18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tud vmi okosságot az irja már le köszi.
SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nőnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!
vegyetek fel msnre az msncímem [email protected] van 1 pár jó cuccom
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
CB: Kis Lámpás Jimy
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
CB: Kis Lámpás Jimy
!SCANIA!Simply the best! \"Köd előttem, a többiek utánnam\"
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Én nekem is el veszett a cd-m!
Asztán meg próbáltam letölteni onnan és nem sikerült!!
Hivatás az Életért!
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
Igaz hogy fizetni kell de nem sokat!!
Hivatás az Életért!
2. Itt nincs ilyen, hogy tõled kérdeztem, meg a másiktól kérdeztem. Amit ide beírsz, azt mindenki látja! Erre való a privát üzi, ott üzensz valakinek, és akkor nincs vita, hogy kitõl kérdezted!
3. Keresõbe ne egy kérdést írj be, hanem szavakat. Ajánlom a letöltés, download, honnan, teljes játék, full, full game, és hasonló szavakat.
4. Télleg elég idegesítõ, amikor valaki ugyanazt kérdezi meg, amit már elõtte többezren.
5. Elõre is bocs, hogy beleszóltam, mielõtt leugatsz.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Kellemes ünnepeket!
INNEN TUDOD LETÖLTENI EGYBEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Még1 ilyen f*szláma hozzászólás és elmegyek érted, kitépem a nyelved .. Hülye kis 12éves fattyú ..
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄