52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • truck driver
    Asszem megvan a játék, de ha elindítom kéri a cd-t.
    És hiába van bemásolva a mappájába a no cd patch nam tom hogy mit csináljak tovább.
    Ha valaki tudna segíteni akkor megköszönném!
  • ScOrpY
    Helló!
    Még kezdő vagyok itt légyszi úgy is bánjatok velem ;)
    Honnan lehet letölteni ilyen frankó kamionokat és ezeket lehet közlekedésbe használni? hova kell bemásolni a letöltött kamionokat?
    és mit kell velük csinálni hogy ez legyen a (pff ezt nem tom jól elmagyarázni) rakományhordozó azaz az aktív kamionom...?
  • Schwarz
    az a dummy helperes szart nem lehetett eddig megcsinálni mer elszállt
  • Schwarz
    tenni kell le egy dummy helper nevű objektumot, az eszköztáron van 1 kúp ikon, annak a nyilán kell katt kiválasztani a dummy helpert, majd magára az ikonra kattintani, ekkor hozzáadja a listához, ami a jobb alsó sarokban látszik. minden objektumnak ez alatt kell lenni, ezt úgy kell elképzelni mint az intézőben egy mappát, a meglévő objektumokat rá kell húzni erre. a dummy objektum nevét át kell írni, ennek mindíg az a neve, mint ami a mentett psm neve (pl. akarmi.psm).
    mielőtt exportálnál még el kell menteni file|save menüben .z3d-be, nekem ezután engedte exportálni.
    importálj be egy psmet és azt a listás dolgot meg tudod nézni.
    hogy hány objekt lehet azt nem tudom, most gyártottam 1 táblát, külön volt ugye a cső meg a tábla, a cső volt előbb a játék azt rakta ki, de összeraktam a kettőt egy objektbe és így már ki is rakta.
  • gumikacsa
    Boci mobil
  • gumikacsa
  • gumikacsa
    leszedtem, nekem ugyanúgy nem ment el semmit.
  • Duddits
    http://www.just2goodsplace.com/new.htm

A fehér kamionok miben ujjak? A tanktartályuk? Vagy mi?

Esetleg ha találtok jó skint, kamiont, akármit létszi jellezzétek! Összegyűjtöm őket.
  • Schwarz
    kép a galériában
    zmodeler 2.0.0.5-öt kell leszedni
  • gumikacsa
    galériádba betehetnéd....
  • Multimax
    Nekem be jön a kép és nagyon király!!!
  • gumikacsa
    Nekem nem jön be a kép. Most végül is mit tölcsek le? a zmod v2.0.0.5-öt?
  • gumikacsa
    thx
  • Schwarz
    nah, végre!
    tessék a zmodeler2 honlapját megnézni!!!!!!!
    kijavították a hibát ami miatt nem lehetett psmbe exportálni! de mosmá _lehet_ !!
    tessék csinálni azokat a kamionokat! :-))))))))
    én meg dolgozok a térképen ahogy időm engedi :-)
    egy darab kép van
    nem tokéletes, dehát csak próba :-)))
  • RoGeR42
    A Scania 4-es szériájára gondolsz? Nincs 2003-as Scania. A 4-es 1995-ben lett bemutatva, az új R széria 2004-ben. Köszi a megjegyzéseiteket, remélem hogy

a "get some progress today" az nem tudom pontosan mi. Vmi olyanra tipelek, hogy "remélem, hogy haladok ma még vele"
  • gumikacsa
    Ez mi? (scania készítője írta...):
    You mean the Scania 4 Series? There's no scania 2003 The Scania 4 series was introduced in 1995 and the new R serie in 2004 Thanks for the comments I hope to get some progress today. Cheers, John
  • gumikacsa
    Szerintem nem zanoza 1.7-et keresett, hanem pttm peccs 1.07b-t...
  • darazs24
    Megtudna adni vki nekem egy 1.3 patch linket??

Köszi
  • GvD
    Na basszus...engem mindenki nagy ívben ****** én meg nyomatom befelés a linkeket...de ne érje szó a ház elejét: zanoza 1.07b
  • RoGeR42
    Másik kérdésem az lenne, hogy a kamionok árai mennyire korrektek a játékban?
    Ha nagyon nem azok, akkor tud valaki feldobni egy "árlistát", ami alapján megpiszkálhatom az árakat?
  • RoGeR42
    Tényleg kint van az 1.07b? Ha igen, akkor hol?
  • DJ Bee18
    A suprnova.org-on majdnem minden játék torrentje fenn vann.
  • Duddits
    Ez van! nekem se ment! Talán indtsd újra, hátha elindúl!
  • darazs24
    Sziasztok.

Az a problémám hogy az 1.6 patch után beillesztem a game.dll-t és onnan meg se moccan a játék. Nincs magyarítás felrakva.
    ????
  • GvD
    Hogy lehet berakni?
  • Duddits
    Húúh! Ha látnátok nekem most mennyi van betéve!? Már a töltésnél kifagy!
    de miért kell ilyen szép játékot ilyen szar motorra rakni??!
  • GvD
    Itt a hajszál:
    link
  • truck driver
  • truck driver
    márcsak egy hajszál választ el attól, hzogy nekem is meglegyen a Pedal
    CSAK EGY OLYAN TORRENT FÁJL KÉNE AMIVEL LE TUDOM SZEDNI A TELJES VERZIÓJÚ JÁTÉKOT
    lécci segítsetek
  • Multimax
    Neked kifagy a betett dolgoktól?
    Én már betettem vagy 20 kamiont de csak egy kamionnál van prism3d és nem is tölti sokáig a játékot!
  • Duddits
    Kösszi! Eddig én a képre kattintottam.
  • Duddits
    Most annyi cuccost tetem be hogy szerintem vagy negyed óráig fogja tölteni a játékot és vagy 5 percenként fog kifagyni a prism3d.
  • Duddits
    Tudom-tudom! Csak ha mondasz valamit hogy menjenek ide meg oda mert jó akkor pontos címet kell megadni.
  • akela
    Bocsi igazad van,bár akit ez érint az baromoira tudja melyik oldalról van szó.Amúgy meg nem ilyet irtam,hanem jót akartam mert azt hiszem elég sokan várják a magyaritással kapcsolatos hireket,és nem nagyon olvasta tegnap azt az oldalt senki.A hangnemem nem utasitó akart lenni,csupán úgy gondoltam egy ilyen családias hangulatú fórumon,ahol mindenki eggyvalamit akar-minél jobbá tenni ezt a játékot-megengedhetem magamnak ezt a fogalmazási formát.Ha valakinek ez sértő volt,attól mindenképp elnézést kérek.
  • Multimax
    Egy csomó király cuccot tettem a játékba kösz a linket!!!
  • Multimax
    Itt ténleg jó cuccosok vannak!!!!!
  • Multimax
    Ott van mindegyik kép alatt a link!!!!!
  • Duddits
    Jó van na!!

De valaki mondja már el hogy kell innét letölteni!
    http://www.freewebs.com/customhardtrucks/pttm.htm
  • Multimax
    Akkor meny vissza #5196!!!!!!!!!!
    És nézd meg kinek a válaszoltam a link-el!!!!!!!!!!
  • SLICK
    JÓ kis kamionok!