52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • gumikacsa
    VAN VÉGRE COUNTRY ROAD!!!!!!!!!!!

• gumikacsa

• Hentes Bill #58
    ok, köszi. el is olvastam az infokat a honlapodról, kíváncsian várom a játékot
  • gumikacsa
    2005 eleje
  • Hentes Bill #56
    nem lesz multi? áááááá . ez a rig'n'roll mikor jelenik meg? :)
  • gumikacsa
    Sajna multi nem lesz. Azzal várni kell a rig'n'roll-ig.
  • Vlala #54
    Wow, újabb kamionszim? Jóóóóó!!!
    Eddig csak az Élet 18 keréken-t nyomtam, egy újsághoz kaptam...
  • antijedi
    ez hogy van határ megint egy jó pont, meg az alvás is
    az lenne még jó ha itt se mutatná a helyzeted a térklépen, csak egy sima térképed lene mint a valóságban..., max késöbb vehecc a kamionba gps-t... (ala 18wos első rész :P)
  • Cepheus
    Hi!

Anno régebben nyomtam még a HT2-vel, (sajnos a 18wos-hoz nem volt szerencsém), és úgy emlékszem abban mintha lett volna multi. Ebben is lesz, vagy csak sima single?
  • arty
    francba... még mindig látni az scrshotokon árnyék nélküli AI kocsit :(((

én a legjobban az alvás visszatérését helyeslem!! mekkora baromság már, hogy az AA ból kivették!
  • robotnyk
    mexikói határos képen milyet fékezett a csóka
  • Bucser
    A Képek meg Kafák... Remélhetőleg ezis modolható lesz és megcsinálják bele az AA-hoz készült kieg kamionokat...
  • Bucser
    Meg remélem az utcai autók borzalmas AI-ját is javítják... Olyanok mintha dróton húznák őket:) Meg milyen már, hogy a Külső sávon lévő elsőbbséget ad a belső sávon érkezőnek besorolásnál, holott a belső a gyorsabbik sáv:) MEg ha 10-el mész neki valakinek akár 10-15%-ot is sérül a rakomány, ha megy 80-al átrongyolsz 2 autó között a 2 kocsi mint egy flipperben a golyó elkezd repülni, te meg gond nélkül mész tovább:) Se sérülés se semmi.... Jahh meg furcsa, hogy az ellenfél kamionjai mindig olyan 50-60 MÖPH-val mennek mégis sokkal gyorsabban érnek mindenhova mint én a (§ MPH-val... Szóval vannak ott hülyeségek:)
  • gumikacsa
    A kontárkodásért cserébe pár kép:

• gumikacsa
    Imígy:

Bocs, hogy belekontárkodtam
  • gumikacsa
    Szép a főcímkép! Ügyes! De középre ez kellett volna:
  • Hentes Bill #44
    hú nagyon várom már a játékot. ma egész nap a across americával nyomtam :) nagyon tetszik, remélem javítnak benne néhány apróságot. pl lehetne kicsit részletesebb, szebb a grafika (a képekből ítélve így lesz ). remélem sok kamiont lehet várásolni, sokkal többet, mint pl az across americában (ha jól tudom ott csak 9 van ). fizika nagyon zavaró. pl 1-2X véletlen belementem egy autóba, és az, mint egy lufi(!) fent maradt a levegőben, és szépen leesett...reméltem, hgoy több város lesz a térképen (ahogy látom tényleg lesz pár új város, de én egy kicsit jobban örülnék, ha ennél több lenne). a városok hangulata olyan semmilyen, teljesen kihalt, remélem ezt is javítják. ja, és nagyon kicsik a városok (jó, nem Vice City nagyságú pályákat képzeltem el, de egy kicsit nagyobbakat). elég gyatra a viselkedése az autóknak, és a rendőröknek, remélem ezt is javítják. és remélem sokkal több tuningolási lehetőség is lesz, mert elég kevés dolgot lehet fejleszteni. és remélem nem fog akadni a játék, mert vitszes, hogy ha csak az 1ik tükröt is bekapcsolom, már idegesítően lassul a játék. meg amikor bejelentkezik a rádión vmelyik kamionos, akkor is belassul a game. amíg nem jön ki a játék, addig nyomom az across americával ezerrel :)
  • gumikacsa
  • gumikacsa
    Nagy része világos, de angolból kicsit kasu vagyok...
  • gumikacsa
    A kamionok ugyanúgy néznek ki??? HÁT...
  • antijedi
    figy, aki egy iylen gameban megkérdezi mi az izgalmas az tényleg pályát tévesztett... :)
  • nick név
  • Takezó
    kösz szépen
  • Takezó
    ezzel sokat segítettél...
  • Faterx
    New generation of Prism3D engine is used, with a lot of improvements and total overwrites of several areas.
    The game world covers continental US from coast to coast, and several locations in Canada and Mexico.
    One big map is available in the game. The map is quite bigger than the one in Across America.
    The number of cities has increased as well as the mesh of connecting roads, and the resulting world is really huge.
    The number of truck tractors is going to be higher than in Across America, and the number of trailers is going to be a lot higher for even bigger variety of cargo which you can haul.
    The improved world editor is once again a part of the game’s executable.
    Police AI and car AI is rewritten.
    New physics and collision system is rewritten.
    The handling of the trucks has been completely redone for the new game.
    You can be an employee driving for another company, and the AI boss would command you around. You can become independent owner-operator in control of your fortune, and you can also progress to become an owner of your own big trucking business with other drivers working for you.
    Sleeping time come back but only as an option to switch on/off based on the player’s preferences, just as several other simulation features that can be toggled on and off.
    Vast majority of the elements in the environment is rebuilt from scratch, so you can indeed expect to run into a whole lot of new things.
  • cSuwwi
    mondjuk az is igaz :)
  • Bucser
    Időre kell elszállítani egy fuvart és egy idő után van elég pénzed új sofőrt felvenni teljesítened kell egy állandó megbízást szintén időre. Ezután veszel fel kamionost és beállítod egy adott útvonalra... Ezután minél jobban szállít az embered és minél több árut viszel egy városba kiemelt fuvarozó leszel és a város megtéríti az odavitt áruban okozott károdat... ÉS szépen a konkurencia ellenében ki kell alakítani egy jól jövedelmező céget.. minél több kamionnal és fuvarozóval és bvevétellel..
  • antijedi
    ha iylet krédezel hogy mi az izgi szvsz meny inkább dúmozni... :)
  • Takezó
    korábbi hasonló játékokban hogy volt, tulajodnképpen mi az izgi? mennyi ideig kell vezetni v hogy van,
  • nick név
    engem assem zavarna ha kieg lenne mer akkor is jobb mint az across america
  • Bucser
    Nézted a város kidolgozottságát???
  • cSuwwi
    Ez majdnem egyazegyben az Accross America.
    A térkép majdnem ugyanaz, csak kevesebb várossal.
    A kamionok ugyanúgy néznek ki, etc.

Ez egy újabb kiegészítő nemde?
  • gumikacsa
    Há remélem, még sulikezdés előtt...
  • Bucser
    Jól tetted:) Kérdés mikor érkezik???
  • Faterx
    Az szerintem az én fülkémben volt...
  • PLackó
  • gumikacsa
    Ja. De vehetsz fel kamionosokat, vehetsz kamionokat. Na meg kicsit lehet tuningolgatni a kamiont...
  • Hentes Bill #23
    na, be is toltam a topicot a kedvencek közé
  • nick név
    ja, sztem kiba jo alig varom mar
  • Takezó
    még soha nem jáccottam ilyesmivel, de ql lehet... te 1 db kamionost alakítasz, akivel vezetni kell?