52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#340 -
#339 Kérdés:
A #187-es hozzászólásban lévő dolgokkal tudj valaki, mit kell csinálni? Mert van Photoshopom, de nem tudom, mit hogyan kell, hogy felismerje a *.DDS fájlokat??? -
#338 4000Ft-ért megveszem, de a szokásos 10-12-ért már nem.
Amúgy először úgyis letöltöm és ha tetszik és olcsó, akkor megveszem. -
FiReBoY #337 Bármit ami kamcsi. -
#336 Nem szabad!!! Meg kell venni!!!! -
#335 akkor meg letöltjük -
#334 A galériába csak pttm képet tehetek, vagy bármit, ami kamion? -
#333 De itthon nem igen lesz boltokban, a netről való rendelésnek pedig nem vagyok híve.... -
FiReBoY #332 Szerintem egész jól alakul nem? Íme. -
FiReBoY #331 Ha jól számoltam... :D -
#330 az baráti ár -
FiReBoY #329 3851 Ft jelen pillanat szerint elvileg. -
FiReBoY #328 Olvastam a Truckpol fórumon, hogy 20 dollár lesz az ára... Magyar pénzben az mennyi? -
FiReBoY #327 Úgy néz ki, hogy a mostani design ami rajta van az már jó lesz. -
FiReBoY #326 Húúúú. Lenne egy kérésem. Aki elég jól grafikázik az csinálna egy bannert a PTTM Hungary-nek? -
FiReBoY #325 Nem. -
#324 Gyanítható, hogy igen... :) -
#323 A fórumba akkor majd újra kell regisztrálni? -
FiReBoY #322 Idő közben problémák akadtak a design-al, úgyhogy m,egint változni fog! :D -
FiReBoY #321 Kicsit megváltozott a PTTM Hungary designja és kivettem a "fórumot", ugyanis újraírom. Jah és még meg kell csinálnom a A játékról menüt is. Na meg a többit. :)
Pedal To The Metal Hungary -
FiReBoY #320 Persze, persze nekem is. De jó lenne egy-két damage kép. -
#319 na jah -
#318 A béta teszterek felcsaphatták volna a bétát a közösbe...:)))) -
#317 Nekem a képek csak nagyobbkedvet csináltak............................... -
FiReBoY #316 A béta tesztereket szidja le, hogy ne dobjanak ki új képket. Innen következik az, hogy akinek nem tetszik a képek alapján a gamma, az már meg sem veszi és így jelentős bevételtől buknak el. Viszont, ha nem tudja az ember hogy milyen a gamma akkor megveszi. De így már nem. Ez a hátránya a beta testereknek. -
FiReBoY #315 A beta testerek össze-vissza kiszórták a képeket. (ugyanez megtörtént a régebbi 18 wos-eknél) Mégegyszer elmondja, mit a régebbieknél is: hogy kár volt kiszórni a képeket, mert nem lesz már csak egy kicsi meglepetés se azoknak akik megveszi a játékot.
Ehhez hasonlít a szöveg. Vagy nem? -
#314 Re:
Ez mi? :
Ok i know where all drooling at the pics of PTTM,and We want all want more and more pics,But i must remind all members not to flood this thread on asking for pictures.
We are only a couple of days away from the release date,and i think that the gentlemen that have showen us more then enough pics to look at for now,I can tell you that ounce everyone starts getting their copies of PTTM the pics will come in like crazy.
So this is the part that everyone is going too hate me for ,But i'am asking the Beta Testers not too post anymore new pics up on the forum i thank you for the pics that you all ready have put up.
As it has been said in the past with the other 18WOS,and it as been all ready been said with PTTM,and now i'm going to say it again.
If the Beta Testers posted everything about PTTM then we would have nothing too look forward too no little surprises as you play PTTM. -
#313 A streetLegal, Redline, Monster Garage nem valusoft, hanem Activision Value.
Amúgy mind1. -
FiReBoY #312 Mutathatna párat... -
#311 -
#310 Kár, hogy ValuSoftos ... képzeljetek el egy olyan kamionszimulátort, ami EA -s, vagy akárki más által kerül a boltokba. ValuSoftos volt a Street Legal is, és annak is zúzott a gameplay, és az egyedi ötletek ... csak sajna egy rövid távú project volt a játék, így a grafikára, motorra nem jutott elég idő. Legalább a 18WOS nem volt annyira bugos. De ha egyszer Street Legal, vagy 18WOS hosszú távú project lenne ... akkor aztán tuti mindenki fejébe megmaradna hosszú időn át a neve. -
FiReBoY #309 Szóval akkor nem lesz a kamionon látható a törés? Ugyanis Jarek nem csinált törött kamionokról képet... -
#308 Ez mi? :
Ok i know where all drooling at the pics of PTTM,and We want all want more and more pics,But i must remind all members not to flood this thread on asking for pictures.
We are only a couple of days away from the release date,and i think that the gentlemen that have showen us more then enough pics to look at for now,I can tell you that ounce everyone starts getting their copies of PTTM the pics will come in like crazy.
So this is the part that everyone is going too hate me for ,But i'am asking the Beta Testers not too post anymore new pics up on the forum i thank you for the pics that you all ready have put up.
As it has been said in the past with the other 18WOS,and it as been all ready been said with PTTM,and now i'm going to say it again.
If the Beta Testers posted everything about PTTM then we would have nothing too look forward too no little surprises as you play PTTM. -
#307 Ez a Jarek (Truckpol) nevű manus igencsak jóban lehet a készítőkkel (mivel már játsza a játékot), úgyhogy tutira nem a hasára ütött. :) -
#306 igaz,ténylegnem volt nagy felhajtás -
#305 megygyőztél, köszi...
bekopilom azért a cikket
"I would like to say "thank you" to Cory Johnson (ValuSoft®) and Pavel Sebor (SCS Software®) for getting me opportunity in beta testing of their new game called 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal. I grab to opportunity to thank SCS Software for this game it made in 9 months time.
As you know the release date is August 26th, 2004 so now we must wait only for this day.
So, I can prepare some new materials about 18WoS: Pedal to the Metal for this site now. In the first step I've posted here some new screenshots from this game." -
#304 http://truckpol.prv.pl -
#303 honnan vettétek a 26át ? Sehol se találom ... senki nem tud róla semmit, csak mi ? Az ilyenek nem szoktak bejönni ... én is iszonyat várom már, de azért nem kéne szerintem ennyire beleélnünk magunkat, hogy itt lesz 6 napon belül ... -
#302 26.és en fog csúszni ugye? -
#301 Kijöhetne már. Elvileg még 1 hét kb. nem?