18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CB: Kis Lámpás Jimy
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.
Rosszul emlékeztem..480 ra emlékeztem de inkább 470 et irtam.. 😄😄
De bocs
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Ez ha jól nézem XF 95.470?
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
#44601: szép csak télleg az a pót nem illik mögé, tegyél valami hütõst vagy ponyvást😊
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
#44595:szép!
#44568:szép!
pls kommenteket meg h mit kell javítanom...am az a kis tank lesz az AdBlue tartály de azon is alakítani kell!
Szép estét!
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
S.KI (billencs)
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
sok fajta Schmitz pót van.
Vajon meikre?😄