52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
fgm #2302 Hát ez szar ügy !! -
#2301 Úgy becummantottam mint atom. Fewlvettem egy fuvart amivel (nagy ésszel) amit képtelenség volt időben leszállítani. A késésért kb. annyit vontak le, mint amennyit egyébként kaptam volna. Lement a pénzem minuszba. Kiválasztottam a legközelebbi fuvart, de félúton elfogyott a benzinem és hitelbe még a 911 se adott. Megállt az út közepén a kamion és over. Tölthettem vissza a 3 órával előbbi kimentést. :D SuX -
#2300 Akkó mehetsz haza... -
#2299 Nekem elgé alacsony gépem van (P4 1.6Ghz, 576 Ram, GF4 Ti4200 128M) és röccenésmentesen fut. -
#2298 hát ez igen lolos gamma , le se töltöm -
#2297 na megvan a game.
hmmm nemrossz. néhanéha beakad de az elviselhető.
-
#2296 Milyen gép kell nek, ahhoz hogy minden fullon fusson? -
#2295 Nem olvastam vissza, nem tom, volt e már?:
To enter a cheatcode, you must edit config.cfg file in advance located in your "$home/18 WoS Pedal to the Metal" directory. Remember, you must create a backup copy of the file before proceeding. Use a text editor to edit the config.cfg file in C:\Documents and Settings\jarek\My documents\18 WoS Pedal to the Metal" in WINXP for example. Change the following line in the file to enable console window
used g_console "1"
and then save the config.cfg file.
Begin game play and press the ~ (tilde) key to display the console window. Type one of the following codes to activate the corresponding cheat function. After this press ~ key to close console.
commands
Description
cheat drivers
access to all free drivers
cheat dealers
access to all dealers
cheat money
you get $ 100,000 to your account
cheat stars
your prestige will be set to max.
18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal tips
MAP EDITOR
To enter a map editor, you must edit config.cfg file in advance located in your "$home/18 WoS Pedal to the Metal" directory. Remember, you must create a backup copy of the file before proceeding. Use a text editor to edit the config.cfg file in C:\Documents and Settings\jarek\My documents\18 WoS Pedal to the Metal" in WINXP for example. Change the following line in the file to enable console window
used g_console "1"
and then save the config.cfg file.
Begin game play and press the ~ (tilde) key to display the console window. Type
edit america
and you'll be transfered to map editor ;-).
-
#2294 0-25% Prestige - Dark Star
25-50% Prestige - Bronze Star
50-75% Prestige - Silver Star
75-100% Prestige - Gold Star -
#2293 Hat bizony Mexio mar csak ilyen......
"Alkonyattol Pirkadatog" en itt nem allnek meg pihennei, ha kedves az eletem
-
Leonov #2292 Hány "prestige" pont kell ahoz hogy ezüst vagy bronz vagy akármilyen csillagom legyen? -
#2291 Nekem ezek a boxerorrú gépek maradnak a kedvenceim:
-
#2290 Safety Car (a hátam mögött melegítették a gumikat)::
-
#2289 Ha összegyüjtesz 100.000 dolcsit és előlépsz operátornak -
mEkLaU #2288 Lehet h hülye kérdés bocs de mikor lehet kamiont cserélni már csináltam 4-5- fuvart és még az ütött kopott kamionom van bár mos már 8 sebességes.Szal hogy lehet? -
#2287 Na kipróbáltam és ez a rész is bejövős. Tetszik az, hogy kezdetben csak alkalmazott vagy és idővel szépen főnökké lépsz elő. Egyelőre nem játszok álmossággal. :-) -
#2286 Sokat vezettem éjjel a játékban -
#2285 én :) -
#2284 :DDD -
#2283 de
A 2. mondatot gondolt át mégegyszer. :D -
#2282 Asszem mert még eddig nem ásítozott a csávom:) el is felejtettem bekapcsolni. Azt az elején lehet nem tehát később nem lehet modósítani csak ha kezdesz egy új játékot nem? -
#2281 álmossák powra :) -
#2280 jajó :P -
#2279 iken, met fiú! :) -
#2278 kanjon? -
#2277 rajtam kívűl játszik még valaki az álmosság kikapcsolásával? :) -
#2276 mert szép kaNjonom van! -
#2275 merthogy? :) -
#2274 Nyugodtan alszom el:
-
Lufy #2273 már csak az r01 kéne, mert a másikat nagy nehezen leszedtem dc-röl:) PLZ -
Lufy #2272 de most szedném is. 512 DSL max 5-10 perc lenne.PLZ -
joe69 #2271 azt torlik... -
#2270 Irányítás xar :( -
#2269 Megmozdítom az egeret, és akkor visszajön a kép. Szerintem elfelejtették kikapcsolni a Windows-os sleep beállítást a játékon belül... -
Lufy #2268 vagy nem töltené fel vki ezt a 2 file-t vmi tárhelyre?LÉCCI;) -
#2267 -
Lufy #2266 Én torrentes cimröl szedtem le (bithumen), de két file hibás...másnak is? Van olyan torren amiben kitudom választani, hogy csak ezt a kettöt akarom tölteni? -
#2265 cak=csak
fáket=féket
lol, nem tok írni, lőjjetek le :D -
#2264 és csak restartozni tudsz?vagy visszakapcsolod a monitort? -
#2263 nekem nincs vele semmi gond. cak az irányítás
fáket már mexoktam