52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
ZOLEE22 #2582 BAZZ!!!! Lehet álitani a két oldalsó viszapillantó tükröt!
bal home end, jobb pa up pa do -
#2581 kicsit sötét szegényke, ez van -
Garfield #2580 Na akkor.
A zöld szállítmányokat tudod felvenni.
Kék táblás a szállítmány, ha valamiért nem tudod felvenni. Ennek okai:
1. Nincs elég presztízsed. A táblán levő csillag alapján látod, hogy elég-e a presztízsed ahhoz a szállításhoz.
2. A vontatmány már bentvan, de az indulási idő még nem jött el. A táblán rajtavan, mikor kell felvenned.
A lehető legegyszerűbb, ha a notes-ban ("N" gomb) az "Economy" fül alatt megnézed, hogy a városodban épp miket lehet felvenni. Ha itt rákattintasz egy szállítmányra, akkor neked nem kell figyelni az órát, hanem ő szépen ki fogja írni neked, hogy felveheted a cuccost. Én személy szerint ha találok egy nagyon állat fuvart, akkor ilyenkor elmegyek a megfelelő terminálhoz, és szunyálok addig. -
#2579 Aha.
[felvilágosodott] -
#2578 Itt senkit nem érdekel a véleményed mert nekünk tetszik. Lol. :D -
#2577 hmm.lol vagy.igaza van,ne gyere ebbe a topic-ba,ha nem is tetszik a game. -
#2576 különben meg a 4. oldalon lévő válaszodért -
#2575 A való életben sem megy szét. Ha mondjuk az Alpokban mennek lefele egy szerpentinen, akkor is végig motorfékkel mennek lefele. Nincs az a fék ezen kívül ami kibírna ilyen terhelést hosszú távon. Ezért van az, hogy lefele is max olyan gyorsan mehetnek a kamionok a hegyi utakon mint amennyivel felfele tudnak. Meg vannak intarderes, retarderes rásegítők. És asszem mostanában a DAF azzal próbálkozik, hogy mind az üzemi fékek, mind a tartósfékek a fékpedál lenyomásával legyenek működtethetők. Ezek kímélik a fékbetéteket, meg a vezetőnek se kell szarakodni a retarder kapcsolgatásával . Ez meg azért lesz jó mert télen ha szar az út nem egészséges, ha a retardert használni,mert az csak a hajtott kereket fékezi és ilyenkor a fékezetlen félpót rátol a vontatóra, és rossz esetben becsuklik az egész cucc és lehet vizsgálódni az árokból. :-) -
#2574 Belső visszapillantó elég hülyeség... 1. Hogy látsz át a kamionon hátrafele?? 2.Ha trailerrel vagy, akkor azon sem látsz át. Csak 2 oldalsó tükör van. (de ugebár ez a játék nem szimulátor) :) -
#2573 OK Köszi -
#2572 Tudom hogy alapból nincs benne a 3 visszapillantó, de nem lehetne valahogy a programban átírni, hogy legyen? -
#2571 nekem az a baj,hogy kiléptem abból a módból,hogy főnököm van,és most magam ura vagyok,de tök sz@r kamionnal,semmi pénz nélkül.mindent kezdhetek előröl.... -
#2570 akkor F2:) -
#2569 F3 asszem,de nagyon belassítja a gépet....
nem ajánlom,elég 1. -
#2568 Hát az F2-re vált tükröt, de nekem 3-at egyszere sose rakott még ki.
Bár eddig 2-3 órát jáccottam csak. -
#2567 de van de van -
#2566 veszel egy igazi kanjont -
#2565 Nincs benne 3 visszapillantó! -
#2564 Nem tudja valaki hogy lehetne a 3 visszapillantót egyszerre használni? Mert így nem lehet belsőnézettel közlekedni. Bár lehet, csak mindennek nekimegyek az utánfutóval -
#2563 Kocka-e vagy! :) -
#2562 -
#2561 Énse. Dolgozom. Deha itt lejár a munkaidő...
-Mivel foglalkozol kisfiam?
-Ülök a gép előtt, tologatom az egeret, bambulom a monitort...
-És mit csinálsz a szabadidődben?
-Ülök a gép előtt, tologatom az egeret, bambulom a monitort...
Hehe...
-
#2560 én majd most kezdek;) -
#2559 Én most jelen pillanatban nem :))) -
#2558 tán játszotok? -
#2557 sokat nem ér a tuningolás a kezdő trágyán, mert szinte semmivel sem megy gyorsabban, max szép a világítás :P -
#2556 jah vágom. hát eddgig 3 dealert látogattam emg, de csak 7 kamion közül választhatok. a legdrágább eddig a 387-es pacific, ami 221 rugó, de hiába veszem meg, és tuningolom fel maxra, 60-al nem megy többet, mex lejtőn lefelé :P -
#2555 Ez ofkósz igaz! -
#2554 Nemnem!
Nekem már van vagy 10 féle kamionom.
Ez attól függ, hány truck dealert látogattál meg!
Amúgy ma fogom otthon kölcsönből feltuningolni a kamiont (alap leggagyibb), hogy hogy megy. -
#2553 ja, de az időt is figyelni kell az a bibi :/
hiába van egy nagy összegű szállítmány, ha nem tudod határidőre leszállítani... szal figyelni kell az időt is (sztem) -
#2552 szerintetek ha megvan a 100 ropi akkor mennek 1 szinttel feljebb a ranglétrán egyből? mert úgy vettem észre, hogyha leperkálom a 100 ropit, akkor csak azokat a kamionokat tudom megvenni (egyelőre), amelyeket alapból kaptam a bosstól. meg az is vitszes, hogy megveszem a legjobb kamiont, amit meg tudok egyelőre venni, maxra tuningolom, és így sem megy 60-nál többet. ennyi előre mehetek a legtrágyább kamionnal is, igaz, hogy 50-nél nem megy többel, de megspórolok egy bőrönd zsetont -
#2551 Nos, akkor. (Keveset játszottam még.)
Kattints arra a szállítmányra duplán, amit szállítani akarsz.
Akkor az lekerül oda a kis "tálcára".
Aztán ahol a szállítmány van, ott az a cargo zöld lesz.
Azt fel tudod venni. -
#2550 Nem tudom felvenni csak úgy azokat a "kék" szállítmányokat, hiába feket csillagosak, akkor sem :(
és hiába keresem meg a legdrágább cuccot amit eltudnék vállalni, ha egyszer nincs ott a telepen -
#2549 Nekem is Sp1 van csak és gond nélkül fut a játék. -
#2548 Ha már boss vagy (100e kellett hozzá)
Két lehetőséget látok.
Azokat a cuccokat, melyek kék táblában vannak, azokat szerintem elvállalhatod. úgy, hogy odaálsz, felkapod és csumi.
DE!
Szerintem ami jobb:
Megkeresed a szállítmányoknál azt a cuccot (ottvan az Economy környékén egy fül) amit el tudsz szállítani és a legdrágább!
Odamész ahol az van és felszeded. Ennyi. -
#2547 nekem SP1 van csak -
#2546 Van valakinek a gépén SP2 telepítve? -
#2545 ok -
#2544 Bocs de ehhez nagyon nagyon láma vagyok, nem értem ezt a kurv@ szállítást, légyszi magyarázza el valaki hogy hogy kell új szállítást elintézni.
Semmit nem tudok elvállalni.
Először oda kell menni a telepre és az ott lévő cuccok közül kell választani? Vagy előre meg kell rendelni és utána a telpre menni?
Tudom először csak a feket csillagos szállítmányt lehet elvállalni, de nekem azt sem engedi :( -
#2543 Asszem nem!
Énis épp eltévedtem...
Ez asszem ott a 181-es út környékén volt...