52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • Slayerboy
    Valaki aggyon má linket a patchez!Nem találom, hiába lapozok vissza! :(
  • PLackó
    pttm
  • Met
    Na, PTM download start.
  • Slayerboy
    Na hol van az a patch?
  • robotnyk
    nemtom, nekem semmi bajom a cuccal, akkor meg minek patcheljem :)
  • Charly
    És a 0.5-ös patch hogy megyfel nem jöttem még rá
  • PLackó
    na,már a r.04-es fájlt töltöm :P
  • robotnyk
    nem, az nem az
    az azt jelenti, hogy majd a fejlesztéséket bármikor ráteheted a járgányra, út közben is, mint a WoSben.
    akkor fejlesztesz te magad, majd ha feljebb lépsz a ranglétrán gondolom. (asszem 100 rugót kell összefuvarozni, akkor léptetnek elő, de javítsatok ki ha nem)
  • Charly
    és ha azt nem pipálom ki én fejlesztek?
  • robotnyk
    upgrade anywhere, csak játék kezdéskor állíthatod be
  • Charly
    meg a patch se tudom hogy megy fel
  • Charly
    melyik az a opció?
  • robotnyk
    hát dolgozóként kezded, ott meg így a jó, később kezdhetsz tulajdonosként is.
  • robotnyk
    van az elején egy opció, amit ha nem kapcsolsz be, akkor csak a kereskedőknél, meg talán a termináloknál tudsz fejleszteni
  • Charly
    ez a baj hogy autómatán kapod a cuccot nem pedig te választod
  • robotnyk
    rohadt jó a gém.
    a határidők tetszenek, életszagúbb az egész. jó a pihenés. az első fuvarommal éppen odaértem :) 2:18 volt a határidő, 2:17kor akasztottam le a cuccot+plusz a végén már pislákolt a csóka rendesen
    kaptam is egy 200kWos mocit. sokkal szebb az egész, jó hogy van sok főút, nem csak autópálya. nem olyan almák az autósok sem. az igaz, hogy a városok még mindig csak pár utcából állnak,de nem csak egyszerűen egy kocka az egész, párhuzamos utcákkal.
  • Met
    Richard Burns Rally
  • Slayerboy
    RBR az mi?
  • Charly
    Gáz van nemtudok fejleszteni a kamionon semmit
  • Slayerboy
    Nekem meg időközben lejött a game... mgyek is betesztelem! :)))
  • Met
    Na, 35 perc múlva lejön az RBR aztán lerántom ezt is:)

Kell patchelni vagy nem?
  • Slayerboy
    Majd írd meg mire jutottál! :)
  • KÁdám
    Köszi!
  • DJ Bee18
    Na már jön! Már alig várom :)
  • Slayerboy
    1.Telepít.
    2.Futtat.
    3.A tálcán a villám ikonon jobb klikk,majd "Virtual CD/DVD ROM", majd "Set number of device".Ilyenkor megcsinálja a virtuális cd meghajtót, amibe be kell tenni a cue fájlt.
    Így: Jobb klikk a tálcán az ikonon,majd virtual CD/DVD rom aztán (pl.) "Device 0: [G]:"
    majd mount image. Itt kell kiválasztanod a letöltött *.cue fájlt.Ennyi innentől indul az autorun, vagy ha nincs, akkor meg tudod nyitni a CD-t a sajátgépben.
  • KÁdám
    Sziasztok!
    Valaki elmondaná,hogy kell használni a daemon tools-t?
  • DJ Bee18
    Köszi, bocs hogy nem olvastam vissza
  • Slayerboy
    http://wandoo.try.hu/ 200 ft/6nap!
  • DJ Bee18
    Bocsi, de lehet hogy tudatlan vagyok, én még a torrentről nem hallottam :) Miután megvan ez a torrent fájl, mit kell vele csinálni, vagy ha valaki tud SMSwebet mondjuk ISO játékkal, akkor azt is elmondhatja. Köszi előre is!
  • Slayerboy
    Valóban jobb érzés eredeti CD-vel játszani... de ilyen árak mellett... 10 rugó egy program pfff :D
  • arty
    sztem amig ki nem játszom magam vele, addig ha lesz valami megoldás lehet megveszem... annyira olcso :)

és jobb érzés origival játszani, mert nem rakja olyan könnyen félre az ember másik kedvéért... sztem.
  • Slayerboy
    Eddig én is így voltam vele... de kb 5 perc múlva lent van a game, szóval mostmár nem venném meg :))
  • Slayerboy
    Majd megnézem, hátha sikerül.Amúgy it vki írt valamit arról, hogy a patch fagyasztja a gamét...igaz ez?
  • arty
    árulo! :)

jajannyira örülök h megjelent a prg!!! :) mondjuk, ha most megvehetném husz dolcsiért és a kezembenyomnák CDn, megvenném becsszora
  • Charly
    valamit ir a fékről de nem tudom hogy kell és hova bemásolni a patch-et
  • Slayerboy
    Én ftp-ről szoktam húzni... esetleg DC-ről.
    De most nem ftp-zek, mert az sok időt vesz igénybe (keresés, 421 stb..) :) Most úgyis van zs a kártyámon...hát kűttem egyet... (bár én se szoktam fizetni programokért :))
  • arty
    énmeg annyit töltök le amenynit akarok, amikor akarok, ingyen... ;)
  • Slayerboy
    Végülis ez a pecs javít valamit a játék fizikáján?
  • Slayerboy
    Azért érdekes, hogy az AA nagyobb mint a PTTM ...
  • Slayerboy
    Még 2x15 MB, és lent van! :)) kb. 15 perc :