52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
Vlala #1381 MÉG MINDIG NE OFFOLJUNK!
Ha már számolsz, régen rossz. Nem végeztél előtte piackutatást, nem tudhatod, hogy a csökkentett árú játékokra hány ember fanyalodna rá a "jól megszokott" átíratás helyett, (60Ft/CD) szerintem 1% sem térne át a jó útra, hanem követelnék a 300 Ft-os játékokat, mert Te kiszámoltad, hogy még az is megérné nekik. Ráadásul 15000 Ft-nak vettél egy játékot, ami egyáltalán nem tükrözi a valóságot.
"bárki akit ismerek " Ez zsákutca. Ne folytasd.
Játékot most is lehet 3000 Ft-ért kapni, kicsit régebbi, de eredeti, vegyél ezekből!
Sajnálom, de a világ nem úgy működik, ahogy Te elképzeled!
ZsZso
Jah, akkor még van egy-két hónapunk! Amíg ideér, az pár hónap (biztos gyalog jön) ! -
Akuma #1380 Jah, azért én is megpróbáltam utánaszámolni :))
75millió VS 1500millió -
#1379 Igazad van! Én is ezt akartam kifejteni, de én belegabajodtam a harmadik szám után :DD -
#1378 dehát egy órát kell vele jáccanod, hogy kiírja, hogy most már nem jácchacc vele ... nem a letöltéstől számítja, vagy a telepítéstől -
#1377 HÁt én beszoptam a faszt.
Leszedtem a demót, de elfelejtette, hogy lejött...
El se indult, csak kidobtza hogy vegyem meg...
-
#1376 jah, de a holnap, az amerika - holnap -
Akuma #1375 3000-ből bőven szereségesek lennének! Ők extranagykerárasáronszerzik a lemezeket (emiatt télleg ne féltsük már a fejlesztőket!!). Magyarországon él kb 10millió ember, akik közűl legfeljebb 5ezer ember vesz legális programot. Kb 500ezer ember illegális programokból él. 5000*15000Ft vagy 500000*3000Ft??? Mi lenne a jövedelmezőbb?? Persze én nem tudhatom, hogy pontosan hány ember van ebből vagy abból. De bárki akit ismerek programjai 95% másolt program. A maradék 5% azok ajándék lemezek! -
#1374 -
Vlala #1373 B+, a lényeget meg nem írtam le: HOLNAP JÖN A JÁTÉK!!!
-
Vlala #1372 NE ITT, könyörgöm! Ezt már megtárgyaltuk egy lezárt fórumban, a "Honnan lehet letőteni"-ben a Gumiban, igazán nem kellene szétoffolni egy kamionos-játékos topicot.
A 3000 Ft-ra a fejlesztők/kiadó is ráfaragna, mert nem tudna annyit eladni, amennyivel már nyereségesnek mondhatnák a játékukba ölt energiát és időt. És akkor sem venné meg mindenki, legfeljebb akkor, ha a játékok olcsóbbak lennének egy nyers CD-nél.
A játékok pont azért kerülnek ennyibe, mert ki kell fizetni a warezolók díját is!
Ja, én mondom, hogy ne itt, aztán folytatom... -
Akuma #1371 Ha a készítők "megtisztel"nének azzal, hogy 3000 forintért adnának egy játékot, akkor mindenki megvenné! -
FiReBoY #1370 Szerintem az a becsületes ember, aki megtiszteli a készítőket azzal, hogy megveszi a játékot! -
#1369 azok -
#1368 Hehe :) -
#1367 mért idiota, aki megveszi? -
#1366 Az Ebédidő benne van a szerződésemben meg lehet nézni...
-
#1365 ne punnyadjunk már ... tessék aktívnak lenni :) -
#1364 Ebben van valami... egyébként mi van odaírva? Nem tudok olvasni! -
#1363 "Csak két dolog végtelen: a Világegyetem és az emberi butaság, bár az elsőben nem vagyok egészen biztos."
(Albert Einstein) -
FiReBoY #1362 Azért bizakodjunk... :) -
#1361 Főleg ha vannak olyan idióták, akik megvásárólják ;-) -
#1360 Mégha netről akarod húzni, arra is várni kell még legalább 2 napo! -
#1359 nem egy nap lesz az -
#1358 2 ... amcsiban lesz 31én. Azaz a full csak 1én lesz sztem, (időeltolódás) -
FiReBoY #1357 Nah frissült a PTTM Hungary...
Egy napot nem bírtok ki krekk nélkül már? :) -
#1356 meg c++ fordító sincs a gépemen :( -
#1355 Najó, nem tudom ... az első sorában van egy "Hoko" ami dunsztom nincs milyen program :) -
R9 #1354 Valaki hívta már a 911-et? :) -
Akuma #1353 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Your free trial has expired.
Upgrade to the full version of this product now and enjoy...
Unlimited usage - You own the product.
No additional downloads or CD-ROM necessary.
No shipping or shipping fees like other products online.
Instant activation. You´ll be using it again in minutes.
Install on multiple computers you own (Internet
blabla...
ezt a szöveget tartalmazó file-t kellene megtalálni. Ebből vissza lehetne fejtei egy weboldalkészítő progival, hogy honnan kapja az információt. -
#1352 Akkó megnézem meddig jutok ... addig is tanulok vmit :) -
#1351 Senki se ír krekket ? -
Akuma #1350 Lehet én is, nem emléxem :P -
#1349 Na jó, mondjuk én le is töröltem :) -
Akuma #1348 Tőlem már erősen védekezik a gépem, tudja milyen veszélyes ember vagyok a programokra nézve -
ZOLEE22 #1347 nekem nics fent a játék lejárt a 60 percem és mégis látok bejegyzést a dokumentumomba meg a regbe is :P -
#1346 Hát nem tudom ... nekem azé nincs, mert nincs fent a játék :) -
#1345 Lehet... nekem még van 5 percem!:)) -
FiReBoY #1344 Hát szép jó napot mindenkinek! Hazajöttem! Plackó köszi az infót... :)
Nah amint láttam próbáltatok krekkelni, de nem sikerült. Mind1. Várunk. Minnyárt frissítem a PTTM Hungary-t! -
Akuma #1343 Lehet azért mert nekem már letelt az egész 60 perc?? -
Akuma #1342 Nincs meg