18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
CB: Kis Lámpás Jimy
de haggyuk ezt a témát...<#szomoru1>#szomoru1>
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

utána meg engem utána meg mindenkit aki hozzá szólt volna ehez a témához.ennyi itt a vita lezárva kész.
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Valakinek itt a fórumon nincs esetleg meg, mert az igazán feltölthetné valami fájlmegosztóra (pl. rapidshare), mert láttam, hogy régebben is keresték többen a kiegészítõt, de senki sem volt túl segítõkész. Szal valaki igazán tehetne valamit.
Ez igaz, de akkor ehez már más nem tud hozzájutni?
Akkor talán az is egy megoldás, hogy akinek megvan, az eladja pénzért.
akkor ez itt mi?"valaki igazán tehetne vmit".és mit akinek kellett megvette.nem kell ebbõl problémázni!!!
Mutass rá, hogy hol törtem magam azon, hogy küldjék már el nekem. Egyszerûen csak feldobtam egy ötletet, erre elég lett volna ennyit írni: Nem, rossz ötlet. Erre jösztök ti kis taknyos 15 éves keményfickók, hogy warez meg takaroggy stb...
Nem akarom tele offolni az egész topikot, majd jön egy admin és szépen rendet rak.
...amúgy már írtam Csenonak mailt, még benne bízok hogy valahogy meg tudjuk oldani.
Úgy látom neked már büntetõpontod is van, szal nem tudom mire fel küldesz el engem innen.
Én csak megpróbáltam valami megoldást a problémára, mivel az ilyen gyökér fórumozók mint te, leszarnak másokat, de érzik magukat olyan keménynek, hogy elküldjenek innen embereket. Szép vagy!
2.Lehet, hogy az én hibám, és nem volt kivehetõ a hozzászólásomból, de én meg is venném a mapot(és gondolom sokan mások is), de már Csenonak nincs meg, így nyílván ez nem lehetséges. Ezért dobtam fel tippként a rapidshares megoldát. Ez csak egy ötlet volt. De ha nincs semmilyen megoldás a problémára, akkor ez van, kibírom nélküle.
Nem értem miért kell egybõl elküldeni az embert ha segítséget kérnek. Elvégre erre van a fórum.<#levele>#levele>
2.meglett mondva már sokszor csak megvárásrolni lehetett a mapot letölteni nem!ez van...
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Akkor talán az is egy megoldás, hogy akinek megvan, az eladja pénzért.
Valakinek itt a fórumon nincs esetleg meg, mert az igazán feltölthetné valami fájlmegosztóra (pl. rapidshare), mert láttam, hogy régebben is keresték többen a kiegészítõt, de senki sem volt túl segítõkész. Szal valaki igazán tehetne valamit.
A Magyar utakon nevû kiegészítõt hogy tudnám megszerezni?
A másik kérdésem az, hogy miben más, mint a TIR mod?
Csak annyi van hogy ha wroclawba akarok indulni akkor kifagy a game.
Az miért van az?
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.