18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
46253 : a pótkocsi privát ? ha nem légyszíves linkeld be ! köszi
★ G E R Y ★

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Egykis Up 😛

CB: Kis Lámpás Jimy

Két célom van : -Elérni az elérhetetlent. -Megtenni a megtehetetlent.
Az én Scaniámon sincs tuól sok minden.
Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol, az utas az aki a megállóban vár!!
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Audi / SCANIA / VOLVO / DAF / LKW Friends on the Road

A gond a megjelenéssel:Már nincs idõm éjjel-nappal a gép elõtt ülni és ezt csinálni...4-5 kor érek haza,tanulok,motorozok meg a berátaimmal logók inkább(van egyébb elfoglaltságom),minthogy itt üljek és ezt csináljam,amivel tulajdonképpen semmivel nem leszek az életben elõrébb,kedvem sincs nagyon,bár ezt észrelehetett venni,hogy mindig csak zmod-os képeket teszek.Elõbb-utobb kiadom,akármeddigis van kész,majd ha valaki akarja befejezi. +ujrakéne rakjam a gépet..
Am,köszi mindenkinek!
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
majd kijön, ha kijön
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
Nekem is volt
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Van egy problémám: Feltelepítettem a pttm-et, de sajnos nem indul, és kiír 2 hibaüzenetet:
elsõ:
második:
kérlek benneteket, hogy írjátok le, hogy mit telepítsekmég fel, hogy elinduljon a játék!
Köszönöm szépen!
u.i.:
AudiQuattro: kérlek írd meg, hogy a képen látható pályát honnan lehet leszedni! köszönöm még egyszer
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
★ G E R Y ★
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
★ G E R Y ★
Két célom van : -Elérni az elérhetetlent. -Megtenni a megtehetetlent.
én annak is örülök ha ki lesz adva mondjuk augusztusban vagy akármikor, nemhogy fel legyek háborodva mert nem adta ki a kiírt dátumra:S
www.szobi.picturepush.com

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"