18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
új magnumra akartam csak azon nem volt skin,csak alap festés!
Hivatás az Életért!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Lenne két kérdésem,és szeretném ha valaki válaszolna rá!Azért kérdezem mert nem tudom,nem mert hülye vagyok!
1.Nálam is kilépked a T.I.R mod, kérdésem az lenne hogy a T.I.R mod-ban lévõ járgányokat(kamion,és pótkocsi)át lehet-e pakolni másik map-ba,úgy hogy mûködjön is??
2.Nagyon régóta próbálkozom a skin-neléssel, de a mai napid egy épp használható skint nem tudtam elkészíteni!Bevallom ehhez én nem értek!Szeretném, ha lenne valaki aki ért hozzá, és véletlenül lenne egy van egy kis ideje feleslegesen, aki tudna nekem késziteni egy QUALITRANS-CARGO-s skint,egy Renault MAGNUM-ra!Nagybátyám dolgozik ennél a cégnél, és már nagyon régóta tetszenek ezek a járgányok,ilyen festéssel!!
ELÕRE IS KÖSZI MINDEN SEGÍTÕKÉSZ EMBERNEK!!!!
Üdv.:Tamás [email protected]
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Régebben benne volt.Nah mind1.....ennyit errõl 😞
Csak mert érdekelne hogy mivan a T.I.R modban....és ott teljesen levolt írva
Sajnos elég trére sikerült a logó, de nagyobbat nem lehet tenni a fülkére ;S
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
Mi az a windows?
Kül.a T.I.R modnak mi a teljes oldala? 😊
Vagyis az eredeti oldala...mert a FAQ-ban nem az eredeti oldala van fent
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
daf xf akárhányszor berak egy képet ugyan arról a kamionjáról és pótjáról, valaki mindig megjegyzi, hogy "szép", "nagyon cool", stb.. : )
semmi bajom vele, mert tényleg jó az ha dicsérik a kamionodat, de azt sosem szúrjátok le aki ezt teszi, mindig csak a kezdõket, akik valamit nem értenek. énis utálom a sok hülyét aki nem olvassa el a FAQ-t, de abból is kezd elegem lenni hogy minden egyes ugyanolyan kép után szép, nagyon jó, cool, stb hszek sokasága zúdúl a fejünkre.
nekem például pár kivétellel az összes kamion amit ide beraknak tetszik, de mégsem mondom állandóan hogy de szép, stb.
jöjjenek csak a képek, jöjjenek ,de ne arra menjen el a 29ezer hszbõl 3ezer, hogy másnak a már régebbrõl ismert kamcsiját dicsérgetjük.
most biztos megszólal majd jópár ember és sok szépet kívánhatnak nekem, de ez az én személyes véleményem.
khm...khm...
a) ha letöltessz egy Combos skin-t, akkor azt rárakja-e valamelyikre, és használhatod-e.
Vagy a másik értelmezésem szerint:
b) ha letöltessz egy tandemes Combot azt tudod-e használni.
a) A tandembes skint csak akkor tudod használni ha van rá modell. Azt külön le kell tölteni, de ahhoz is lehet fuvart írni, mint bármelyik trélerre.
b) Tudod.
khm...khm...
Ez attól van, hogy nincs textúrázva normálisan. A hibát könnyen meg lehet oldani. Vagy felveszed a játék grafikáját a legisleg nagyobbra, vagy a játék közben megnyomod az N betût, majd lépj is ki belõle. (Mármint a N-betûs menübõl :])
Akkor nehéz a felfogásod, már ne haragudj!!!!!!!!!!!!!
és már nem egyszer olvastam a FAQ-t már ne haragudj!!!!!!!!!!!!!

Mi az a windows?
Mi az a windows?
A DXTBmp mellé tudom ajánlani a PhotoFiltre nevû festõprogit (magyar nyelven is létezik, freeware, www.photofiltre.free.fr ). Nálam ez a progi nagyon bevált. Jó még a Adobe Photoshop és a Windows-os Paint.
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
Mi az a windows?