52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
truck driver #5429 Asszem megvan a játék, de ha elindítom kéri a cd-t.
És hiába van bemásolva a mappájába a no cd patch nam tom hogy mit csináljak tovább.
Ha valaki tudna segíteni akkor megköszönném! -
#5428 Helló!
Még kezdő vagyok itt légyszi úgy is bánjatok velem ;)
Honnan lehet letölteni ilyen frankó kamionokat és ezeket lehet közlekedésbe használni? hova kell bemásolni a letöltött kamionokat?
és mit kell velük csinálni hogy ez legyen a (pff ezt nem tom jól elmagyarázni) rakományhordozó azaz az aktív kamionom...? -
#5427 az a dummy helperes szart nem lehetett eddig megcsinálni mer elszállt -
#5426 tenni kell le egy dummy helper nevű objektumot, az eszköztáron van 1 kúp ikon, annak a nyilán kell katt kiválasztani a dummy helpert, majd magára az ikonra kattintani, ekkor hozzáadja a listához, ami a jobb alsó sarokban látszik. minden objektumnak ez alatt kell lenni, ezt úgy kell elképzelni mint az intézőben egy mappát, a meglévő objektumokat rá kell húzni erre. a dummy objektum nevét át kell írni, ennek mindíg az a neve, mint ami a mentett psm neve (pl. akarmi.psm).
mielőtt exportálnál még el kell menteni file|save menüben .z3d-be, nekem ezután engedte exportálni.
importálj be egy psmet és azt a listás dolgot meg tudod nézni.
hogy hány objekt lehet azt nem tudom, most gyártottam 1 táblát, külön volt ugye a cső meg a tábla, a cső volt előbb a játék azt rakta ki, de összeraktam a kettőt egy objektbe és így már ki is rakta. -
#5425 Boci mobil -
#5424 -
#5423 leszedtem, nekem ugyanúgy nem ment el semmit. -
#5422 http://www.just2goodsplace.com/new.htm
A fehér kamionok miben ujjak? A tanktartályuk? Vagy mi?
Esetleg ha találtok jó skint, kamiont, akármit létszi jellezzétek! Összegyűjtöm őket. -
#5421 kép a galériában
zmodeler 2.0.0.5-öt kell leszedni
-
#5420 galériádba betehetnéd.... -
#5419 Nekem be jön a kép és nagyon király!!! -
#5418 Nekem nem jön be a kép. Most végül is mit tölcsek le? a zmod v2.0.0.5-öt? -
#5417 thx -
#5416 nah, végre!
tessék a zmodeler2 honlapját megnézni!!!!!!!
kijavították a hibát ami miatt nem lehetett psmbe exportálni! de mosmá _lehet_ !!
tessék csinálni azokat a kamionokat! :-))))))))
én meg dolgozok a térképen ahogy időm engedi :-)
egy darab kép van
nem tokéletes, dehát csak próba :-)))
-
RoGeR42 #5415 A Scania 4-es szériájára gondolsz? Nincs 2003-as Scania. A 4-es 1995-ben lett bemutatva, az új R széria 2004-ben. Köszi a megjegyzéseiteket, remélem hogy
a "get some progress today" az nem tudom pontosan mi. Vmi olyanra tipelek, hogy "remélem, hogy haladok ma még vele" -
#5414 Ez mi? (scania készítője írta...):
You mean the Scania 4 Series? There's no scania 2003 The Scania 4 series was introduced in 1995 and the new R serie in 2004 Thanks for the comments I hope to get some progress today. Cheers, John -
#5413 Szerintem nem zanoza 1.7-et keresett, hanem pttm peccs 1.07b-t... -
darazs24 #5412 Megtudna adni vki nekem egy 1.3 patch linket??
Köszi -
#5411 Na basszus...engem mindenki nagy ívben ****** én meg nyomatom befelés a linkeket...de ne érje szó a ház elejét: zanoza 1.07b -
RoGeR42 #5410 Másik kérdésem az lenne, hogy a kamionok árai mennyire korrektek a játékban?
Ha nagyon nem azok, akkor tud valaki feldobni egy "árlistát", ami alapján megpiszkálhatom az árakat? -
RoGeR42 #5409 Tényleg kint van az 1.07b? Ha igen, akkor hol? -
#5408 A suprnova.org-on majdnem minden játék torrentje fenn vann. -
#5407 Ez van! nekem se ment! Talán indtsd újra, hátha elindúl! -
darazs24 #5406 Sziasztok.
Az a problémám hogy az 1.6 patch után beillesztem a game.dll-t és onnan meg se moccan a játék. Nincs magyarítás felrakva.
???? -
#5405 Hogy lehet berakni? -
#5404 Húúh! Ha látnátok nekem most mennyi van betéve!? Már a töltésnél kifagy!
de miért kell ilyen szép játékot ilyen szar motorra rakni??! -
#5403 Itt a hajszál:
link -
truck driver #5402 -
truck driver #5401 márcsak egy hajszál választ el attól, hzogy nekem is meglegyen a Pedal
CSAK EGY OLYAN TORRENT FÁJL KÉNE AMIVEL LE TUDOM SZEDNI A TELJES VERZIÓJÚ JÁTÉKOT
lécci segítsetek -
#5400 Neked kifagy a betett dolgoktól?
Én már betettem vagy 20 kamiont de csak egy kamionnál van prism3d és nem is tölti sokáig a játékot! -
#5399 Kösszi! Eddig én a képre kattintottam. -
#5398 Most annyi cuccost tetem be hogy szerintem vagy negyed óráig fogja tölteni a játékot és vagy 5 percenként fog kifagyni a prism3d. -
#5397 Tudom-tudom! Csak ha mondasz valamit hogy menjenek ide meg oda mert jó akkor pontos címet kell megadni. -
akela #5396 Bocsi igazad van,bár akit ez érint az baromoira tudja melyik oldalról van szó.Amúgy meg nem ilyet irtam,hanem jót akartam mert azt hiszem elég sokan várják a magyaritással kapcsolatos hireket,és nem nagyon olvasta tegnap azt az oldalt senki.A hangnemem nem utasitó akart lenni,csupán úgy gondoltam egy ilyen családias hangulatú fórumon,ahol mindenki eggyvalamit akar-minél jobbá tenni ezt a játékot-megengedhetem magamnak ezt a fogalmazási formát.Ha valakinek ez sértő volt,attól mindenképp elnézést kérek. -
#5395 Egy csomó király cuccot tettem a játékba kösz a linket!!! -
#5394 Itt ténleg jó cuccosok vannak!!!!! -
#5393 Ott van mindegyik kép alatt a link!!!!! -
#5392 Jó van na!!
De valaki mondja már el hogy kell innét letölteni!
http://www.freewebs.com/customhardtrucks/pttm.htm -
#5391 Akkor meny vissza #5196!!!!!!!!!!
És nézd meg kinek a válaszoltam a link-el!!!!!!!!!! -
#5390 JÓ kis kamionok!