18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és ha lehet tudna nekem linkelni valaki?😊
azt h lehet megoldani h amit én tettem be a játékba azok a pótok legyenek mer én egyiket se találom meg amiket betettem..<#confused>#confused>
Hivatás az Életért!
nem tudnátok nekem egy oldalt adni ahol vannak mapok.skine,kamionok,pótok stb?
vagy belinkelni ide egy packot?😊
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Valaki tunda nekem belinkni ide valami trailer packot vagy truck apckot vagy valami oldalt ahol vannk cuccok?😄
Elõre is kössz..
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
CB: Kis Lámpás Jimy
Nagyon nagy segítségre lenne szükségem!
A játék indításánál nekem is bejön a 2 hibaüzenet ablak! Feltelepítettemz Opengl-t akkor serm volt jó majd az 1.07-es patchet de semmi... Directx-em van de afelugró config képernyõn nem lehet kiválasztani pedig directx-szel menne szerintem!
Valam ötletet szívesen elfogadnék légyszi segítsetek!!!
[/url][/img]
Valami ötlet mit csináljak?
[/url][/img]
[/url][/img]
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Segitségeteket elõre is kösszi...
Jah még annyit hogy a "Direct X" et fel sem tünteti abban a felugró ablakban, csak az "Open GL" verzió van feltüntetve, pedig a telepitésnél azt is telepitettem.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"