18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végre benne lesz Kiskunhalas meg Tompa! Tényleg van arrafele egy körforgalom de nem ilyen... <#idiota>#idiota>
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
2 napja ezen x@r@kodok,de csak sikerült,bár még van rajta bõven dolog..😄

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
Megérkezett a másik kamionom is, de lassan megy is tobább, mert hûtõs motyóval van.

Daf Xf 95 480 :)(Y)
A képet a képfeltöltõn raktam fel. Ha rákattintasz a kére, láthatod nagyban is. De megpróbálom azt, amit mondtál.
használjátok ezt: www.cjb.net
Annyi hogy mikor betölti a képet, akkor a kicsire kattintsatok rá, mikor a nagy (eredeti) méretet betöltötte akkor ott jobbklikk->tulajdonságok és benne a Cím(URL) részt másolod.
Annyi hogy mikor betölti a képet, akkor a kicsire kattintsatok rá, mikor a nagy (eredeti) méretet betöltötte akkor ott jobbklikk->tulajdonságok és benne a Cím(URL) részt másolod.
CB: Kis Lámpás Jimy
próbáld myagobb képbe feltenni.

Most jött meg a másik kocsim az új pótommal, átakasztottunk és ment is tovább, gondoltam teszek fel egy képet róla 😛 Ezzel a képpel búcsúzok mára 😄
RoLD: Te megõrûltél???!!!! Még oda is sört viszek 😄😄😄
RoLD: Te megõrûltél???!!!! Még oda is sört viszek 😄😄😄
Most jött meg a másik kocsim az új pótommal, átakasztottunk és ment is tovább, gondoltam teszek fel egy képet róla 😛
Vadi új kamion és úgy kértem h fel lehessen rakni 😄 Úgy gyártották le😄
RoLD: Szép a járgány!
nevemsenki17: Mi lenne ha nem kunyerálnál meg ugatnál, hanem inkább kersenél!!! Az F.A.Q. ba is van egy csomó honlap... Ha meg nem tetszik akkor menj vissza ahonnan jöttél és ne ugass azzal aki már régóta itt van!!!!!!
RoLD: Szép a járgány!
nevemsenki17: Mi lenne ha nem kunyerálnál meg ugatnál, hanem inkább kersenél!!! Az F.A.Q. ba is van egy csomó honlap... Ha meg nem tetszik akkor menj vissza ahonnan jöttél és ne ugass azzal aki már régóta itt van!!!!!!
Hát rohadt nehez lett volna azt a két dolgot elküldeni amit kértem.Látom elég segítõ készek vagytok
Nem unod még a kamionokat meg pótokat csórogatást???!! Mi a f@asz lenne ha nem lennél ilyen kibaszott lusta és keresnél??!!! <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Megint kintragadtam... De legalább most a meki mellett sikerült megállni 😄 A parkolóba teli van ismerõsökkel! 😄

Hello! tudna valaki segíteni hogy hogy kell átteni a haulinból a kamionokat meg a pótkocsikat pttm-be?elõre is kösszi
elég legyen, mindenkinek kuss van, istenostora te meg ne kekeckedj senkivel. Menj a Haulin topikba és ott kekeckedjél.
ÚÚÚ most azt gondolod magadról, mekkora nagy ember vagy? Jobb lesz, ha befogod, mert nem vagy hazai pályán, és most rossz lóra tettél. Balfék!
Vegyél vissza ember, és ne cseszegesd a jónépet!!!
Ha rohadtul lesz.rod a PTTM-et,akkor meg minek cseszegeted itt az embereket vagy engem?Legalább vannak olyan emberek akik szoktak feltölteni képet és nem hallagtjuk a sok hülyeséget...(ld. Haulin).Bocs attól aki szereti a Haulint....<#banplz>#banplz>
1-2 dolog lemaradt.