52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#1021 Akkor is, ami alapból ilyen szar... de majd meglátjuk ;-) -
#1020 Meg az AA-t millióegy kiegészítőve ellátták abban eredetileg csak 10 kamion volt tudtommal ebben kapásból 18 van.. egyrészt másrészt pedig az AA kapott asszem 5 patchet... -
MrTressy #1019 aki volt a parádén láthatott pár csörös amcsi kamiont élöben majd teszek fel képeket is :) -
ZOLEE22 #1018 Nekem meg az a véleményem, hogy nevonjunk le kővetkeztetéseket amig nem tuningoltuk egyik kamiont se, az aa-ban is a kezdő kamion elég silány volt, de szerintem javult az álapota amint lehetet tuningolni. -
#1017 -
#1016 Gagyi... :(
AA mennyivel konolyabb volt! -
#1015 -
#1014 Hát engem nem fogott meg ez a játék!Nem erre vártam :(
"De majd a Rig N' Roll :O -
ZOLEE22 #1013 hát amig én játszotam 60 percet lement kétszer a nap -
#1012 -
#1011 Kamu -
#1010 GameStar fórumból :
#23 - [flashmanus] 2004-08-28 @ 16:14 | válasz erre
EZ A JÁTÉK SZINTE MAJNEM YOOBB MINT A MÁSIK KEDVENCEM A HARD TRUCK!!! Nagyon örülök hogy eszt a játékot letöltöttem mert már egész nap ezzel jáccok :DD
Disco-t hallgatok de a főmenűbe a zene bejön ;-)
a srácnak 1 óra a nap ?! WOW ;) -
#1009 "Ezek után érdekel is valakit egy demó, ami 90 megás és tartalmazza az egész játékot, ha fizetsz érte? :D Egy embert tudok :) Megjelent a 18 Wheels Of Steel Pedal To The Metal című ... hát valami játék demója, ami 1 órás játékidőt tartalmaz, amíg nem fizetsz érte. Onnantól viszont teljes játékká válik. Na jó, ez egy kamionos szimulátor, állítólag :) Nézelődjetek szét a magyar rajongói oldalán is, vagy töltéstek le, ha úgy tartja kedvetek."
form GameStar
(ők se teljesen máködőt írtak ... a HÜLYÉK ! ) -
ZOLEE22 #1008 Ezt mérnem montad még az elején -
#1007 Lehet, hogy ügyvéd, és azért köt bele a teljes, vagy teljesen működőbe
Nem változott semmi olyasmi, amit tudtam volna követni ... úgy néz ki nem véletlenül nem krekkelték még ki a TryMedia progikat, és nem véletlenül él még a cég ... :( -
#1006 De nem változott? -
#1005 Honnan tudjam, hogy hogy működik, nem vettem meg.
Amúgy meg hogy lehetne nem teljes, csak teljesen működő? Ez hülyeség.. :) -
#1004 Eza progi így működik
van egy állapot ... lementi (reg/filerendszer)
aztán szólok neki később, hogy hasonlítsa össze a régivel a mostanit. Szóval ha változott a fájl, vagy a regisztri akkor kiírja. MIvel 25ről 24 perc lett az időm, ezért sztem változnia kellett volna ... :) -
#1003 és hogy nyitod ki?? mert én még nyitókát nem láttam rajta sehol.. se olyan opciót, hogy enter registy code vagy Enter activation code.. ez nem teljes csak teljesen működő!!! Nagy különbség...
mindegy azpért megvárok egy ISO-t belőle... -
#1002 Császtok!
Format c:-lesz. Úgyis ráfér a gépre.... -
#1001 És a DOS-os része a dolognak? -
#1000 Az is jó...Akkor már kedden itt lesz! Ha minden igaz... -
#999 Határozottan rosszabb. -
#998 Már írtam ,hogy több TryMedia védelemmel eláttott progi látott napvilágot. Egyet se törtek fel ... szóval marad az aug. 31 ... a full game ... -
#997 Slayer ...l efutott téma ... kipróbáltam 2 progit, aztán szenvedtem 30 perc/progi de nem jutottam a loggal előrébb ... pedig nézett az mindent ... de ha érdekel, akkor :
FileWatch -
#996 Sebaj, remélem hamar feltörik! -
#995 Rosszabb! -
#994 Valszín, hogy a full CDs több lesz ... de hát képzelj rá egy DirectX -et, ami azért már jelentős hányada lesz a CDnek, ha 90 MB körüli a játék. Továbbá, mindenféle csicsa a CDn. Aztán lehet tesznek rá még pár zenét, sakkkó örülhecc, hogy van egy 150 MBos játékod ;) -
#993 Ezt fejtse meg valaki mert én nem igazán értem.
"Amúgy nem tudsz egy jó progit, ami tudja logolni ,hogy milyen tevékenységek történtek a vinyón (fájl írás, megnyitás, törlés, létrehozás) ?
Ez kikerülhető sok dologgal. Pl. DOS alatt dolgozás, progi bezárása.
Linux alá viszont létezik ilyen, de a nevét fejből nem tudom." -
#992 Lehet hogy már meg is jelent? Csak boltban nem lehet megvenni? -
#991 még mindíg nem próbáltam ki.
de jobb a fizika mint az AA-ban vagy nem sokat változott? -
#990 Nézz körül a TryMedia -n ... a lényege az, hogy teljes programokat időkorlátosra megcsinálja. Teljes, FULL, vagy hogy akarod ... ;) -
#989 Meg ezek is nyitódnak gondolom! -
#988 Komoly? Na nemmá!
90 mega? Bakker ezt floppy-n is kiadhanák! -
#987 Ha megvásárolod neten, adnak egy aktivációs kódot, és annyi.Időkorlát kinyitva! -
#986 Szerintem nem. Vagy ha igen, akkor hibás. :)
1 Mikor a sofőr elálmosodott, rááltam az alvás ikonra, és hiába nyomtam, hogy aludjon 6 órát, nem történt semmi.
2 Kicsit tuningolni akartam a kamiont. Nem lehet, az a rész, meg a gazdasági le van zárva.
3 Benéztem egy kamion kereskedőhöz, hátha tudok venni. De nem tudtam, mert ugye a kamiontuningos, vásárlós rész le van zárva.
MÁS: Grafika az űberszép. A városok is állatok. Most inkább a köztük lévő távolság kevés.
A fizikát kegyetlenül elba**ták, olyan érzésem volt, mintha Rebell Trucker-es mozgása lenne a kamionnak. De majd jönnek a pecsek... -
#985 pedig az -
#984 Regisztrim is változott, de azt tuti senki se köszönné meg, ha betenném ;) -
#983 -
#982 bzzeg ... jól megcsinálták ... most már télleg leszarom ... már csak kíváncsi vagyok, hogy a jó életbe lehet eltenni így egy időmérőt ...