52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#3749 Azért mégis ez az igazi....:
-
#3748 1,5 Ghz-es. Elírtam. -
#3747 Hát mer szar a gépem Legszivesebben ezt csinálnám a gépemmel.
Szar Geforce 2, 15 Ghz-es proci... -
#3746 mér?
-
#3745 Jajj. Már én is úgy játszanék vele. Csak nem megy a gépemem. -
#3744 Elkélne rá egy kis élsimítás, de talán 50 fps környékén már szemrevalóbb lehet. -
#3743 Miért? Nekem tetszik. -
#3742 Mert ez szép szép, de nem igazán az igazi...
-
#3741 "Pavel Sebor barátom e-mailje"
Ha jól tudom, Pavel egyike a játékot fejlesztő brigádnak. Sajnos én nem vágom az angolt, pedig szivesen írnék neki. De ha már levelezel vele, megkérdezhetnéd,
1.)hogy mért hanyagolják ennyire az európai kamionokat. tudom, a kiadó, meg ilyenek, de legalább 1-2-őt betehetnének, amit cheat-kóddal elő lehetne csalogatni, ha már a játékot úgy csinálják meg, hogy nem lehet beletenni új kamiont. -
#3740 Na mivan Henter Bill, új "topic-banner"-ed van?!
És miért Zang felirat van rajta?? -
#3739 Mondjuk engem nem nagyon izgat ebben a játlkban, hogy magyarul vagy angolul van-e a szöveg. Annyira minimális, hogy tök fölösleges vele vesződni...
A kamionosok amcsi szlengjét meg nem hiszem, hogy le lehetne jól fordítani. Vagy van magyar megfelelője? -
#3738 Na igen. Ebben azt irja, hogy várnunk kell, mig megjelenik Magyarországon. Feltéve, ha a kiadó is úgy akarja... -
#3737 Storno....
Viszont a bannerre katintva találsz egy letöltési linket. -
#3736 60 perces demo, asszem SG letöltések között is megvan. -
#3735 Demó asszem:
http://pttm.uw.hu -
#3734 demó nincs? megpróbálom ingyen, netem lassú, kéne hozzá 10 nap is :). bár a sims 5 nap alatt jött le -
#3733 http://www.mega.atw.hu
Amúgy egy 200-as (ft) SMS, és 8 nap!
Ezenkívül kp 9 fájl egyenkén 15 mega, meg 1-2 ilyen pár100 kbyte-os -
#3732 nemtom csak ugy kattintottam valahova :) -
#3731 miért pon tőle kérdezed:D -
#3730 hol tölthetem le ezt a jónak tűnő gamét? -
#3729 hát a srác csak tud valamit, de ha valaki tud nézzen már utána, hogy magyarul jelenik-e meg, mert ha nem, akkor írok a srácnak... -
#3728 Már ha lesz magyar változat... -
#3727 Csak a másoltat nem lehet fordítani? Amúgy valaki írta hogy megvette. -
#3726 de úgy látom senkit nem rázott meg a Pavel Sebor barátom e-mailje, hogy nem lehet lefordítani a játékot.
Mondjuk erre csak az lesz a megoldás, hogyha valaki majd megveszi majd a gémet és a local_bas.def fileját felteszi a netre... -
#3725 szavaztam én is a játékra (meg a cod kiegészítőre) -
#3724 sajnos azért ez nem olyan tömegjáték. Ez csak ízléses és jó játékot szeretőknek tetszik :) mint nekünk :) -
#3723 nem baj, hogy nem ismerős, nem vesztettél semmit, az egy full árkád gém... -
#3722 Az a Big Mutha Truckers nem ismerős de lehet hogy megvan az is....a többi meg biztos. -
#3721 Mindegyiknek van valami sajátossága, az egyik ebben jó, a másik abban. Nekem megvan a Hard Truck: 18 WoS, az 18 WoS: PttM, a Big Mutha Truckers meg a King of the Road! -
#3720 Az igaz...de #3703 nem így látja. Ez az első amiben rájöttem a lényegre (a többivel is szállítgattam ide-oda, de itt nem cseszegetnek annyit a rendőrők), bár az eddig kiadottak is megvannak. Érdemes a régieket is végigjátszani, vagy ugyanez csak rosszabb graffal? -
#3719 A www.gamestar.hu-n lehet szavazni a játékra!
Irány oda és egy klikket nyomjon rá mindenki, igen le vagyuk maradva, csak a 4. vagy 5. a game! -
#3718 jah úgy értettem, végülis az autóba alszol csak nem akárhol na... -
#3717 Ez igaz, de bárhol nem aludhatsz, csak a cégeknél, vagy hotelben! -
#3716 Nem lehet aludni az autóban? Ez érdekes...a cégeknél akkor mi az a forgó ágy jel és ha rakattintok akár 6 órát is alhatok... -
#3715 Najó, hát ha senki semmit nem ír, hát majd én! Találóskérdés:
Ritka női név?...
...Béla! -
#3714 Figyellek ám titeket! Tudjátok, a fiatal szem mindent (jobban) lát!
AMÚGY ÉLJENEK A FIATALOK, NAMEG AZ ÖSSZES TÖBBI JÚZER!!! -
#3713 yeah:D -
#3712 Éljenek a fiatal nethuszárok! -
#3711 Örülök neki, hogy még ilyen fiatal vagyok!!! (Ezt nem a suli miatt mondom, mert ez a 7. nem nagyon tetszik nekem. Mondjuk a többi sem!!!) -
#3710 talán ő sosem volt :)