18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoLD
Nagyon szép!!!<#wow1><#eljen>

Peti 1990
SVEMPAS

Audi / SCANIA / VOLVO / DAF / LKW Friends on the Road

istenostora03
Házhoz jövünk a Purina Takarmány teljes választékával! <#idiota>

Cindas
<#idiota>

a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

Speedway

Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek

thx all😊

CB: Kis Lámpás Jimy

Köszönöm!

PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!

Jol nézki nagyon jo ez is liftes apoton az elsötengely! grat!!!!

PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!

RS
Szééép! <#wow1><#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

TóNyóóóóóóó
dobozos

a Dry Liner az dobozos.

Ez hütös vagy sima dobozos?????

AZ egyik szerelvényem éppen üres vagyok fuvarra várok még a poton az elsö tengely fel is van emelve!!!!!!!

Cindas
táppénzen voltál fõnök?;DD

nevemsenki17
Nagyon szép lett<#wow1><#eljen>

Újra munkában.

Dylan96
jol nez ki!csak nincsen semmi az interiorba!!!!az nem teccik bene!

TóNyóóóóóóó
mibe????

istenostora03
Nem, de igaza van <#wilting>

TóNyóóóóóóó
na má te is kezded?<#szomoru1>

lehet

Sly9119
Az volna a kérdésem hogy a kormányzást lehet valahogy egér segítségével irányítani? vmelyik 18 WOS játékban?

ASUS K70 Benz-S400CDi-összetörve :O

Cindas
kösz😊tied se rossz;D

daf xf
#38780:Nice😊
Szerelvénybe<#hawaii>

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

istenostora03
Mi az új? XDDDD

levi9468
nagyoon széép😉

Cindas

TóNyóóóóóóó
2. kép ez lett volna😄

TóNyóóóóóóó
My Copany<#vigyor3>

Cindas
aha hát akkor mért nekem osztotta?😊

leho94
lámákkal * má nemtok írni se -.-

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

leho94
Gondolom nem veled van baja hanem a nyalós lámáknak ..

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

GioVaNNi ToMi
Díjazom a döntést....

TóNyóóóóóóó
így van így van

Már megbocsáts haver.
1. Amikor én felrakok egy képet akkor azt azért rakom fel, mert tudtommal ez egy PTTM topik, ahol felhasználók egymásnak mutogatják szép gépeiket, elkezdett, majd befejezett modeljeiket, szkineiket, szerelvényeiket. Illetve "próbálunk" segíteni azon aki elakadtak (persze nem mindig kulturáltan, TISZTELET A KÍVÉTELNEK). Szóval én nem azért teszek fel képet SG re hogy "nyaljanak" nekem, eszem agába se jutott ez, nem is akarom, mert én is csak egy felhasználó vagyok. De tudtommal ebbe a topikba lehet képet felrakni, és rajtam kívûl sokan raknak fel képeket a gépeikrõl, v szkineikrõl.

2. Ha nem tetszenek az UPDATE es képek akkor ne nézd ezt a topikot, menj okoskodj a haulin topikba v máshol. Elmondom neked Cindas is meg a többiek is sok változtatást csinálnak a kamionjaikon, lehet csak 2-3 lámpa került fel, v csak egy kis egyszerû szkin, de akkor is sokat foglalkoznak, foglalkoztak vele, hogy szép legyen. Elárulom én kész modelleket teszek fel, frissíteni akkor szoktam, ha új lámpamodel van, v vmi kis extra, és akkor kicserélem.

Kérlekszépen ez nem óvoda. Az a baj hogy csak a szád nagy, okoskodsz, de én még 1 darab képet se láttam a gépedrõl. Ha ennyire nagy a szád akkor csinálj egy gépet, és utánna verd itt magad, szóval HAJRÁ barátom.

Csá!

TóNyóóóóóóó
mi a fene újra pttm?😄

Hello.
szép lett😊

daf xf
A vezérgép xD

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

RoLD
Sztem nem a tejes üveget töltötte meg hanem teheneket lopott😄

TóNyóóóóóóó
ne te mond meg mijen formátumba rakjuk fel a képet<#idiota>

Fodorgyurma
Am közben megtöltötted a tejesüveget?

Fodorgyurma
JPG-ben rakjátok fel úgy kisseb és hamarabb tölti fel és hamarabb be is tölti!!

RS
Tudsz adni pontos linket, a hûtõs pót skinére?
Kösz!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

AudiQuattro
Katt a képre.Megálltam egy defekt miatt.

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

AudiQuattro
Nekem van,a régi privi actros ra,ami a webemrõl letölthetõ,csak abbol kiszedtem a spoilereket,és egy hûtõs pótra!

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Igazatok van 1000 bocsánat elirtam<#worship><#worship><#worship><#worship>

RS
Valakinek van Anita Tranzex-es skine?
Kösz!

Hali!Nem tud vala ki nekem 1 linket a ruszki mapprol amit még valamikor lehetett szedni a 3dartpol-ról.Nagyon kéne mert mappot csinálok és elég jó modellek vannak benne...Pls <#help>

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

TóNyóóóóóóó
csirka szarral van meg pakolva xD xD

TóNyóóóóóóó
így van😄