52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • gumikacsa
    Kis RIGNROLL:

i got this from a friend of mine

Release Date: Febuary 19, 2005 (europe, russia)
    Price: 49.99

USA Relase Date: May 29, 2005
    Price: 49.99
  • arty
    mivel az alig használ shadert - gondolom... esetleg ott mr eleve le volt butitve. Mindenesetre ez szebb játék - SZVSZ. Megprobáltad, amit tirtam ?

Más grafikai butitást ?
  • Hentes Bill #2460
    lol
  • Hentes Bill #2459
    nem, még nem... de azért kösz :)
  • Hmuda
    Ja hogy ezek. Ezek cégtelepek. Ne mond már hogy még nem vitt el egyre sem a sors.
  • Hmuda
    Mikre gondolsz? A sárga pöttyök a városok, a kék címerek az utak, zöldet még nem láttam.
  • Hentes Bill #2456
    [IMG][/IMG]

ez lemaradt :)
  • Hentes Bill #2455
    emberek, ezek mik ezek a sárga, zöld, meg kék akármi a térképen?
  • Hmuda
    Az a legnagyobb gond a játékkal (nekem legalábbis) hogy pause közben nem lehet rendezgetni a hudot és nem lehet kamerát váltani és forgatni az 5-öst. Pedig az lenne az igazi.
  • robotnyk
    ilyen volt nekem is :)
  • traXion
    kár hogy a hudokat bennhagytam
  • Hentes Bill #2451
    szép kép
  • rasch
    hol az antianalising?
  • traXion
    Néhez-munkagépek szállítása powra:

• traXion
    Amikor cég tulaj leszek akkor is sazl.. :D
  • Taranov
    Én is most lettem az, és sokkal könnyebb volt alkalmazottnak lenni, csak vinni kellett amit mondanak, itt meg tervezni kell, hogy mit hova viszel és onnan mit viszel és hova mennyiért mennyi idő alatt
  • zoszt
    Igen de most már kétszer annyit kapsz egy hasonló fuvarért(ha jól választol). Szerintem inkább az a baj, hogy túl hamar lehet megszerezni a legjobb verdát.
  • rasch
    Csak azt nem értem hogy Colin Mcrae 4-nél nem akad!
  • Hentes Bill #2444
    nah, elértem a 100k-t, vállalkozó lettem, most meg megint a legtrágyább kamionnal vagyunk? lehet kezdeni előlről a kínlódást, király
  • arty
    KÖSZ!

a legrosszabb, hogy a demoban is szivtam ezzel, de ott felfogtam a kiirást, rájöttem, várnom kell ... itt nem :((( Bárhányszor olvastam, mindig a deliverys kiirást látta az agyam :D
  • gumikacsa
    A jobb oldalon megjelenő zöld ablakpan = A bal oldalon megjelenő zöld ablakban
  • gumikacsa
    Jobb oldalt felül ott van, hogy hány óra van, meg milyen nap.
    A jobb oldalon megjelenő zöld ablakpan írja a fuvar paramétereit, azt is, hogy melyik nap hány órakor kell felvenni (amit bekarikáztam). Az alatta lévő idő pedig hogy mikorra kell odaérni.
  • Leonov
    Azt szeretném kérdezni hogy hol a csudában írtad át a kamionnak a tuéajdonságait? (kinetic 9W9)???
  • arty
    az FX5200 a gond :) gyenge ehez (is). Sajnos. Esetleg az elején, a windowsban, amikor beállitod a gfxet, állitsd át a SHADER QUALITY-t alacsonyabbra! Abban a nagyon gyenge az fx5200!

Taranov: kösz, megrobálom!
  • rasch
    köszi, de azt nem tudom hol kell!!!!!segíts
  • Hmuda
    Most mentem egy durvább fuvart és amiatt ment fel a pénzem. Csak még nem tudom, hogy melyik a legjobb kamion, mert legközelebb már azt veszem meg.
  • Hmuda
    Mellesleg a főhadiszállás nem fog fejlődni később? Tök jó lenne ha olyan lenne mint a TTD-ben, hogy minél nagyobb a cégem annál durvább a HQ. :-)
  • rasch
    próbálkozok!!
  • Ronaldo07
    Kapcsold ki játékon kívül az antianalisinget és akkor jó lesz,nálam is ez volt a probléma!!
  • Taranov
    Már ha tudunk :)))
  • rasch
    Sziasztok! Nem tudom kinél hogy van de nekem szaggat játék;2.6-os proci, 256 ram,geforce 5200.Mi lehet a gáz
  • Fefe
    nm, azért van a topic,hogy segítsünk egymáson:)
  • Taranov
    jaja, köszi :)
  • Fefe
    Akkor bevált amit javasoltam :)
  • Taranov
    Az alsó nem olyan komoly, pedig látom sok pénzed volt.
  • Fefe
    Na egy kicsit bele túrtam a játékba mert idegesített,hogy az egyik kedvenc gépem (P379) full felszereléssel is mmax 60 megy így átírtam a konfigját erre:

Motor: 450 KW
    Sebváltó:18 gear + az áttételeket is átírtam
    A Power teljesítmény így 104.4% és legalább megy 70-100 Mph körül
  • Taranov
    Elmentem egy körre a városban, visszamentem és ott volt meg még 2 másik is.
  • Hmuda
    Az uccsó a főhadiszállásom mellett készült. :-)
  • Hmuda
    Vállalkozóként ezzel kezdtem.

És most ez a járgyányom.

• arty
    bakker, 2. fuvaromért egy bányához kellett mennem, de nem volt ott a felszedendő fuvar :(

aludtam is, mentést is töltöttem vissza... semmi. olvastam, másnak is volt ilyenje.. mi segitett ??