52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • GamerAdams007
    Akkor itt a kép a beállításaimról:

• Duddits
    a combined pedals be van kapcsolva.
  • GamerAdams007
    Na jó, megpróbálom elmagyarázni. Azért akartam videót, mert ott látsz mindent, a beállításaim közül, ami jól jöhetett volna, de mindegy. Szóval, van egy gomb az options - controls menüben, jobb oldalt, nagyjából alul. A lényeg, hogy (mellé van írva, olyan hogy combined, meg még valami) annak világoskéknek kell lennnie (kattintsd be, ha nincs!).
  • M@TriX
    magyarosyítás nincs és valszeg nem is lesz kivéve ha valaki beszerzi a magyar verziót, ha lesz olyan a boltokban, amúgy meg egy magyar oldal:

pttm.uw.hu, itt általában minden újdonság fennt van és lesz.
  • taylorp
    Köszi, rendes vagy. Megy. Kiegészítéseket hol találok a játékhoz? Magyarosítás, kamionok, ilyesmik?
  • GamerAdams007
    mindjárt, csak erre a tar.hu-ra kínszenvedés fölrakni,de megoldom
  • Duddits
    Oké. Na akkor fölrakod?
  • GamerAdams007
    Jó, csak mer az enyémen fönn van, és lehet, hogy van 1-2 olyan gomb, ami neked nincs de azokkal ne törődj ebben az esetben nincs különösebb szerepe!
  • Duddits
    Háát, lehet. De szerintem nem.
  • GamerAdams007
    Duddits, felraktad az 1.03-as patched?
  • GamerAdams007
    ok, sikerül, kösz
  • Bucser
    a rarra tudsz rdaraolni tömörítés közben csak be kell állítani...
  • Duddits
    kitudom. Majd ha nem megy valami szólok
  • GamerAdams007
    nincs valami fájl töredező fent, mert egybe se rar-ba se zip-be se magába avi-ba nem engedi fölrakni, túl nagy
  • GamerAdams007
    kicsomagolni kitudod a rar fájlt, vagy fölrakjak valami readme fájlt
  • M@TriX
    akkor az elfogadható..... zipben
  • Duddits
    Nekem 8 hogy hol és hogy van. Csak tudjam mit kell csinálni.
  • GamerAdams007
    de zip-be meg 9 mega
  • M@TriX
    tömörítésügyileg nem valami jó...
    1 perc 10MB a kb az ajánlott
  • GamerAdams007
    A tar.hu-ra nemtudom fölrakni, de ha jó akkor fölrakom rar-ba, úgy csak 6,2 mega, ha az jó!
  • Duddits
    Oké. Köszi.
  • GamerAdams007
    Akkor fölrakom, várj egy picit, nem biztos, hogy gyorsan fölmegy, még az ADSL-emen is, de fölrakom.!
  • Duddits
    Persze! Megnézem.
  • GamerAdams007
    Kész van, csak 18,8 mega lett a kb. 15-20 mp-s videó! Az jó?
  • Duddits
    Köszi. Most csinálod?
  • M@TriX
    nekem is volt ilyen gondom még az AA alatt csak asjna nem emléxem mit csináltam, hogy jó lett :)
  • GamerAdams007
    Fölrakok netre rövid avi videót mit csinálj, úgy jó lesz? Nekem is ez volt a bajom.
  • Duddits
    Hát úgy van hogy nyomom neki a pedált, egy ideig gyorsúl jó lassan és aztán egy bizonyos sebességnél megáll (motortól függ hogy hól). Billentyűvel meg föltudom vinni a maxra.
  • M@TriX
    ha elindítod az óra mellett van egy kis ikon arra jobb klikk, ott be lehet állítani, hogy hány virtuális meghajtót csináljon, egyet legalább kattints be, aztán megint jobb likk, akkor már lesz egy választható drive és ott mount imgae és tallózd ki azt a könyvtárat ahol az image-d van.. és mount és már start is :)
  • GamerAdams007
    És megmarad két sebesség között (pl. 3-4 között), vagy fölgyorsul maxra, csak lassan?
  • taylorp
    Leszedtem, és feltelepítettem a Damon Toolst. Hogyan tovább?
  • Duddits
    Régen nekem ilyen a Colin 4-nél volt, de az azért mert nem volt föltéve a softwerje a kormánynak. De most föl van.
  • Duddits
    Veszi a gázt is, csak éppen nem fullra.

Én nekem is kifagynak a cuccok.
  • M@TriX
    most látsz először internete vazz?
    használ keresőt bekopizod.

Így elveszel a rengetegben.
    keress rá sokkal nagyobb örömöd lesz, mintha valaki beszúr ide egy közvetlen linket...
  • taylorp
    És az honnét szedjem le? Nincs olyanom. :((
  • M@TriX
    én az összes kieget használom, no fagyás :)
  • Marco
    Telepítsd fel a Daemon Tools-t, azzal mountold be a bin-eket így tudod telepíteni a játékot.
  • taylorp
    Most szedtem le a game-et ftp-ről. Kicsomagoltam winrar-ral, két .bin kiterjesztésű fájl lett belőle. Nem tudom mit kell csinálni velük, hogy kell megnyitni őket. Kérlek segítsetek, akarok játszani!
  • KÁdám
    És kormányozni tudod csak a gázt nem veszi?
  • 3Error #3870
    valaki hasznalja a kiegeszitoket? AI addon, gangue update, real truck names, etc...
    Mert en akarmelyiket is rakom be toltes utan kifagy a game.
    (1.03,1.04b)
    Valami 5let?