18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt nem értem. Felülírtad a kamion .psm ét mikor levetted a kiegeket?

CB: Kis Lámpás Jimy

Cindas
utálom a magyar focit..igy nézki az igazi gép is.

a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

PlogT
Segitene valaki? Van egy manom... leszedtem rola par cuccot zmoddal es mikor elmentem akkor a jatekban rajta van. mi lehet vele? Kérem segitsen vki.

RS
Újpest drukker vagy? 😄

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

szép gépek!

Cindas
#46049: jóez bozó laci!<#idiota>

RS
Szép! <#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

TóNyóóóóóóó

TóNyóóóóóóó
#46045,#46044:nyughassatok má majd kész lesz-.-"

Tinka123
amint látod nem ,nem május 30 !!!!!!!!!!!!!!!

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Cindas
nagyobb betükkel nem lehetne?:S

PlogT
AudiQuattro a magyar map 30. ra volt irva!!! Mikor adod ki?????
Várom már nagyon!!!

KAMIONOS KOGYO
HUNGARY MAP(május vége)?????
Máj.31. van,.......

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Cindas
alakul a molekula

leho94
Már megint kezded .. Ne kéregess már , menj el dolgozni -.-

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Tinka123
kössz tied se rossz!!😊<#eljen><#vigyor4>

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

TóNyóóóóóóó
kicsi szünet után😄

#46039:alakul😉

Tinka123
na tökéletesítettem!😄

egyszerûbb lenne ha a "Kép Beszúrása" gombra kattintanál és oda bemásolnád a DIRECT LINK-et.

adikakk

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

TóNyóóóóóóó
igen privát minden cuccot amit Csabi csinál privát

adikakk
BOCS AZ OFFÉRT SAJÁT CÉG

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

PlogT
Kösz. Amugy a Krone Dry Liner privi? Ha nem belinkelnéd?

Köszi mindenkinek.

Megnyitod a .z3d t, ráhelyezed a kamionra, majd a kamion .psm ébe belepakolod. Utánna mented a kamiont, és beírod a tetõlámpa részeit a kamion base be.

PlogT
Hello skacok . Megvan nekem a bosch halogen pack. Hogy tudom használni? Köszönöm elõre is.

Szobi30
már várom😄 és én is remélem hogy lesz segítséged!!!

www.szobi.picturepush.com

köszi😄
Igen kiadnám ha lesz majd valaki aki megtudja csinálni hogy legyenek benne fuvarok mert most csak mászkálni tudsz rajta sajna:S
De remélem lesz segítségem a tapasztaltabb kollégáktól itt CseNora gondolok mert õ már csinált ilyet én megcsinálom magát a térképet meg minden és ha elvállalja akkor megcsinálhatná a fuvarokat benne és akkor igen kiadom😄

Szobi30
ez nagyon király...😊
de ha készen lesz kiadod majd vagy privi lesz???

www.szobi.picturepush.com

köszönet mester😄
Majd mondjuk kéne valaki eaki megtudná csinálni ha kész lesz hogy lehessen fuvarozni de ez még ráér😊
még van mit csinálni rajta.
Terveim szerint Nyugat Magyarország lesz benne de még messze van az mire kész leszek vele mondjuk ezt 2 nap alatt csináltam de mint mondtam csak idõ kérdés.

Tinka123
fasza ez igaz hibák vannak de kit érdekel !szép

majd ha van egy kis idõtök lesétek meg az én alkotásomat is és várom a fikázásokat😄

<#eljen>

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

Szép grat hozzá 😄

Tinka123
na 30 perc gyümölcse szerintem gyönyörû de mondjatok ti is véleményt kössz!

Hello gondoltam megmutatnám amin mostanában ügyködök (nem a kamion a lényeg😄):
Perkáta felé a 62-es úton:
http://kepfeltoltes.netmaffia.hu/viewer.php?file=w2osan4qe2de9g9qjnfp_www.netmaffia.hu.png
Perkátánál a nagy kanyar Dunaújváros felé:
http://kepfeltoltes.netmaffia.hu/viewer.php?file=xx4968odfep1yl1awf2e_www.netmaffia.hu.png
Szintén:
http://kepfeltoltes.netmaffia.hu/viewer.php?file=j7u3tm70eep7mrbaldf6_www.netmaffia.hu.png
Ez pedig az M6-ról lefelé jövet az én kis hazám Pálhalma Dunaújváros elött kb 2km-re(ja és az uthibák😄)
http://kepfeltoltes.netmaffia.hu/viewer.php?file=pkz35rv6mpaw0yq1lo1l_www.netmaffia.hu.png
Körfogo Dunaújvárosnál:
http://kepfeltoltes.netmaffia.hu/viewer.php?file=5axc7zhj6xx68k1lobva_www.netmaffia.hu.png
Remélem tetszik nektek de mint láthatjátok vannak hibák benne de minden csak idõ kérdése föleg hogy itt lesz a nyári szünet😄
További szép napot.
Habár itt esik:S

levi9468
Szép nagyon.

TóNyóóóóóóó
elsõre nem is rossz😉

RS
Szép! <#eljen>

Tomika001
Nagyon jó lesz!<#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

Tinka123
életem legelsö konvertét csinálom légsszives ne szidjátok sok még rajt a munka és senki nem segít magmtól jöttem rá a dolgokra 😄bocs a kerék dummíért😄

Peti 1990
Kössz!

Audi / SCANIA / VOLVO / DAF / LKW Friends on the Road

Atikah
Amúgy szebb.

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Ikarus EAG
faja gépek.

Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol, az utas az aki a megállóban vár!!

õõ megnéztem a Krone oldalán és úgy mutatta hogy lehet tenni rá.

Atikah
Parasztvagy?

#46009: miaz a raklaptartó az oldalán? Ezeken aláfutásgátló van nem?

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Cindas
WTF??????

zozouzo

töröljétek kössz

:):):):):)

Kész a pót is😊 (köszönet: Varsányinak)

Tinka123
csövi itt az új gépem lesz még mit alakítani rajta de korántsincs kész valakitöl szednem kell egy 144L530 jelet elöre mert ami haulinban találtam az nagyon lassan mozgott zmodiban és 24 óra alatt se végzett volna ha vki tud segíteni legyen szives irni egy pm et köszi!

http://rapidshare.com/files/139931286/bosch_halogen_pack.rar.html
itt van szerintem erre gondolnak a kollégák😄
Szépek a gépek grat mindenkinek hozzá😄
További szép napot és balesetmentes km-eket😄