18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

daf xf
Uhh ez nagyon ottvan grat.<#eljen>

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Speedway
és azokat honnan tudom letölteni?

Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek

a Krone Mega póton illetve, a Krone Profi póton van RiCö s festés.

CB: Kis Lámpás Jimy

Speedway
hát ilyen nincs
ricös skint keresek 1 hetede nem találok
próbáltam csinálni de én ehez kevés vagyok
ilyen ritka ez a skin?

Aquir
Mivel nincs viszonyítási alapom, ezért nem is tudom mi van azokkal a kamionokkal, és semmit nem mondtam arról hogy melyik jobb 😊

Na hogy lehet betenni õket? (utánakeresnék de most sietek és talán megírod) 😛 Nem lesznek sebességben meg másban túl jók a betett kamionok? (mármint a teljesítés szempontjából) 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Boconadi
Pedig szvsz az eu-s kamionokkal néz ki jól a játék.

De hozzátenném: Kinek a papp, kinek a pappné
éehet, de modelezéssel.

Hello nah én vok Peti és nem az öcsém már eltiltottam a géptõl a pöcsöt !!
na valaki tudna segíteni egyeltalán tudom e alakítani a kamion belterét ha igen hogy?
Aquir
látom sok a kép a betett kamionokról.. majd egyszer lehet utánanézek ezeknek a betehetõ kamionoknak <#buck>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Senki nem tud segíteni?<#szomoru1>
Aquir
Hali 😊
Korábban letöltöttem itt ezt a jó kis játékot, most már boss módban vagyok, és úgy látom ennél följebb nem tudok menni ugye? 😊 Tök jóak a kamionok, eddig legalább 6 dílernél voltam és eddig a k2k vagy milyen típus az eddigi legjobb kamion amit találtam.

Egyébként láttam egyetlenegyszer, épp tegnap egy nagy bugot, az elõttem levõ kamion lebegve ment és kanyarodott a levegõben kicsit lomhán, a trailer-e vége meg a földet súrolta, mert egyébként az is a levegõben volt 😄 aztán elkezdett pörögni a levegõben a kamion amikor leszakadt róla a trailer 😊) majd beszúrok róla képet, csak most nem otthon vagyok 😊

egy kis frissítés:

az mitõl van hogy beraktam egy pótot és a showroom ban nézem kétmásodperc mulva prism3d.exe hibát észlel de ha elindulok a jatekba akkor is ezven mi a gond?
Valaki segítsen.Már legalább 50 kamiont letöltöttem,de egyik sem jelenik meg.Mindent ide rakatam.C:/Documents and settings/felhasználó/dokumentumok/18 wheels of steel pedal to the metal/makes/truck.Mit csináltam rosszul?
rico1
|MIELÕTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE|

rico1
Köszke!<#wink>

pedig mindent megcsináltam amit leírtak de nem rakta be<#nemtudom> léccike segítsetek naaaaaaaa lécccccííííí<#help>

Krisz

nem tudok berakni kamiont lécci segítsen valaki ha tud!!<#worship><#whatever>

Krisz

Scaniát itt találsz http://www.freeweb.hu/kamionszimulator/kamionok/index.htm 😄
Köszike
!!!!
rico1
A 3 oldalon találsz egy linket. Töltsd le!

hogy nem tudok Segítessz ?
rico1
A póthoz írj fuvart

nah egy egyszerû kérdés a régi kamionszimulator.fw.hu rol leszedtem a Tandem mercit és a pótot nem találom pedig beleraktam
segítnekem valaki?
rico1
De? ismerem!

édesapád
a google-t nem ismered? érdekes h én kérdezés nélkül mindent megtaláltam...

progressive d|-.-|b

rico1
Hol lehet letölteni Scania R580-at?

kössz scania már olvastam már egyszer csak nem tudtam hogy hol
😄
jah és ez a pót mi helyén van honnan hova tudom vinni hol tom felvenni
az elõzõ cím is ez http://www.kamionszimulator.freeweb.hu/combos/ csak ott kamionok vannak
hungaro
| MIELÕTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE | menüpont alatt találod meg a választ csak olvasd végig.

"24. A kamionnak a lámpája helyett csak egy sima rózsaszín négyzetet látok. Mit tegyek?"

A 24. választ olvasd végig és cselekedj.<#vigyor5><#circling>

Hivatás az Életért!

Nah valaki tudna segíteni a kamionszimulator.extra.hu - ról egy hungarocamionos mercedes benz tandemet - hungarocamionos a lényeg az hogy a lámpákat felkapcsolom akkor cask egy rózsaszín foltok vannak a lámpa helyén ! Na segítene valaki ? Köszönöm !
V43 1105
Tán a gumikacsa weboldalán fenn van ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Speedway
Euro Tankauflieger
ilyen pótkocsi kellene
nemtudtok?

Boconadi
18 Wheels Of Speel - Hótúró
leho94
LOOOOL Xd😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

XDDDDDD

V8
Háááááát ez ku*va nagy....szakadok meg a röhögéstõl 😄 😄 😄 😄 18Wheels of Steel-Tolom a hót MÓD.<#idiota>

!SCANIA!Simply the best! \"Köd előttem, a többiek utánnam\"

Boconadi
te egy állat vagy 😄😄
Mindegy már sikerült belerakni kamiont.Van egy olyan problémám hogy pl elkezdek vele játszani és viszem a fuvart és fél út körül beál a kamion és újra kell indítanom a gépet.ez ellen mit tudok tenni.
Ja meg hól lehetne letölteni1 olyan Scaniát hogy fahórdó pótot húz meg a kamion is fát fisz és a scania végén van 1 daru.Meg 1 olyan kamion kellene hogy john deere kamion a szinezés és traktorokat vissz.Légyszi segíts.kösszöm elõre

szíasztók! mondjatók egy jó lyátékot és én meg leszek nyúgodva!

Boconadi
hogy hogy mit kell beleraknod 😄 Amit letöltöttél.

vagy mire gondolsz?
DE van hûtõs is.NA mindegy.Hogyha ezt letöltöm akkor innen mit kell beleraktom:http://kamionszimulator.extra.hu/letoltesek/pttm/kamion/m/man8x6.jpg

Boconadi
ezt tehénszállító pótkocsinak hívják, és nem hûtõpótnak :-D
Valaki tudna 1 hûtõpótot meg 1 kamiont átfesteni?
Haigen akkor ittm megtalálod õket:www.hunland.hu

Boconadi
Szél tolóról hallottál már? No olyan is van ebbe a játékban.
loool<#idiota>

Kandurex egy kötsög...

Szevasztok.NAgyon új vagyok még a játék terén.Lenne 1 kérdésem láttam 1 kamiont hótolóval és azt szeretném kérdezni hogya hót lehet tolni vagy van hozzá olyan mód hogy lesssen?Elõrei s köszönöm.

Sry a sok képért...<#zavart1>

Nah szal ha valaki tud iet csinálni vagy van csinálva oda adná iesmit keresek iveco stralis ból vagy scaniából de inkább iveco

Eltünt a kép ez mért van?