18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#integet2>#integet2>
szép gépek fiuk!
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
CB: Kis Lámpás Jimy
The Truck Is My Life
hát itt lenne az én gépem is,még csak most kezdem tanulgatni a zmod használatát ezért nem valami nagy szám,majd idõvel belejövök...
Hálás köszönet Ts4ba barátomnak:)
Daf Xf 95 480 :)(Y)
#45489: ne mindig magadból indulj ki:D:D:D:D::D
a rossz minõségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
További szép napot.
a rossz minõségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
Elkészült már a magyar map? mert már rég nem voltam a fórumon.
Jók a gépek testvéreim:D
Sziasztok!!

AMD Phenom X4 9850, Kingston 2x2048MB 1066MHz, GeForce 9800GT 1GB, Codegen+550W táp
<#integet2>#integet2>\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Rába fan... M3N78 Pro, X3 710, MSI 4830 OC, Thermaltake Mambo, iPhone 2G 8Gb
Új termék, akinek tetszik letöltheti a weblapomról.
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"