18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elsõ "kapavágások" az újrakezdés után:
Gott weiß ich will kein engel sein. :) Volvo. For life.
CB: Kis Lámpás Jimy
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
| Kamionok | Kisdoki | Szentesi Doki | Atesz

♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
Scania R620 Topline
Scania R620 Highline
A flotta egy része...

szedj össze 100000 ret és a company ban ki kell választanod h magán vállalkozó akarsz lenni utána 50 nek kell lenni a presztízsednek vagyis a csillagoknak a jobb felsõ sarokban ezután tudsz csak sofõröket alkalmazni
Don\'t worry, be HOPI!
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
Ha szükséges segítek Borsod megyében cégek ill. úthálózatban.
Skineket is adok ha szükséges.
Amúgy a map kb olyan 35-40%os készültségben áll. Lehet folytatom, mert az ETS nekem -hangsúlyozom- ebben a formában nem tetszik, meg a gépem se igazán passzol hozzá. A fórum életébõl pedig rájöttem, nem halott a PTTM. Valószínüleg idõm is lesz rá, mert ugye itt az õszi szünet. Csak egy kicsit vissza kell rázódnom a PTTM-hez, mert rég volt vele dolgom.
Térkép egyéb adatai:
-az alap amerikai térkép "magyarosított" verziója
-(eddig) nem szereplen benne idegen modellek
-készültség: 35-40% (körvonalakban: m1 full, m3 full, m0 full, m5 50%, m6 full, illetve a Miskolc-Balassagyarmat bükki útvonal 50%
-textúrák: fõképp a polish pack textúráit alkalmazom, de maradtak az eredeti játékból is.
Ha igény van rá, a fórum életét pezsdítve képeket rakok fel.
<#pardon1>#pardon1>
És mégegyszer köszönöm a véleményeket, a biztatást!
Gott weiß ich will kein engel sein. :) Volvo. For life.