52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#2061 Valaki aggyon má linket a patchez!Nem találom, hiába lapozok vissza! :( -
#2060 pttm -
#2059 Na, PTM download start. -
#2058 Na hol van az a patch? -
#2057 nemtom, nekem semmi bajom a cuccal, akkor meg minek patcheljem :) -
#2056 És a 0.5-ös patch hogy megyfel nem jöttem még rá -
#2055 na,már a r.04-es fájlt töltöm :P -
#2054 nem, az nem az
az azt jelenti, hogy majd a fejlesztéséket bármikor ráteheted a járgányra, út közben is, mint a WoSben.
akkor fejlesztesz te magad, majd ha feljebb lépsz a ranglétrán gondolom. (asszem 100 rugót kell összefuvarozni, akkor léptetnek elő, de javítsatok ki ha nem) -
#2053 és ha azt nem pipálom ki én fejlesztek? -
#2052 upgrade anywhere, csak játék kezdéskor állíthatod be -
#2051 meg a patch se tudom hogy megy fel
-
#2050 melyik az a opció?
-
#2049 hát dolgozóként kezded, ott meg így a jó, később kezdhetsz tulajdonosként is. -
#2048 van az elején egy opció, amit ha nem kapcsolsz be, akkor csak a kereskedőknél, meg talán a termináloknál tudsz fejleszteni -
#2047 ez a baj hogy autómatán kapod a cuccot nem pedig te választod -
#2046 rohadt jó a gém.
a határidők tetszenek, életszagúbb az egész. jó a pihenés. az első fuvarommal éppen odaértem :) 2:18 volt a határidő, 2:17kor akasztottam le a cuccot+plusz a végén már pislákolt a csóka rendesen
kaptam is egy 200kWos mocit. sokkal szebb az egész, jó hogy van sok főút, nem csak autópálya. nem olyan almák az autósok sem. az igaz, hogy a városok még mindig csak pár utcából állnak,de nem csak egyszerűen egy kocka az egész, párhuzamos utcákkal. -
#2045 Richard Burns Rally -
#2044 RBR az mi? -
#2043 Gáz van nemtudok fejleszteni a kamionon semmit -
#2042 Nekem meg időközben lejött a game... mgyek is betesztelem! :))) -
#2041 Na, 35 perc múlva lejön az RBR aztán lerántom ezt is:)
Kell patchelni vagy nem? -
#2040 Majd írd meg mire jutottál! :) -
KÁdám #2039 Köszi! -
#2038 Na már jön! Már alig várom :)
-
#2037 1.Telepít.
2.Futtat.
3.A tálcán a villám ikonon jobb klikk,majd "Virtual CD/DVD ROM", majd "Set number of device".Ilyenkor megcsinálja a virtuális cd meghajtót, amibe be kell tenni a cue fájlt.
Így: Jobb klikk a tálcán az ikonon,majd virtual CD/DVD rom aztán (pl.) "Device 0: [G]:"
majd mount image. Itt kell kiválasztanod a letöltött *.cue fájlt.Ennyi innentől indul az autorun, vagy ha nincs, akkor meg tudod nyitni a CD-t a sajátgépben. -
KÁdám #2036 Sziasztok!
Valaki elmondaná,hogy kell használni a daemon tools-t? -
#2035 Köszi, bocs hogy nem olvastam vissza -
#2034 http://wandoo.try.hu/ 200 ft/6nap! -
#2033 Bocsi, de lehet hogy tudatlan vagyok, én még a torrentről nem hallottam :) Miután megvan ez a torrent fájl, mit kell vele csinálni, vagy ha valaki tud SMSwebet mondjuk ISO játékkal, akkor azt is elmondhatja. -
#2032 Valóban jobb érzés eredeti CD-vel játszani... de ilyen árak mellett... 10 rugó egy program pfff :D -
#2031 sztem amig ki nem játszom magam vele, addig ha lesz valami megoldás lehet megveszem... annyira olcso :)
és jobb érzés origival játszani, mert nem rakja olyan könnyen félre az ember másik kedvéért... sztem. -
#2030 Eddig én is így voltam vele... de kb 5 perc múlva lent van a game, szóval mostmár nem venném meg :)) -
#2029 Majd megnézem, hátha sikerül.Amúgy it vki írt valamit arról, hogy a patch fagyasztja a gamét...igaz ez? -
#2028 árulo! :)
jajannyira örülök h megjelent a prg!!! :) mondjuk, ha most megvehetném husz dolcsiért és a kezembenyomnák CDn, megvenném becsszora -
#2027 valamit ir a fékről de nem tudom hogy kell és hova bemásolni a patch-et -
#2026 Én ftp-ről szoktam húzni... esetleg DC-ről.
De most nem ftp-zek, mert az sok időt vesz igénybe (keresés, 421 stb..) :) Most úgyis van zs a kártyámon...hát kűttem egyet... (bár én se szoktam fizetni programokért :)) -
#2025 énmeg annyit töltök le amenynit akarok, amikor akarok, ingyen... ;) -
#2024 Végülis ez a pecs javít valamit a játék fizikáján? -
#2023 Azért érdekes, hogy az AA nagyobb mint a PTTM ... -
#2022 Még 2x15 MB, és lent van! :)) kb. 15 perc :