18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
CB: Kis Lámpás Jimy
ricös skint keresek 1 hetede nem találok
próbáltam csinálni de én ehez kevés vagyok
ilyen ritka ez a skin?
Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek
Na hogy lehet betenni õket? (utánakeresnék de most sietek és talán megírod) 😛 Nem lesznek sebességben meg másban túl jók a betett kamionok? (mármint a teljesítés szempontjából) 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
De hozzátenném: Kinek a papp, kinek a pappné
na valaki tudna segíteni egyeltalán tudom e alakítani a kamion belterét ha igen hogy?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Korábban letöltöttem itt ezt a jó kis játékot, most már boss módban vagyok, és úgy látom ennél följebb nem tudok menni ugye? 😊 Tök jóak a kamionok, eddig legalább 6 dílernél voltam és eddig a k2k vagy milyen típus az eddigi legjobb kamion amit találtam.
Egyébként láttam egyetlenegyszer, épp tegnap egy nagy bugot, az elõttem levõ kamion lebegve ment és kanyarodott a levegõben kicsit lomhán, a trailer-e vége meg a földet súrolta, mert egyébként az is a levegõben volt 😄 aztán elkezdett pörögni a levegõben a kamion amikor leszakadt róla a trailer 😊) majd beszúrok róla képet, csak most nem otthon vagyok 😊

Krisz
Krisz
!!!!
segítnekem valaki?
progressive d|-.-|b
😄
az elõzõ cím is ez http://www.kamionszimulator.freeweb.hu/combos/ csak ott kamionok vannak
"24. A kamionnak a lámpája helyett csak egy sima rózsaszín négyzetet látok. Mit tegyek?"
A 24. választ olvasd végig és cselekedj.<#vigyor5>#vigyor5><#circling>#circling>
Hivatás az Életért!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
!SCANIA!Simply the best! \"Köd előttem, a többiek utánnam\"
Ja meg hól lehetne letölteni1 olyan Scaniát hogy fahórdó pótot húz meg a kamion is fát fisz és a scania végén van 1 daru.Meg 1 olyan kamion kellene hogy john deere kamion a szinezés és traktorokat vissz.Légyszi segíts.kösszöm elõre
szíasztók! mondjatók egy jó lyátékot és én meg leszek nyúgodva!
Haigen akkor ittm megtalálod õket:www.hunland.hu
Kandurex egy kötsög...