenek majd pedig a kamionjaidat illetve pótjaidat a névnek megfelelõen beteszed. ENNYI! Nem nehéz elküldeni nem lehet mert nagy ha ezt se érted akkor sry ennyit tudtam segíteni...

Valaki csinálja már meg! Mert nekem nem megy nem tudom hová kell azt a mappát! A kamionokat kicsomagolom és utánna az egész mappát bemásolom?
leho94
ott nem válaszolt senki.BOCS

Valaki csinálja már nekem a makes/truck mappát! Küldje el az e-mail cimemre:[email protected]! Kérlek titeket! És tegyetek már bele legalább egy kamiont! Légyszives!
V8
haulin topik tökfej!!!<#ejnye1>

!SCANIA!Simply the best! \"Köd előttem, a többiek utánnam\"

leho94
a pttm-es kamionokat be lehet rakni a haulinba??

wow grat😊

garam93
Király!!!

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

V8
szépecske ez a gépecske, de amúgy az egész képecske XD

RaST
Viták elkerülése érdekében, egy kép xD

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

leho94
tom hogy ezért utálni fogtok de valaki mondja már meg hogy pttmteam-es oldalon kívül honnan tom leszedni a gamet márvagy 100 oldalt visszaolvastam és ami volt írva onnan már letörölték!

😊

én a kiegek txt leirásában jöttem rá mindenre még anno mivel netem se volt meg az se tudtam hogy van ilyen forum:S

V8
<#worship><#hehe><#papakacsint>

Schwarz
hehe, DOSból csillagos 5ös <#hehe> egyébként létre lehet így hozni a makes és az abban levõ truck mappát is. írd csak be parancssorba: "md makes\truck", persze ezek az aktuális mappában kerülnek létrehozásra...

de ez nem a DOS topik, kérdezz ott! ha nincs csinálj... <#idiota>

Mi az a windows?

V8
hát ne is legyél XD

jaja inkább újra kamcsis képek legyenek azért is regeltem anno erre a fórumra mert szeretem a kamionokat anno apámmal mikor mentem fuvarba mindig megnéztem õket volt ameikbe be is ültem...

Speedbreaker
hát nem akarok köcsög lenni..

Na jó éjjt,

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

énis olvasgattam több olfalakat vissza... ... és végül sikeredett😊

| Kamionok | Kisdoki | Szentesi Doki | Atesz

nem így kezdtem én mikor anno megismertem ezt a gamet saját magamnak kellett rájönnöm hogy hogy kell betenni a kamionokat meg a pótokat a szkinezést, a kerekeket már elmagyarázták de a többire nekem kellett rájönnöm hülye fejjel...

V8
Látod...a mai fiatalság XD...ehhh...kukába velük 😄DD...én is anno, rákerestem..akár gugliba..akár a kukába a ház elõtt..de meglett😊

Speedbreaker
mond hogy te nem így kezdted mint ezek..

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

csak annyi lenne hogy egy picikét megerölteti magát és pár oldallal nem sokkal visszább keres én is azt szoktam múltkor kerestem vmit itt a fórumon jó kerestem fél óráig de megtaláltam...

XD

jaja kb<#szomoru1><#rinya>

V8
<#rinya>sajnos...de nem tom...sztem ezt már direkt csinálják...nem lehet valaki ennyire töpkfej, hogy ennyit ne tudjon megcsinálni...mikor le van írva ezer meg 1 helyen feketén fehéren, hogy kell betenni azt a retkes pótot, meg kamiont!Csak a kis lámika lusta rákeresni, inkább szétkúrja a f*szságaival a fórumot<#lama><#taps><#wilting>

Speedbreaker
taníts újreg!

hát nagyon eruralkodott itt a lámaság<#szomoru1>

Speedbreaker
ték

Speedbreaker
várjuk nagyon

V8
te sem panaszkodhatsz😄

ZAZ
Ez a legsz*arabb skin amit a világ látot.Új platóra csinálom a skint majd holnap<#idiota><#idiota>

Sonkolybusz www.sonkolybusz.hu

Speedbreaker
te nagyon vicces ember vagy.

V8
nájsz ván😄

V8
Istenkirály vagy!!!Elmondod hogy kell skinezni? XD

Speedbreaker
nagyon szép

Keeskedelem?<#idiota><#idiota>

ZAZ
törölt hozzászólás

Sonkolybusz www.sonkolybusz.hu

Speedbreaker
úr isten mi folyik itt..

ellepték a topikot az újregek. TÜNTESSÜNK!! <#szomoru1>

allock
"szánd meg isten a magyart..."

a base.scs-t csomagold ki a Dokumentumokban a Pttm mappába

#hhwnd

NYitni kéne vmi pttm kezdõknek topikot wáááá

Nem akar müködni a skinek? Valaki nem tudja elküldeni azt a mappát?
A kamiont a truks menü már mutatja azt amit beraktam?
V8
Beszarok....weeeeeeeeeeeehhhheheheheh....ennyi faszpisztolyt egy helyen XD