18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CB: Kis Lámpás Jimy
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

ASUS K70 Benz-S400CDi-összetörve :O
Szerelvénybe<#hawaii>#hawaii>

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
1. Amikor én felrakok egy képet akkor azt azért rakom fel, mert tudtommal ez egy PTTM topik, ahol felhasználók egymásnak mutogatják szép gépeiket, elkezdett, majd befejezett modeljeiket, szkineiket, szerelvényeiket. Illetve "próbálunk" segíteni azon aki elakadtak (persze nem mindig kulturáltan, TISZTELET A KÍVÉTELNEK). Szóval én nem azért teszek fel képet SG re hogy "nyaljanak" nekem, eszem agába se jutott ez, nem is akarom, mert én is csak egy felhasználó vagyok. De tudtommal ebbe a topikba lehet képet felrakni, és rajtam kívûl sokan raknak fel képeket a gépeikrõl, v szkineikrõl.
2. Ha nem tetszenek az UPDATE es képek akkor ne nézd ezt a topikot, menj okoskodj a haulin topikba v máshol. Elmondom neked Cindas is meg a többiek is sok változtatást csinálnak a kamionjaikon, lehet csak 2-3 lámpa került fel, v csak egy kis egyszerû szkin, de akkor is sokat foglalkoznak, foglalkoztak vele, hogy szép legyen. Elárulom én kész modelleket teszek fel, frissíteni akkor szoktam, ha új lámpamodel van, v vmi kis extra, és akkor kicserélem.
Kérlekszépen ez nem óvoda. Az a baj hogy csak a szád nagy, okoskodsz, de én még 1 darab képet se láttam a gépedrõl. Ha ennyire nagy a szád akkor csinálj egy gépet, és utánna verd itt magad, szóval HAJRÁ barátom.
Csá!
szép lett😊

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Kösz!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
Kösz!
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....